İzmir'e atandım hiç kimsem yok 28 yaşında olunca dil kursuna gidip vs. Sosyaleşemem diye düşünüyorum. Ben nerede sosyaleşebilirim?
İşim de az insan var yaşıtım yok sosyaleşemiyorum NE YAPABİLİRİM?
İzmir'e atandım hiç kimsem yok 28 yaşında olunca dil kursuna gidip vs. Sosyaleşemem diye düşünüyorum. Ben nerede sosyaleşebilirim?
İşim de az insan var yaşıtım yok sosyaleşemiyorum NE YAPABİLİRİM?
Yaş mı kaldı canım 😄 İzmir harika bi şehir, fırsatlarla dolu 🌊 Hobi kulüplerine katıl, spor yap, gönüllü işlerde çalış 🏃♀️ Meetup etkinliklerine git, belki yeni arkadaşlar edinirsin 🤗 Sahilde yürüyüş gruplarına katıl, hem spor hem sohbet 🌅 Korkmana gerek yok, herkes yeni insanlarla tanışmak istiyor aslında 💖 Hadi bakalım, sosyal kelebek ol 🦋
Cevap
11Cevap
Ben hep diyorum bu devirde sosyalleşmek zor diye 😅 bende aynısı ankaradayim zorlanıyorum çevre falan yapamadım bir türlü
Çözüm bulabildin mı?
Çeşitli kurslara yazıl ordan ister istemez arkadaş bulursun ama dikkatli ol...
Neler mesela
Mesela ne yapmaktan hoşlanirsin. Fitness olabilir. Ya da doğa yürüyüşleri olabilir. Veya da dans kursu. Buralardan kesinlikle arkadaş ortamı yapabilirsiniz...
Sayılır ama sorum bu degil
Bayraklı şehir Hastanesi'ne randevu al. Orada takıl.
Ne alaka
Yani yürürken bile birine gidip soru sorabilirsin. Sosyal medya olabilir. Kafede vs gidip yeni geldim tarzı diye yaklaşsan öyle de yapabilirsin. Peki ben bunları çok biliyor gibi yazıyorum ama sor bakalım yapıyor musun diye hayır :D
Is arkadaslarinla basla. ya da sosyal medyadan takil
Ya iş olmadı sosyal medyadan nasıl sosyalleşcem 🤣
Aman ne bilim salliyorum kafama göre 😅 ben İzmir'e gittigimde hic ugrasmiyorum. Alsancak konak vs takiliyorum. Ordan vapur karsiyaka ohh keyfs🤣
ooo İzmir'e hoş geldın merk etme cevre edınırrızn burdan iş ne :D
Baya oldu aslin da nerelerde sosyaleşebilirim?
Düz memur
nerde ıstersen ne tarafındasın guneydeysen bostanlı karsıyaka mavısehır kuzeydeysen narlıdere hatay optımum dogudaysan bornova evka3
İlçe mahalle niye sayıyorsun? Ne yapıcam orada onu söyle
gt kahve ıc keyfıne gore aktıvıte yap ıste neden hoşanırsın nerden bılıyım ben sana ortam ıcın cestlı olan yerlerı soyledım
Hadi ya bende 2 ay sonra İzmir’e atancam nasıl oralar
Zamanla açılırsın acele etme
Bay oldu aslin da nerelerde sosyaleşebilirim?
ayakkabı mı bu
seversin :d
Kurs olabilir
Hangi bölgesinde oturuyorsun
Belediyedemisiniz
Hyr
Sosyalleşmek istiyorsanız spora başlayın en iyisi hemde sağlıklı olursun daha sağlam durursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?