Eşimle görücü usulü evlendik. Sorunlu imiş çocuk olmuyor. Boşanmak istiyorum. Aylık kazancı 50k. En az 1/3'ünü istiyorum. Nafaka talep edersem kabul edilir mi?
Davayı ben açacağım. 2 yıldır evliyiz.
Eşimle görücü usulü evlendik. Sorunlu imiş çocuk olmuyor. Boşanmak istiyorum. Aylık kazancı 50k. En az 1/3'ünü istiyorum. Nafaka talep edersem kabul edilir mi?
Davayı ben açacağım. 2 yıldır evliyiz.
Hem davayi sen ac hem bosanmak isteyen sen ol cocukta yok bide ustune adamin parasina cok nafaka iste ohh ne guzel dunya. Ondan sonra erkekler neden evlenmek istemiyor artik, arkadas bize ne faydasi var ki sirf zarar - evleniyorsun bi ton para borc dugun altin masrafi ayriliyorsun nafaka bilmem ne her turlu giren cikan sana oluyor, ee normal degil mi evlenmek istememeleri. Simdiki zamanin kadinlari kizlari gercekten cok zor ve yanlis dusuncelerde ama hadi hayirlisi..
Vereceklerini sanmiyorum hak ettigini de dusunmuyorum. Normal bosanir gidersin bide adamin parasina neden cokuyon - belesten para gelsin iste ac gozluluk para goz insanlar artik yaa
Cevap
12Cevap
Yaniii umarım alamazsın, evet böyle bir problem baştan söylenmeyliydi lakin belki kendisi de bilmiyordur neden nafaka versinki yaniiii çok saçma
Eğer iki sene evli kaldıysan nafaka alabilirsin ama istediğin rakamı alamazsın
1/4'unden fazlasını alacağını sanmıyorum. Çocuk sahibi olmak için milyon tane yöntem var. Çare boşanmak mı gerçekten?
Hem çocuk olmuyor diye ayrıl hem de nafaka iste, çocuk yoksa nafaka vermeleri zor olur ki vermemeleri en doğrusu
Ben olsam sırf sana nafaka vermiyim diye isi falan birakirim ac kalirim ama sana da vermem cocugu olmuyor diye tek bahene bu ise sen yanlis yapiyorsun
Senin o miktarı istemenle olmuyor
Sen sevmemişsin ki kızım adama da yazık
Bu konuyu avukatla görüş.
Site avukat dolu zaten
Kadin cinayetleri bundan oluyor. Kendine gel.
Zor kanka
Hamile kalman kolay ki
Haberi var mı
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?