Hepimizin temel olarak kafasında ortak noktalar var, ama her şey aynı olmayabilir.
Sizin bakış açınızı da duymak isterim.
Sizin bakış açınızı da duymak isterim.
Hepinizin kendi benliğinde farklı alışkanlıklarımız olabilir, uyum önemlidir çünkü ilişkide bunu uzun ömürlü ve sürdürülebilir olması sorumluluk bilincde olması gerekir... en başta bir insanı nasıl tanıdiysan öyle seversin ilişki başında katı kurallar koymak şunu yapamazsın denmemeli.. çok fazla bağımsız olunmamalıdır sorumluluk duygusu şart, bir ilişkin varsa ona vakit ayırmalısın, ama aşırı derecede bunaltıcı sürekli dakika rapor isteyen takıntılı ruh haline olanlardan değil tabi zaten böyle kişilerden kaçın... kıyafetine giyimine karşı olmamalı bu insanın kendi tercihidir asla değiştirmeye çalışılmamalı, problemler karşılıklı çözülmeli 3. şahıslar dahil edilmemeli, her zaman yapıcı olunmalı, anlayışı empati kurmak güzel bir şeydir.. ben duygusu değil biz duygusu önemli, kibir ego çok bilmişlik ilişkide suçlamaya çalışmak hatalarını kabul etmemek ciddi sorunlardandır, küfürlü konuşmak hakaret etmek olmaz.. bir erkek bir kadının ruhuna dokunmali önce... kıskançlıklarda ciddi problemdir güven duygusunu vermek gerekir.. şimdilik aklıma gelenler bunlar 😊🍀
İlişkide görevler diyince biraz ağır oluyo ama çiftlerin birbirlerinden beklentilerine saygı duymak fedakarlık göstermek gerek şu an tamamen sallıyorum mesela ben sevgilime crop giymeni istemiyorum dediğimde benim bu isteğime saygı duyup buna uyum sağlaması lazım nihayetinde bir kumaş parçası için benim sözümü çiğnemesi hiç etik değil onu giymediğinde hiç bir şey kaybetmez ama giydiğinde benden çok şey kaybeder
Cevap
8Cevap
sadakat arzu tutku güven saygı anlayış değer bunlar
Öyle bi hale geldikki ilk sıraya sadakati koyuyorum sonrasında empati ve anlayis olabilir
İlişkide bir görev üstlenmek saçmalık evlilik olsa olabilir
Yani bakım ve hijyen en temelinden
İlgi ve ilgi ve ilgii
Empati
Soru böyle olmamalı
Saygı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?