Nasıl arkadaş bulurum?

Ortamım yok. Sınıftakiler her derse giriom not tutuom diye muhatap oluolar. Doğum günümü hatırlayıp kutlayan kötü vaktimde en azından nasılsın diyen arkadaşım olsa ne güzel olur. Bişey hissetmese bile en azından derdini paylasicak biri. Onu bulmayı bile beceremiyorum. 4 senedir unideyim her sene ailemden ayrılınca psikolojim çöküyor mahvoldum yemin ederim ya. Hayat her yerde kötü. Ailem ölse ben yapayalnizmisim nasılsın diyenim bile yokmuş. Hep kullanmaya çalışmalar umursamamalar bi havalar afralar tafralar. Yaşadığım yerde en azından insanlar beni tanıyor seviyor ya. İçine kapanık biriyseniz asla uzakta okumayin. Hayat zaten zor bide yapayalniz olursunuz. Millet sevgili nasıl buluyor ya nasıl sevilebiliyorsunuz aileniz dışında ben neyde yanlış yapıyorum? Kafaya takıyorum bunu. Geçen sene bunu çok dertlenmistim dökülmeyen sacım seyreldi. Sirtim kabuklanmisti. Düzeldi her şey ama yine başlayacak galiba yardım edin ya annemlere söylemiyorum zaten yaslandilar kafalarını şişirmek istemiyorum

Nasıl arkadaş bulurum?