Yağmurdan kaçarken doluya yakalanmak bu
Erkek erkeğe takılmayı abartmışlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
18-24 yaş arası erkeklerin %63'ü bir kadınla konuşamıyor yapılan araştırmalara göre. Bunların kaç tanesinde eşcinsel eğilim var? Saçma Bir varsayım bu. Aslı astarı yok. Toplumsal mühendislik kokan aşağılık manipülatif bir söylem...
Bunların hepsi sosyolojik hurafeler. Kerimcan Durmaz da eşcinsel. Hal ve hareketleri bunu teyit ediyor. Kadınlarla konuşamadığı için mi ne alakası var. Hatta çok kadın Kerimcan'a ölüp bitiyor?
Bu çekinmeyi abartırlarsa olabilir.
Haksız da değiller
Cekinmekte mi haklılar?
Evet. Kızların kapsiri tavırları çok kırıcı
EİG için teşekkürler.
Bacaklarıma laf etmene kızsam da 😄
bacakların güzel sen yaşlı değilsin.
Evet doğru bu
Nerden biliyorsun
Yazık en sonunda kadınsı oluyorlar
Hâlbuki kadınlarla konuşmak için can atıyor
Cevap
9Cevap
Yağmurdan kaçarken doluya yakalanmak bu
Ben 35 yaşındayım hayatımda hiçbir kızla yakınlık kuramadım tanışamadım buluşamadım çıkamadım flört edemedim hiç sevgilim ilişkim olmadı aşk yaşamadım çünkü yetersizim hiçbir çekiciliğim yok ve utangaç çekingen öz güvensiz asosyal biriyim
Öyle olmaz ya içgüdüsel bir durum hormonlar ile alakalı
Evet doğru gibi. 31 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Bazen düşünüyorum erkek erkeğe sadece seks için ama hiç girişimim olmadı
İğrenç
Ama yapmadım yapmam
Bence p*rno izlemeyi bırak gerçek hayat çok farklı
Ondan mı kaynaklı sizce evett bağımlı oldum bırakamıyorum ama hiç gay videoları izlemiyorum iğrenç geliyor
Bir kere adam ol bir defa yaşadığın dünyada gördüğün en güzel kadına gidip ondan hoşlandığını söyle.
Söyledim pişman oldum sonra. Fabrikanın en güzel kızıydı
Olsun ikinci defa daha git ama hediye al
O benm için bitmiştir artık kendini bozdu o. Bilseydim öyle olacağını söylemezdim bile
Biraz bana benziyor bu durum, doğru mu bilmiyorum ama öncesinde de biseksüeldim haliyle
ben öyle değilim mesela
Haberim yok bilmiyorum..
Değil
Evet olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?