Benim hiç beni tam olarak anlayan, düzgün anlaşabilecrgim bir yakin arkadaşım olmadı hep gelip geçici çıkar arkadaşliklarim oldu. Karşıma dostluk kurabilecegim biri çıkmadı maalesef. Geçen yıl aşık oldugum çocuk tarafından da hayal kırıklığına uğradım ve kendimi daha da yalnız hissettim. Zaman icinde fark ettim ki ben farkında olmadan kafamda surekli hayali bir arkadaşım olmuş, goruntusu ve karakteri zamana göre degisen biri ve bu kişiyle sanki yanımdaymış gibi düşüncelerimi paylaşıyorum. Gideceğim her yerde sanki yanımdaymış gibi davranıyorum espri yapıyorum gülüyorum. Bu kişinin cinsiyeti de değişiyor. Eskiden sevdiğim cocugu dusundugum zamanlar cinsiyeti erkek oluyor mesela.
Bu durum benim hoşuma gidiyor, o kadar ileri gittim ki artık bu bir refleks oldu ve ben fark etmeden oluyor. Bir yandan eğer bu benim hosuma gidip, hayali dünyam, gerçeklerden kaçmami sağlıyorsa neden bunu bırakmaya çalışıyım diyorum. Ama bir yandan da bu iyi ve olağan bir şey değil ve yapmamam gerekiyor diyorum. Keşke buna hiç ihtiyacım olmasaydı ama var işte.
Sizce ne yapmalıyım bu durumdan kurtulmaya çalışmalı miyim
Not: psikiyatrik destek alamyi düşündüm ama şu an bunu yapabilecek maddi imkanım yok.
Bu durum benim hoşuma gidiyor, o kadar ileri gittim ki artık bu bir refleks oldu ve ben fark etmeden oluyor. Bir yandan eğer bu benim hosuma gidip, hayali dünyam, gerçeklerden kaçmami sağlıyorsa neden bunu bırakmaya çalışıyım diyorum. Ama bir yandan da bu iyi ve olağan bir şey değil ve yapmamam gerekiyor diyorum. Keşke buna hiç ihtiyacım olmasaydı ama var işte.
Sizce ne yapmalıyım bu durumdan kurtulmaya çalışmalı miyim
Not: psikiyatrik destek alamyi düşündüm ama şu an bunu yapabilecek maddi imkanım yok.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer