1 yılGüzel bir başlangıç yaptım. Sabah daha hava karanlıkken Boncuk'un çişi gelmiş miyav mşyav açtım camı çıktı sonra ben de oturup video izledim hatta çayı falan demledim. Saat 8e çeyrek kala eski oturduğum mahalleden komşum aradı aklıma kötü şeyler geldi sabahın köründe diye ama tam tersine Logan oraya gitmiş (en büyük kedim 5 gündür kayıptı) eve almış kendisi de zaten kedi köpek seven biri çevrede kedici babanne diye bilinir hatta 😀 Logan'ı eve almış haber verdi işte sağolsun ben de gittim aldım eve geldim. Oğluma kavuştum. Şaşırdım ya 6 mahalle geçmiş gitmiş kerata
09 Yorumla- 1 yıl
kedi sevreim. benim eski oturduğum ev bostanlıda bahçeli bir apartmanın zemin katında idi. sürekli kaçıyordu oğluşum. mahallede kavga etmediği kedi kalmamıştı. evde tutamaz oldum. pirelendi amaann neler neler.. veterinerimiz yapmayın salmayın çok hastalık kapar dedi ama kaçıyor nasıl tutacaksın. şimdi bu evde kaçacak yer yok. balkona çıkar bakınır. evde takılır. ben gelirim baa sarılır. öyle işte
- 1 yıl
Ben de müstakil evde oturuyorum sokakta gezer hepsi gün içinde cam açık girip çıkıyorlar yani hep. Logan'da öyle gider gezer evin çevresinden ayrılmazdı gece de evde uyurdu. Ben de şaşırdım neden gitti nasıl gitti eski mahalleyi buldu 6 mahalle çünkü az değil yürümekle 1 buçuk saat sürer. Gerçekten çok şaşkınım ama mutlu oldum oğlumu buldum
- 1 yıl
gözün aydın
- 1 yıl
Sağolasın ☺️☺️
- 1 yıl
Yok karıştırmadım ve muhtemelen şu an evin çevresinde değil yine çıktı gidiyor heralde. Bi daha da geri getirmem orada yaşasın
- 1 yıl
Ya dskjhdsjk benim kedim aynısını yapsa ben de trip atardım. Madem gitmek istiyor yürüsün gitsin (gece yarısı ağlarım) Off onun o mazlum suratını görünce nasıl da sevinmişsindir buldun diye, şimdi tekrar gidecek ama olsun en azından yolu biliyorsun. Evde bakacaksan pencerelere falan tel sineklik çektirebilirsin, bu sayede ev kedisi olur. Haylaz şey.
- 1 yıl
Sineklik var da dışarıya tuvalet yapıyorlar ve geziyorlar diye takmıyorum. Neyse artık orada mutlu olacak demek ki
- 1 yıl
Nazar değmesin 3 gündür gitmedi. Sokakta gezip geliyor. 6 tane kedi var Logan dahil ama beyefendi ötekileri istemiyor. Bir de Boncuk çok huysuz kimi görse vuruyor. Logan benimle tek yaşar en iyi ama diğerlerini de atamam ki can bunlar
En İyi Cevaplar
1 yılÇok yoğun ve stres dolu. Yarın hayatımın en önemli toplantısı olacak ve pür dikkat ona hazırlanmaya çalışıyorum. Tabii insanlar genel olarak sinir bozucu oldukları için süreç sıkıntılı ilerliyor. Toplantıya 10 saat…
02 Yorumla- 1 yıl
Ooo kolay gelsin. Başarılar dilerim
- 1 yıl
Teşekkür ederim.
Haftanın ilk günleri genelde izinli oluyorum zaten haftanın 1 günü iznim var ve bugün keşke çalışsaydım diyorum çünkü Annem birkaç gündür eve gelen kargolar yüzünden bana çok fazla kızdı Aldığım çantaya ablama gösterdim ablama gösterirken durumu annem de şahit oldu ve bayağı bir kızd niye böyle saçma sapan şeylere para veriyosunuz diye keşke ablama da hiç göstermeseydim en azından bu kadar fazla azar işitmezdim güne azar işiterek başladım Bazen çalışırken daha az yorgun olduğumu düşünüyorum çünkü evde olmak beni çok yoruyor
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Bu hafta hareketli başladı sanırım sonuna kadar da öyle olacak gibi, bugün bir arkadaşla buluşacağım bakalım, evede misafir geldi gitti , hoş sohbetti , cuma günü de benim için önemli bakalım istediğim gibi gidecekmi 👏🏻👏🏻🌸💜 biraz dolu bir hafta 😉
02 Yorumla- 1 yıl
Dolu doluymuş gerçekten. Gönlüne göre olsun 💙
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı.
u 1 yılNormal bir başlangıç
11 Yorumla- 1 yıl
o da güzel
Gizli Üye(30-35)1 yılBerbattı ya. Sabah yağmur yagiodu semsiyem olmasına ragmen islanms sıçana döndüm geldim eve üstünü degstrdm Hastaneye gittim Doktor'un kapsnda beklerken adet oldm krem pantolon gymistim aksi gbı yetmezmis gbı üstüme kan bulaştı ve tüm gün hastanede o pantolonla o şekil gezmek zorunda kaldım biri görecek de rezil olcm die aklm çıktı. Ama kazasz eve döndüm
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Evet iyi sayilir evet yürüyüş yolunda yürüyüş yapar günlük 10 bin adımı tamamlar eve dönerim. Sağlıklı yuruyusde güzel olur
05 Yorumla- 1 yıl
Ben de epey yürüdüm 15.000'e yaklaştım
- 1 yıl
Epeydir yürümemiştim. İyi geldi ama pert oldum.. 😄
- 1 yıl
Kesinlikle
3 sene oldu Yalnız yatmaktan ve yalnız uyanmaktan yoruldum Artık evlenmek istiyorum ama yaşıma uygun bulamıyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Ya nasip
Ben de sahilde bisiklete bindim çayımı içtim
Gün batımını izledim
Hareket ve enerji motivasyonum
Sahilde çay içmek😜04 Yorumla- 1 yıl
Afiyet olsun
- 1 yıl
Sağolasın. Başka zaman
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. İngilizce kursu ile
03 Yorumla- 1 yıl
ooo kolay gelsin
Sabah kızımı okula bıraktım eve geldim şimdide kahvaltı yapacağım. maalesef burada sahil yok olsa da yürüsek.
013 Yorumla- 1 yıl
belki büyük parklar bahçeler vardır. orada yürümek de güzel olur
- 1 yıl
harika. iyi ediyorsun benim iş ve ev arası uzak. yürünmez. maratoncu olmak lazım :)
- 1 yıl
benim 24 km :)))
- 1 yıl
evi ofise yaklaştıramıyorum
- 1 yıl
aynen
- 1 yıl
ben çalışmayı ve para kazanmayı seviyorum. yazık olur bu emeğe, zekaya ve bilgiye :))) mesleğimin zirvesindeyim. emeklilik şimdilik bana göre değil.
- Aile & Toplum konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılSüper bir başlangıç yaptım
En sevmediğim gün olan pazarın bitip
Yeni bir günün başlaması beni mutlu etti 🤣10 Yorumla İnsanın hayatı bazen taşlarla olurya bu yüzden pek hangi günün bir önemi yok kim bilir belki bir gün o taşlar kalkar
Meslek nedir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 760 cevap paylaştı. Gece vardiyası ile başladı, monoton devam, size güzel başlangıçın devamını dilerim.
02 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
1 yılrutin bir pazartesi gunuydu. Kizimi krese birakip ise gittik esimle. Is yerinde karsilikli kahvemizi icip bu haftaki onemli konulari konustuk.
00 YorumlaGüzel bir gün olmuş. Ben de işte planlama yapıyorum hayatımı düzene sokayım diye.
02 Yorumla- 1 yıl
Planlama iyi geliyor bana. 😄
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılPazartesileri severim yoğun ve hızlı geçer 😎
04 Yorumla- 1 yıl
Benim de çok yoğun geçti
- 1 yıl
Toplantılar hele haftanın ilk gününe neden koyarsınız 😂
- 1 yıl
Sabahın 10'una koymuşum kendime toplantı. Hay ben kendi kafamı napayım... Neyse ki iyi bitti para kazandım bereketli olsun 😄
- 1 yıl
Ne güzel sevindim senin adına 😇
Guzel bi tekne turu ile 12 ada gezisi full yuzme ile gecti gunum
04 Yorumla- 1 yıl
Ooff harikaaa
- 1 yıl
Ohh maşallah. Daim olsun
Work work work … Tempolu bir başladık. Şirketimiz ödül almıştı kutlaması yapıldı. Eve geldim şu an arkadaşın excel işime yardım destek veriyorum. 😄
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zıbanın köründe gahtum, dayanamadım erkenden işten gaçtum🙂
04 Yorumla- 1 yıl
nasıl kaçabildin? keyfine göre oluyo mu?
- 1 yıl
Amaan o kadar da oluversin
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uyandım kahvaltı yaptım. Kahvemi içiyorum. Biradan bilgisayar in başına oturup. Kitabımı yazacağım
010 Yorumla- 1 yıl
kolay gelsin. ne yazıyorsun? roman mı?
- 1 yıl
hıımm hadi bakalım. kolay gelsin
- 1 yıl
ilk romanın mı?
- 1 yıl
başarılar diliyorum
- 1 yıl
sağolasın
1 yılDenizi olmayan bi şehirde yaşayınca ufak bi kıskandık😅
030 Yorumla- 1 yıl
yaaaa kıskanmaa.. sen de parkta yürü accık :))
- 1 yıl
Öyle yapıyorum mecbur🤷♂️. İstanbula gelince sahilde yürümeden dönmem. Sen hangi sahili tercih ediyorsun?
- 1 yıl
:))) karşıyaka
- 1 yıl
İstanbul zannetmiştim🤦♂️. Denizsiz Ankaramıza geldin mi hiç
- 1 yıl
evet maalesef :)))) şaka şaka. güzide bir şehrimiz
- 1 yıl
Çok ayıppp bu İzmirliler neden sevmiyor Ankarayıı😄. İzmiri merak ediyorum ama
- 1 yıl
yoo severim uzaktan..
yakından zor. çok resmi. her yerde bi kocabaş - 1 yıl
Yaşaması rahat bir şehir. Alışan vazgemez
- 1 yıl
doğrudur. bu konuda fikrim yok. sadece iş için ve ziyaret için geldim. güzel bir şehir
- 1 yıl
İzmirde nereleri tavsiye edersin gezmek için bi Ankaralıya
- 1 yıl
geldiğin mevsime göre değişir.
yazın sahil kasabaları olur. çeşme revaçta tabii. ama ben dikili tarafını daha çok severim.
baharda şehir merkezi (alsancak - karşıyaka - bornova) ve çevre ilçelerde tarihi yerler olabilir.. şirince - efes selçuk, ödemiş birgi gibi... beklentine bağlı aslında. - 1 yıl
Ben popüler yerleri sevmem dikiliyi liste başına aldım😎. En az 3-4 gün gerekli İzmirin tadını çıkarmak için
- 1 yıl
evet haklısın.
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim
- 1 yıl
ben teşekkür ederim. keyifliydi sohbet
- 1 yıl
Gerçekten keyifli bir sohbetti. Ankara'ya yolun tekrar düşerse bende sana rota listesi atarım😊
- 1 yıl
çok teşekkürler. kayınpeder orada. biz genelde ona gidiyoruz. ziyaret ediyoruz. belki göksuda piknik, anıtkabir ve kapanış :)))
- 1 yıl
Göksuda pikniğe gitmeyeli yıllar olmuş çok soğumadan gitmeliyim:)
- 1 yıl
Git git güzel oralar
- 1 yıl
şu an Ankaranın en güzel yerinde iş yerim var Göksudan bile güzel😄
- 1 yıl
Ne mutlu sana. Ne iş yapıyorsun?
- 1 yıl
Akaryakıt ve gıda ticareti sen?
- 1 yıl
Avukatım
- 1 yıl
Aaa güzel meslek. Kendi ofisin mi?
- 1 yıl
Evet. Eşimle birlikte çalışıyoruz
- 1 yıl
Eşle aynı iş yerinde çalışmanın güzel ve zor tarafları neler? Bana kolay değilmiş gibi geliyor hep arkaşlarıma hep aynı işyeri olmasın tavsiyesi veriyorum
- 1 yıl
Avantajları daha fazla. Güvendiğin biri hep yanında. Evde mazeretin olsa anlayışla karşılar. İşbölümü adil olunca iyi oluyor Aksi halde hiç tercih edilesi değil
- 1 yıl
Bana da işte berabersin evdr beraberdin sıkar gibi geliyor. Araya biraz özlem girse diye düşünüyorum. Ama dediklerinde haklısın
- 1 yıl
Özlemek konusunda bir sıkıntı duymadım hiç. Ama sık kavga ederiz bu doğru
- 1 yıl
Sizin açısında güzel geçmesine sevindim. Umarım hep öyle olur
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılsorma sorma sabah sabah 4 tane süper zekaya tahammül ediyorum. ne demiş Can Yücel
Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar, usulsüz
lan bu kadar... nu nasıl anlatayım küfürsüz
04 Yorumla- 1 yıl
:)))) iyiydi. ben de dayanamıyorum ne yazık ki
- 1 yıl
dayanamayınca koy ver gitsin, işin ucunu yani 😜
- 1 yıl
aynı fikirdeyim ama yeri zamanı ve dozu önemli
- 1 yıl
aaa bak o çok önemli
1 yılYeni bir işe başladım. İlk gün olduğu için yorucu ve heyecanlı geçti.
00 Yorumlamükemmel sağlık açısından bir kaç sorunum vardı hepsi çözülmüş
00 YorumlaDolu dolu kavgayla başladım ama mutluydummm çünkü alıştık artık be fhhtfdj
00 Yorumla
1 yılGüzel bir başlangıç yapmak isterdim ama her zaman gibi sıkıcı rutin bir başlangıcı dkdj
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı.
1 yılHaftaya güzel bı giriş yaptım güzel iki saat geçirdim. Sonrası baş agrisi
00 Yorumla Ablam izin yaptım geçen hafta bugün de sistem çalışmadı hiçbir iş yapmadım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 796 cevap paylaştı.
1 yılSabah beşte kalkıp işe gittim çalıştım yoruldum ve uyuyacağım pazartesilerden nefret ediyorum😥
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sade bir kahve içtim sonra hazırlandım papağanıma baktım sonra işe gittim
00 YorumlaFena sayılmaz burnumu çeke çeke gittim işe ama şimdi daha iyim 🤧
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılyoğun bir trafilk stresli bir pazatresi toplantısı şimdi ilk kahve
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHer zamanki gibi hastalarıma şifa dağıtan bir hafta 🤭
02 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 🙏
Cevap sahibi1 yılGüzel ama yorucu hastalarla uğraşmak çok zor
Gizli Üye(30-35)1 yıl4 ameliyat 4 düzeltme cerrahisi ile başladık güne bakalım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYorgun başladım, gece vardiyası haftası zor geçiyor..
00 YorumlaGayet ıslak başladım çünkü çok yağmur yağdı ve sırılsıklam oldum bende şampuan olsa duş alırdım o derece 😂😂
02 Yorumla- 1 yıl
Üşütmeyesin
1 yılBu gün ilk defa hoşlandığım çocukla konuşma cesareti buldum ama keşke biraz daha sohbet edebilseydim diyorum, derse geç kaldım ona yetişmem gerekiyordu 🥺
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıldersim iptal oldu haftanın ilk gününü evde geçirdim full
00 Yorumla
1 yılVillamda kahvaltımı yaptıktan sonra viskimi elime aldım ve havuz başında oturuyorum dememi mi bekliyorsun? Napcam bomboş uyandım.
10 YorumlaBombeeee 😄
Pazar gecesi sahilde yürürken, sabah 6.00'da kendimi işte buldum.. nasıl yürümüşsem artık 🤦🏻00 Yorumla
1 yılSevdiğim kıza yazılan bi çocuk ve ona yardım eden yakın arkadaşım, duble kazıklı bi başlangıç oldu. bakalım başka neler görücez...
00 Yorumla
1 yılBelime az önce keskin bir ağrı girdi sakatlandım aw
01 Yorumla- 1 yıl
Geçmiş olsun
1 yılKalkıp direkt işe koştum ama sakin bir gündü şükür pazartesi günü sakin geçmesi mental olarak iyi oluyor haftaya alısıyoruz🙃
00 Yorumla
1 yılBende geldim galerime orada oturdum çayımı yudumluyorum
10 YorumlaVizeler yaklaşıyor ve hala yatıyorum ben ders çalışıcam diyorum hala yatıyorum
00 YorumlaTemiz havayi bende severim enejili oluyorum 😉
00 YorumlaHer zaman ki gibi yalnız ve meçhul
00 YorumlaÇok kötü bir başlangıça imza atmış bulunmaktayım bu hafta iyi değilim
00 YorumlaMükemmel izinli olarak basladım
13 Yorumla- 1 yıl
oo ne güzel. bol bol dinlen enerji topla
- 1 yıl
kolay gelsin o zaman ve geçmiş olsun
- Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı.
1 yılPazartesi sendromu dedikleri cinsten
06 Yorumla- 1 yıl
sendrom pazartesinin gülüdür :)))
- 1 yıl
Gülme bir aglıyoruz 😂😂😂
- 1 yıl
az stres diri tutar. ama çoğu zarar
- 1 yıl
Aynaya bakayım dedim ayna kırıldı stres bulaştı herhalde onada birazdan sanada bulaşır bak esnemeye başlarsın 😂😂😂😅
- 1 yıl
bende stres her daim mevcut.
- 1 yıl
Birde öğüt verene bak sen 😂😂😂
1 yılAğrılı bir başlangıç.
02 Yorumla- 1 yıl
Geçmiş olsun
- 1 yıl
Teşekkürler
Yorgunum daha yeni eve geldim
02 Yorumla- 1 yıl
Ben de yeni geldim. Çok yoruldum seni anlıyorum
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu aralar yine pek keyfim yok…
02 Yorumla- 1 yıl
hayırdır inşallah
1 yılSoğuk duş keyfi ile başladım:)
07 Yorumla- 1 yıl
ben de sıcak duş aldım iyi geldi
- 1 yıl
Sicak su beni mayistirir yaa 😄
- 1 yıl
soğuk su zatürre yapar beni.
- 1 yıl
Yapmaz hastalikdan korur :))
- 1 yıl
sana hayırlı olsun
- 1 yıl
Sen bilirsin arkadaşım😉
- 1 yıl
eyvallah
- Aile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı.
1 yılHasta oldum öyle başladım 😬
01 Yorumla- 1 yıl
geçmiş olsun
1 yılİlk ders iptal sevinci ile
01 Yorumla- 1 yıl
hehehe o da gerçekten bi sevinç yaratır
- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılBaşlayamadım henüz 😀
04 Yorumla- 1 yıl
e hafta başladııı.. nerede kaldın?
- 1 yıl
Uyanmaya çalışıyorum
- 1 yıl
hadi geç kalma ama yaa
- 1 yıl
İnşallah 😀
Her hafta başı gibi sıkıcı bunaltıcı
10 Yorumla
1 yılÇok kötü başlangıç yaptım
10 Yorumla
1 yılGüzel✨🫶🏻
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Berbat bir başlangıç
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılGüzel bir başlangıç yaptım..
00 Yorumla Yorgun halsiz bitkin,
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler