Aile & Toplum Bir açıklamaya göre evlenilecek adamlar çoktan evlendi doğru mu? kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yuva kurmak isteyen çocuk çocuğa karışmak isteyen adamlar evlenmis geriye kalan kısım da günlük ilişkilere yönelmiş doğru mu Bir açıklamaya göre evlenilecek adamlar çoktan evlendi doğru mu? Cevapla İlişki Soruları Çocuk Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. doğrudur 0 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sonuçta her yaşta her çeşit insan var. Evlenilecek adam ya da kadın kalmadı diye bişey yok 2 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yooo günlük ilişkilerdense yalnız olmayı tercih ederim 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Doğru hala evlenmedim çünkü hiç öyle bir şey düşünmedim 0 0 Yorumla
redpillchad Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Evet öyle ciddi düşünen az sayıdaki erkekleri birileri kaptı şu an piyasada sadece tek gecelik ya da kısa sürelik cinsellik düşünen erkekler kaldı 0 0 Yorumla
theprofessional1010 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Evlenmek isteyen kadınlarda evlenmiş evlatlarıyla mutlular… evlenmek istiyormuş gibi yapan ve evlenmek istemeyen kadınlarda günlük veya menfaat ilişkileri peşindeler… 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir açıklama, kaynak k*çım. 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yooo bir ben varım. 😂😂 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yokkk beee kim uyduruyor böyle elementleri 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır doğru değil ben kaldım 😂 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu zatenn bilimsel bir gerçek 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı. Uzaktan yakından alakası yok 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayat şartları neyi gösterirse o olunur 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. yoo hepsi değil 0 0 Yorumla
Guapoo6 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 343 cevap paylaştı. Hayır doğru değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
doğrudur
Sonuçta her yaşta her çeşit insan var. Evlenilecek adam ya da kadın kalmadı diye bişey yok
Yooo günlük ilişkilerdense yalnız olmayı tercih ederim
Doğru hala evlenmedim çünkü hiç öyle bir şey düşünmedim
Evet öyle ciddi düşünen az sayıdaki erkekleri birileri kaptı şu an piyasada sadece tek gecelik ya da kısa sürelik cinsellik düşünen erkekler kaldı
Evlenmek isteyen kadınlarda evlenmiş evlatlarıyla mutlular… evlenmek istiyormuş gibi yapan ve evlenmek istemeyen kadınlarda günlük veya menfaat ilişkileri peşindeler…
Bir açıklama, kaynak k*çım.
Yooo bir ben varım. 😂😂
Yoo ben daha evlenmedim
Yokkk beee kim uyduruyor böyle elementleri
Hayır doğru değil ben kaldım 😂
Bu zatenn bilimsel bir gerçek
Uzaktan yakından alakası yok
Hayat şartları neyi gösterirse o olunur
Tekrar evlenelim olursa
yoo hepsi değil
Hayır doğru değil
Blocked