Hayatımız hep güllük gülistanlık değildir bazı anlar bazı yıllar vardır ve bazen o olanları o zamanı o yılı asla affedemeyiz sizin affedemediğiniz bir yılınız var mı?
2017den 2019 direkt geçiş olabilirdi mesela..

Hayatımız hep güllük gülistanlık değildir bazı anlar bazı yıllar vardır ve bazen o olanları o zamanı o yılı asla affedemeyiz sizin affedemediğiniz bir yılınız var mı?
2017den 2019 direkt geçiş olabilirdi mesela..
Tabiatın kaderi yani Doğanın kanunu rezalet ve berbattır. (Bu dünyadan bir ekmek çıkmaz) Tarih boyunca suç oranları hep yüksekti. (Aslında hiçbir mevzu yasadışı değildi Çünkü yasa diye bir mevzu yoktu = Bir karaküre'deki bölgede veya ülkede yasaların kanunların nizamların olmadığı ve içinde hiçbir şekilde barınmadığını birde o ülke için yasadan bahsetmek bir o kadar mantıksız ve bir o kadar anlamsız sayılamayacağı gerçeği : George Orwell)
@Malefiz1313 (George Orwell)
Geriye hiçbir nesne-cansız ve canlı varlık kalmayacak senden; ne nüfus kütüğünde bir ad ne de belleklerde yaşayan bir anı. Geçmişten silindiğin gibi, gelecekten de silineceksin. Hiç var olmamış olacaksın!"
👍🏻
Hayatımda affedemediğim bir yıl var mı diye düşündüğümde, aslında affetmeyi kendim için en sağlıklı yol olarak görüyorum. Beni yoran, üzen ya da kıran olaylar yaşanmış olabilir, ama o anlara tutunup kalmak bana bir fayda getirmiyor. Affetmek demek, yaşananları unutmak ya da haklı çıkarmak değil; kendimi özgür bırakmak demek. Her yıl bana bir şey öğretti ve her acı, sonunda beni daha güçlü kıldı. Bu yüzden, geçmişin yükünü taşımak yerine, her yılı kendi içinde kabul edip, ileriye bakmayı tercih ediyorum. Ama tabii bazen insanın içinden tamamen affedemediği kırılmalar çıkabiliyor, bu da insanın kendisiyle barışma sürecinin bir parçası bence. 😊
Her yılın bende bir hatırı var yaşanmışlıklar acılar, gözyaşları, mutluluklar, kahkahalar beni ben yapan ne varsa o yıllarda saklı hayatımla ilgili herşeyi bağışlıyorum belkide onlar sayesinde güçlü olmayı öğrendim.
Teşekkür ediyorum 😊
Rica ederim
6 Şubat 2023 bunu asla unutmayacağız
O gün kıyameti yaşadık zaten:(Allah korusun bir daha yasatmasın..
Rica ederim..
Cevap
12Cevap
Hayır yok ama affetmediğim çok insan var benim.
Pandemi zamanı olabilir. Hayat durdu resmen.
Yılın ne günâhı var? Onu da mahveden insanlar. Affedememiş olduğum insanlar mevcut.
Sonuçta aklında o tarih kazılı kalıyor..
Yıl değil, yıllar var. Ama en büyük yaprak dökümünü 1 yıl önce yedim.
Geçmiş olsun..
Teşekkürler 😊
🎈🦋
2020 senesi acımasızca saplayıp geçti ama sonrasında baharı yaşadık çok şükür her halimize
Sevindim adına..
Teşekkürler ederimm🎀💕
🦋🎈
Yılı affedemesem ne olur ki beni kıran, üzen, yıkan insanları olayları affedememişim yılın ne suçu var.
Bu da doğru..
Geçti gitti affetsek nolcak zaman gittikten sonra
Bilmiyorum, her yılın iyi ya da kötü zamanları oldu.
2022 ilk yarı ya da 2016 ikinci yarı. iyi olurdu 🥲
2009-2011 hayatımdan çıkarsam o yılları mental sağlığımı kurtarabilirim gibi geliyor
Hoyur!
Yıllarımla hep barışık yaşadım. Yaşadığım her yıl çok güzeldi.
2018'i asla affetmeyeceğim. Çünkü beni küçük düşürmek istedi. Dalga geçip çocuk muamelesi yaptılar.
Bende sevmem o yılı baya zor günlerim olmuştu
Yaşadığım her yılı her yaşı affedemiyorum ki
Evet o yıllar enteresandı ama yılların ne suçu var insanların hataları
2024. Bu yılı hiç affetmeyceğim.
Cok mu kötüydü
Geçmiş oldu gitti boş ver 🦋
2018 in Allah belasını versin diyorum çok kötü bir hastalık geçirdim o yıl
2012. Beni benden aldın.
2020. Tamamıyla berbat bir yıl.
2023 yılını affetmeyeceğim
17. Yaşım o seneyi yaşamamış olmak isterdim
2021