Aile & Toplum Neden camasır makinesiyim gel diyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl yanlıs oldu Neden camasır makinesiyim gel diyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben bulaşık makinesiyim sen gel de (bi bok anlamadım) 4 1 Yorumla Musti423 1 yıl soru zaten kısa süre içerisinde kaldırılacaktır. çünkü soruya benzemeyen paylaşım. ortada soru yok. Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Böyle soru olmaz. 0 0 Yorumla
tarihizle Takip Et Master Yaş: 61 , eic 99% 1 yıl Pelince bile kafayı yemiş bu soruda 😂 0 1 Yorumla tarihizle 1 yıl Kapaklarımı kapımı açtımGel içime gir diyor sana Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 486 cevap paylaştı. manası çok derin :D 0 0 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 37% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 977 cevap paylaştı. O nasıl bir tabir ya 0 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Anlam veremedim 0 1 Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Doğrusu ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben bulaşık makinesiyim sen gel de (bi bok anlamadım)
soru zaten kısa süre içerisinde kaldırılacaktır. çünkü soruya benzemeyen paylaşım. ortada soru yok.
Böyle soru olmaz.
Seni çitilemek istiyor çünkü
Pelince bile kafayı yemiş bu soruda 😂
Kapaklarımı kapımı açtım
Gel içime gir diyor sana
Ne oldu ki
manası çok derin :D
O nasıl bir tabir ya
Anlam veremedim
Doğrusu ne
Nasil