Evleneceğiniz insanı ailesiyle yargılar mısınız? Ailesi sizin için önemli midir? 💬✍🏻

Evleneceğiniz insanı ailesiyle yargılar mısınız? Ailesi sizin için önemli midir? 💬✍🏻

O evleneceğim kişinin tutumuna bağlı olarak değişir. Başkalarının iç işlerimize müdahale etmesine engel olan ve herkese sınırını bildiren biriyse eğer sorun yaşamayız. Ama yok başkalarının lafıyla hareket eden biriyse ondan olmaz. O dengeyi sağlamayı bilmeyen adamla hiçbir şey yürümez
Bu durumu yaşamadan ne dersem boş olur ama iyi bildiğim bir şey var ki bu tür aileyle uğraşmak insanı verem eder. Bunu gözlemim sonucu düşünüyorum. O yüzden yine o duruma gelmeden bilemem ama olmuyorsa zorlamaz idim veya eşim olacak kişiye baştan açık açık “Ailenle arana karışmam. Ailendir , sen görüş ama beni muhatap etme.” derdim. Kabul etmezse ayrılırdım yol yakınken ama kabul ederse devam ederdim.
Ben geçmemiştim şimdiki aklım olsa gecerdim
Eninde sonunda ailesinden taraf oluyor değil mi
Taraf değilde yoruyor hep kargaşa ayrımcılık suçlama
Hayir zorluklar her zaman var basit bir sey yok
Cevap
13Cevap
Hayır tabi ki de sevdiğimden vaz geçmem ben
ben kolay vazgeçen biriyim yeterki küçük hasssas bir engel olsun direkt vazgeçiyorum mücadele diye bişey yok ve bu yüzden hala bekarım sanırım mücadeleci biriine ihtiyacım var ama nerde bizim toplumda erkekler kovalanır onlar için mücadele edilir neyse böyle iyiym 😄😄
Hayır tabi ki. Her yerde kötü var... O mantıkla hareket edecek olsam o zaman evden de hiç dışarı çıkmamam gerekir nede olsa dışarısı it kopuk kaynıyor. Kaldı ki senin bile ailende hazetmediğin karakterler vardır elbet, o yüzden onlarla beraber yaşamayı öğrenirdim, kötülük derecesine göre ya mesafemi koyar ya da tamamen ipleri koparırdım. . Eşim de kör değil heralde, sebebini kendi gördükten sonra o da hak verir davranışıma.
Geçmedim ama geçsem fena olmazmış, gerçi şimdi karışan eden yok hepsini yok ettim o ayrı seviyorsan çözümleniyor bir şekilde.
Bence aile çok önemli aileye bakıpta yanındakinin gelecekte nasıl biri olabileceğini öngörebilirsin mesela o yüzden çok iyi düşünmek gerekiyor
Hayır. Benim akrabalarım da iyilik meleği değiller zaten ajskdjdjf
Hayır geçmem çünkü herkesin akrabalarından bir kaçı kötü olabilir
Hayır çünkü ailesiyle yakın olmam olmak zorundasın derse evlenmem
Apo gibi zengin peder varsa beni ilgilendirmiyor
Kötüsünü bile camiden çıkartmam
bana ne ailesinden. ailesiyle mi evleniyorum sanki?
hayır ben ağzının payını verip yerine oturturum zaten. Hiç bi tehlike arz edemez: )
Önemli. Ceviz ağacından ceviz çıkar elma değil. Karakteri farklı olsa da etkilenebilir.
Anam her sülalenin arsızı var yüz karası var. Onların tavırları belliyse sorun yok
O kötü karakterler erkek olmaz
Bütün fitne fesat kadınlardan çıkıyor
Ne kadar yakını olduğuna bağlı ama vazgeçilmez gibi
onlarla aynı yatağa girmeyecem ki banane ayol ne vazgececem ahshdjxjdj
kotu karakterli insanlarin ne kadsr yakininda oldugu onemli aile sadece anne baba ve kardes degil akrabadirda akrabasiysa umursamam ailesiyse de konusup cozmeye calisirim olmazsa da ebesinin seyine kadar yolu var
Kimse ailesini secemez o yüzden önemli değil dir
Karşımdaki olgun insansa önemi olmaz. Lakin çocuk ruhlu yaramazsa onu reddederim.
Bize sahip çıkacak biriyse, onun için saygımı duyarım. Unutur gülerim. O kadar.
Çok zor bir durum , bende yaşadım
Hayır, herkesde vardır illa ki
Keşke gizli yazabilseydik
Evleneceğim insanın tutumuna bağlı tamamen
Hayır sevdiceğimi o aileden izole ederdim
Ben birinin seviyorsan onun için katlanırdım.
En kötü o kişiden uzak dururdum.
Geçmem.
Sakın evlenme
hayır vazgeçmem
Hayır vazgeçmem
Evleneceğim kişi önemli benim için
Vazgecmem
Onlarla görüşmem
Belli olmaz
Evlenecgn kisi de koturudr
Niye vazgeceyim
Çok saçma olur