Son zamanlarda böyle şeyler duyuyorum. Bugünde birisi bana "çok güzelsin neden bekarsın" dedi😂😂 Bence güzellikle alakasız tamamen o kişiye denk gelmekle ilgili bir şey
Evlenmek bir marifetmiş gibi bir algı yapıyorlar. Evet aslında evlenmek bir çok açıdan önemli. Ama o evlilik doğru kişiyle olmadıktan sonra bence hiçbir önemi yok. Bunun güzel/yakışıklı olmakla alakası da yok. İnsan ruh eşini bulduğuna inanıyorsa evlenmeli. Sonuçta bir ömür diyerek o yola çıkılıyor. Ama baktığımız da çoğu 3-5 ay sonra boşanıyor. O yüzden bence gerçekten akıl ve kalbin ikisi de aynı kararda olduğun da o kişi doğru olacaktır. Diğer türlü hiçbir anlamı yok.
Güzel kadınlar daha çok dikkat çeker dolayısıyla evlenme ihtimali yüksektir idealleri, kariyer planı da yok ise bu durumu daha çok tetikler. Ama küçük yaşta yapılan evlilikler genelde pişmanlıkla. sonuçlaniyor daha çok..
Alakası olduğunu düşünmüyorum bir sürü güzel kız hatta güzel kadın 30 belki de 35 yaşına kadar bekar kalıyor ve şöyle de bir fikir içindeyim erken evlenince bir şey kazanmış olmuyoruz bence