Sultanbeylinin tüm çocukları bu parkta sanırım 🙄
Neyse ki bugün son🌧
Sultanbeylinin tüm çocukları bu parkta sanırım 🙄
Neyse ki bugün son🌧
İsterim ki zaten benzer bir şey olan okula çok uzak olmayan bir yerde şu anda ve o yoğun gürültü okula gidiş ve dönüş zamanlarında epey hissediliyor.
Çocuk parkı aslında daha fazla istenir çünkü parktaki yaş aralığı daha düşük ve daha tatlı, sempatik yaşlar. Fakat maalesef şu anda bizim ülkede çocuk yetiştirme konusu çok kötü olduğu için istemem.
Avrupa'da falan isterdim. Çocukları seyretmek bile huzur ve mutluluk verirdi. Fakat burada olmaz.
Şu hayatta en son isteyeceğim Şey bir çocuk parkın yanında bir ev sahibi olmak. Olay sadece çocuk da bitmiyor ki çocukların anaları çocuklardan daha çok ses yapıyorlar.
Yanında değil ama çok yakınında evimiz var ve dolayısıyla çocukların sesleri buraya kadar geliyor ve cidden çekilecek gibi değiller. Ben burada bu haldeysem parkın oradaki evleri düşünmek bile istemiyorum :D
Cevap
18Cevap
Evet isterdim ben de
Bizim sitenin orada da var alıştık. Ama hiç sevmem çocuk gürültüsü.
Bizim ev öyle. Karşıda çocuk parkı var... Bir artısı ya da eksisi yok bana. Sıradan bir şey açıkçası benim açımdan. 🛝
Çocuk seslerinden ve çığlıklarından kaçış yok evet ben alışkınım hatta hoşuma gidiyor hepsi ayrı tatlı deliler 🙃
Çocukları sevmiyorum, evlenirsem çocuk da istemiyorum
Şu anki evim öyle zaten. Sitenin ortasında çocuk parkı var
Hiç istemem. Benimde evin dibinde bir alan var sesten ne uyuyabiliyorum, ne kafa dinleyebiliyorum.
Park'a 2 dakikalık mesafedeyiz, yine de çocuk sesi geliyor.
Çok sıkıntı sesten durulmaz
Vallahi ya
Hayır, istemezdim. Başım şişer.
Aaa sultanbeyli den biri gel sarılıcam
Var zaten hiç iyi değil
Hayırrr olmazz benimkisi de kafa yani.
Çok ses oluyor istemezdim
Hiç istemem, çekemiyorum
Tam dibimde benimde ama rahatsız olmuyorum.
Vay be komşu olmuşuz
Olduk sayılmaz ben misafirim
Burası çok sesli valla bilemiyorum 😅
Gürültü den durulmaz orada bedava verseler istemem
Zaten var
Çocuk parkı yanindami evin fena gürültü vsridr
Ay hayır
Yorucu baya ya
Hayır b
sesten duramam ya
Hayır
Taşınıyon mu