Ben çok küçükken yani 5,6 yaşımdan 10 yaşıma kadar öz abilerim tarafından istismara uğradım daha sonra annemin yigeni teyzemin oğlu ( o zamanlar 25) da beni istismar etti annem de bunu bilmesine rağmen sesiz kaldı neymiş öyle bi durum da bende hiç bir şey yapamazmışım abi olaylarının üstünü babamla bir olup kapatmışlar ben yeni duydum sırf onlar rahat etsin benim de namusum kirlenmesin diye 12 yaşın da bir kızın nasıl bir namusu olursa artık :) Her neyse velhasıl kelam o şerefsiz kuzenim şimdi dışarı çıktı yine beni evlenmeye zorlıycaklar adım gibi eminim sizi polise veririm dedim diye korku saldım şimdilik kpss girdim atama olasılığım da yüksek güvenlik sınavına da girmeyi düşünüyorum yaşım daha 20 korkuyorum hayata atılmaktan yeni eve çıksam filan cesaret edemiyorum bana bi akıl verim bu korkumu nasıl yenerim nasıl kendime daha güvenli bir yol çizebilirim
Leyladba sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- 3 ay
İstismar edilmiş ve istismara şahit olmuş birisi olarak seni anlıyorum sana verebileceğim tek tavsiye ailenden uzaklaşabildiğin kadar uzaklaş çocuğu taciz edilirken aman kimse duymasın rezil oluruz diyenler anne baba olamaz sessiz şeytanlar onlar gerçi bunu söylemem onlara pek koymaz ne olur ne olmaz sen gerekli yerlere durumunu bildir önlemini al yanında her zaman biber gazı olmasa da deodoranta ya da küçük bir çakı taşı ve çekinme onlar sana bunu yaparken çekinmedi
senin güçlü bir kraliçe olduğuna inanıyorum umarım kendin için gereken neyse yaparsın
71 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)3 ay
yani inan ne denir bilmiyorum istismar zaten gelmiş geçmiş ondan bir şey çıkmaz ama en azından evlilik tehditlerini falan ses kaydına alıp çık bence o evden, iş ciddiye binerse seni eve bile kapatabilirler. çok uçuk gelecek ama kiraların ucuz olduğu bir şehre geç, ev sahiplerini ara tek tek durumu izah et illaki 1 ay seni idare edecek birisi çıkar sen de o 1 ay çalışır asgari ücret alır kiranı ödersin. zaten atanma ihtimalin de yüksekmiş hani ne zaman açıklanıyor falan bilmiyorum ama 1-2 ay başının çaresine baksan yeterli şimdilik. umarım çok güzel bir hayata sahip olursun🥺🙏🏻
28 Yorumla- 3 ay
Bence ev sahiplerine durumu açıklaması biraz tehlikeli. Arkasında ailesi yok diye düşünüp kötü niyetli davranabilecek bir sürü insan var çevrede. Bir işe girebiliyorsan para biriktir ya da arkadaşların varsa onlardan da yardımcı olmalarını isteyebilirsin. Tanımadığın insanlara hayat hikayeni anlatma.
- Cevap sahibi3 ay
@Mavis7 Ben daha önce bu şekilde konakladım ve çalıştığım halde kira ödetmedi ev sahibi, dediğiniz açıdan hiç düşünmemiştim başıma böyle bir şey gelmediği için haklısınız🙏🏻 Ama böyle bir ailede işe girip para biriktirmek ya da arkadaşın evinde konaklamak çok daha tehlikeli ya maaşına el koyarlar ya da arkadaşından gelir alırlar.
- 3 ay
başka bir yerde sakın bu durumu anlatma başka konularda ailenle ters düştüğünü söyle öünkü bunu bilen erkekler seni rahat bırakmaz
- 3 ay
@dişilenerji21 Karar verdim zaten artık geçmiş geçmişte kalacak hiç yaşanmamış gibi buraya yazdıktan sonra korkum da gitmeye başladı inşallah nasip olursa 1 ay sonra kurmayı düşünüyorum bu evden
- Gizli Üye(25-29)3 ay
Taciz derken ilerisi oldu mu tecavüze gitti mi çocuk yaşta birini istismar etmekten ceza verebilirler taciz dosyaları para cezasıyla kapanıyor genelde ama tecavüzde iş uzuyor diye biliyorum
01 Yorumla
- 3 ay
Geçmişdeki travmalar unutulmuyor maalesef. Onlardan olabildiğince uzaklaşmak gerekir. Kendi kariyer planını yap, ekonomik özgürlüğünü eline al. Umut ediyorum ki onlar sana dokunamaz
10 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Benim durumumda hemen hemen seninle aynı ailemden kaç defa şiddet gördüm Fiziksel sözlü polisi aradım ekip gelecekti daha sonra iptal ettim sırf millete laf olmasın dıye ama anladımki en büyük saygısızlığı kendime yapmışım Çıkıp gitmek istedim ama gidebileceğim bir yer yok arkadaşlarım var hani onlarla birlikte eve geçerim diye düşündüm ama izin vermediler bir tutsak gibi eve takılı kaldım yani gerçekten ben de hiç iyi değilim her gün laf işitiyorum ağza alınmayacak kötü laflar küfürler İzin verseler çıkıp gideceğim buralardan ama olmuyo
11 YorumlaSaçmalama 18 yaşımda eve çıktım ve şu an 19 yaşındayım. Kendine gel, sirkelen. Kadınsın sen, kadın olmak kolay değil bu ülkede, namusu apış arasında arayan, faşist beyinli insanlar dolu etraf. Kendini koru. Elinden geliyorsa doktor raporuyla bunu ispat et, polise git. Küçükken taciz edildiğimde yanımda olan polisler hiç elimi bırakmadılar. Cesaret al. Hiçbir şeyden korkma. Korktukça sıra sıra herkese geliyor bu tarz oevlatları. Hepsi ayrı ayrı mikroplar.. Kendine güven lütfen, yapman gereken o ırz düşmanlarının ve anne denilen kaşarın elinden kurtulmak. Bunun için kadın sığınma evleri de var. İstersen oraya da başvur. Unutma yalnız değilsin!
40 Yorumla- 3 ay
Kralice be nasilda dirennmis butun zorluklara😽 askim zaten yeterince iyi idare etmissin durumu asla geri adim atma o nasil aileamk gerekirse hukuken reddet baska bir yere tasin hayata atilmaktanda korkma zaten en zor seyleri yasamissin bundan zor baska ne olabilir sosyal mecralardada adini duyur utanma anlat ailenin yasattiklarini adamin ismini simdi unuttum ama Instagram da can diye icerik ureticisi var o yardim eder yaymada kpss yi kotu etkilerse yapmada destek icin yay yani guveniyorum sana yaparsin queen beni de bilgilendir sonraa
10 Yorumla - 3 ay
Senin adına çok üzgünüm abilerin, teyzenin oğlu tarafında istismara uğramak kadının üstünden atılaması çok.. 😔😔
KPSS sınavına girmen çok iyi, hayata tutunman çok güzel ama senin tek başına yaşamaya alışıp korkunu yenebilirsin..
Ailenden uzaklaşmak istiyorsan tek çözüm onlardan uzak durmak..
Senin için hayırlısı olsun..10 Yorumla - 3 ay
Yaladıkların için çok üzgünüm. Kpss’ye gir inşallah atanırsın atandığın şehri hiçbir aile üyen ile paylaşma. O şehire git, biraz zor olacak ama ev falan tutmaya çalış. Adını soyadını değiştir, ailenle olan bütün iletişimini kes. Numaranı da değiştir. Şu an yapabileceğin en mantıklı hareket bu olur. Atanana kadar biraz sabret. İnşallah tüm güzellikler seni bulur 💕💕💕💕💕✨✨✨✨
11 Yorumla- 3 ay
Yaşadıkların*
- 2 ay
öncelikle o kuzum çocuklarının * koyayım ben okurken 20 yaşındaki kızın yazdığını değil de o küçük kızın yazdıklarını okudum sanki senin ellerinden öpüyorum yorumlarda okudum kimseye anlatma demişler evet sakın anlatma maalesef o kadar kuzum çocuğu var ki bu durumdan faydalanmaya çalışırlar ben senin her şekilde yanındayım istersen ekle beni ig vereyim irtibatta kalalım kötü bir şey olursa bana da bildirmen için seni seviyorum inşallah hayallerine kavuşursun güzelim 🤍
11 Yorumla senden yasca buyuk degilim ve tabi ki cok zorlugu vardir ama egitim konusunda kendini asla aksatmamani ve kendi haklarini bilip gozden gecirmeni isterim yaptiklari yasal bir sey degil herkesin kendi hur iradesi ve haklari var aile korkusuyla kendini kisitlamamali ve goz yummamalisin eger bu ozguvenine karsi ailenden siddet tehdit vb gorursen de yasal haklarina basvurmalisin olusacak bir hic laf senden degerli degil umarim her sey gonlunce olur.
11 Yorumla- Gizli Üye(18-24)3 ay
Sana nasıl bir güven veririm inan bilmiyorum ama benzer şeyler yaşamış biri olarak söylim sana şöyle düşünmen lazım eğer cesaret edemeyip o evde kalmaya devam edersen ömrünün sonuna kadar sana hayatının en büyük kötülüğünü yapmış aynı zamanda sevmediğin biriyle evli kalıcaksın dünyaya bir defa geliyorsun öyle değil mi ömrünü heba etme dışarda zorda olsa hayatını yaşama umudun olur en azından kendine baştan bir düzen kurarsın
22 Yorumla- Cevap sahibi3 ay
İnan tabi yavrum ölüm dışında herşeyin çaresi vardır dünya böyle pisliklerle kaynıyor herkes pes edip kaderine razı olsa ne hallere düşerdik senden büyüğüm diyemem ama anlamakta zorluk çekmiyorum hayatının mafolmasina izin verme başka bir hayatın olmayacak ömrünün sonuna kadar pişmanlığın olmasın hakkında hayırlısı olur umarım
- 3 ay
dışarısı oradan daha güvenli sadece bunu yaşadgını hissterime dışarıda veya herhangi bir ortamda kırık cam a herkes taş atar en doğrusu terapi al
10 Yorumla Gerçekten çok kötü bir geçmişin var çok üzüldüm canım bu olayi bende yaşadım maalesef eğer meslek hayatına atilabilirsen senin için dahada guzellesebilir daha sonrasında o kişilerle iletişimini kesinlikle kes elinde kanıtlar varsa savcılığa ver kanıt olmasa bile konuş
20 YorumlaSenin yerinde olsam sesimi duyururdum ne kadar sessiz olursan o kadar üstüne gelirler senin avaz avaz heryerde bağır videolara çek kendini anlat durumunu bunları paylaş sessiiz kalmayın gidecek yerin mi yok kadın sığınma yerine git kpss yi sen kazanacaksın inşallah o zaman devlet memuru olduğunda hayatını kurarsın kendini kurtar ordan
10 Yorumla- 2 ay
Arkadaşlı evler daha uygun oluyor arkadaşını çok iyi seçmen kaydıyla bilen birine kalıcağın kişiyi analiz ettir arkadaşla kalmak ta insanın başına çok şey açıyor sonra ailemin yanında kalsaydım siye dua ettiren arkadaşlara denk gelmemek için iyi seç arkadaşlarını kuzum 😘
04 Yorumla- 2 ay
Kendi şartların altında yaşadığın ev güzel olur mesleğinle de ilgilenirsin. Birazda travmalarını atlatıp iyileşirsen iyi insanlara denk gelirsin. Zaten akıllı bi kızsında. Ama aileni de tamamıyla silme onların zamanın da öyleydi. Onlarda bi sistemin kurbanı olmuşlar. Anne baba bereket demek. Uzaktan hepiniz cansınız edasında yaşa gitsin
- 2 ay
İlerde pişmanlıklarına bile şahit olursun çok küçüksün daha
- 2 ay
Bazen aileler küçüklerden daha cahil davranıyor
- 2 ay
Elalem nedir kölesi el iyisi
- 3 ay
Keisnlikle polise gitmen gerekiyor o varlıklara nasıl anne abi diyebiliyorsun. Dava açarsan sana tazminat da öderler maddi olarak da rahat olursun
03 Yorumla- 3 ay
Gitmemişsindir illaki dava açılır başka bir karakola git açarlar aile içi istismar kamu davası olduğu için çok kolay açılıyor
- 3 ay
Kendine güven ve ayaklarının üstüne dimdik ve sertçe bas başarabilirsin inanıyorum sana :)
11 Yorumla allah onların belasini versin böyleleri cezasini cekmedikce biz rahat edemeceyeceğiz güvendr oldugundan emin olmalısın canım gecmis olsum cok❤️
10 YorumlaBence o ailenden uzaklaş ve başka bir şehirde ya da kadın sığınma evinde kal ama mutlaka bunu polise bildir bildir ki en azından başına bir şey getirmesinler hatta gerekirse annen babandan da şikayetçi ol onlarla olan bağaların çok çabuk bitmiş olur
10 Yorumla- 3 ay
Kurtul o iğrenç bölgeden. Kürt müsün?
111 Yorumla- 3 ay
kürtlükle ne alakası var
- 3 ay
@kader_1234 ne bileyim narin olayı aşiret töre saçmalıkları
- 3 ay
Olan olmuş kendini kurtar oradan
- 3 ay
bunun kürtlükle alakası yok karakterle ilgili bişey demekki
o insanların yapısında öyle iğrençlik var ki yapıyorlar bide töre diye bişey de kalmadı kürdüm ben daha etrafım da böyle bişey görmedim onlar çok eskide kalmış
şeyler - 3 ay
@kader_1234 mesele Kürt olman değil. Irk olarak sormadım. Kürtlerin olduğu yerde daha acımasızca öldürüyorlar.
- 3 ay
hayır bence semih olayını örnek verelim ondan daha acımasızca öldürülen var mı ya da özgecan olayı bunlar kürtlerin olduğu bölgeler değil
- 3 ay
bu caniler her yerde var kürtlerin arasında da çürük var türklerin de aynı şekilde allah bizi böyle canilerden korusun inşallah hepimizi
- 3 ay
@kader_1234 amin Allah korusun. Zavallı Narini boğarak öldürdüklerinde kızın ağzından köpükler çıkmış. Saklayan yaratık utanmadan akşam namaz kılmaya gitmiş. Çok korkunç bir hale geldi ülke.
- 3 ay
evt hemde çok artık biz kadınlar korku içinde yaşıyoruz yarın öbür gün allah korusun ya bize yâda çevremizdekilere böyle bişey olur sa diye
- 3 ay
@kader_1234 amin
- 3 ay
Güzelim ne desem bilmiyorum okurken ağzım açık kaldı bu tür insanlar cidden var mı en iyisi evden kaç veya kadın sığınmaya git artık bilemedim ne desem kendıne inan ve doğru yolda ilerle güvendiğin birileri varıdr illa
00 Yorumla Canim korkma cesaretli ol yapabilirsin kendi ayaklarının üzerinde dur o aileden uzaklaş sana daha iyi gelicek bence İnşallah hayatında çok güzel şeyler olur
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)2 ay
Önce iş bul. Atanırsan kolay olut korkma. Sonra bidaha ailenle muhattap. Olma
00 Yorumla - 2 ay
Ben kendi öz babamdan yaşadım komşunun çocuğu amcalarım bile bana yapmasa kendi çocuklarına yapmış bunu öğrendim bu yüzden cok kıskanc biri oldum
00 Yorumla - 3 ay
Ailenden olabildiğince uzaklaş kendi çocuğunun bu ladar acı verşci şeyler yaşsmasına rağmen göz yumuyorlsrsa uzaklaşşş
00 Yorumla - 3 ay
Saçmalama hemen polise git kadın sığınma evine git ünlülerle iletişim kur yardım al bu ülkenin geldiği hale bak şaka gibi
00 Yorumla Korkarak bir yere varamazsın o evden sehirden uzaklaş başka yere git emin ol hersey yoluna giricektir
00 Yorumla- 1 ay
Bu nasıl bir aile ben olsam onları şikayet ederim giderim çok uzaklara
10 Yorumla - 2 ay
O ortamdan uzaklaş iş bul insanlara güvenme çok zor olacak ama daha iyi olacaksın
00 Yorumla Çok zor ya ne diyeceğimi sasirdim
00 Yorumla- 3 ay
Evlənmə qaç qurtar özünü
10 Yorumla - 1 ay
Kizim sen deccallerle mi yasiyosun bu nasil aile
00 Yorumla - 3 ay
Polise gidip şikayet et direkt
00 Yorumla - Daha fazla (3)
Detaylı bilgi
Merhaba yaşadıklarınız çok üzücü ve duruşunuz taktir edilir Şuana
Kadar aslında çok yol kattetmissiniz kaygılı ve hayata karşı güvensiz hissetmekte normal. instegram hesabımdan bana ulaşırsınız nasıl bir yol izleyebilirsiniz konuşabiliriz yardımcı olabildiğim kadar. sevgiler