Güncellemeler
1 yıl
Lan ben Askerliğimi yaptım sadece tepki ölçmek için böyle soru soruyorum düzgün bir soru sorsam kimse cevap vermiyor böyle abuk subuk şeyler sorduğum zaman herkes atlıyor İyi günler
Korkuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Pembe teskere al 🙂
gay olduğunu söyle
Git yap zor bir şey değil 6 ay
Erkek değil misin olummm
Çürük mu askere gitmicenmi
Ruh hastasimisin?
Neden e
Engelledin
Ya gerek yok git başımdan
Hem azdırıyorsun hem engelliyorsun ayıp ya
Gerçekten bir şeyi çok merak ediyorum dürüst cevap ver amacın neydi
Yani Lütfen buna cevap ver Başka bir şey istemiyorum Ne oldu şimdi o kadar konuştun engelledin amacın neydi elinden ne geçti
Yok bı şey ya TM amacım yok
Lütfen gerçekten cevap ver gideceğim bak hadi
Gerçekten bı insana ihtiyaç im var trol degilim
Tamam Ama söylediklerin çok şaşırtı o yüzden öyle dedim zaten kızmana gerek yok engellemene de gerek yok
Eşim var isim var
Sen şimdi genç birini istiyor musun istemiyor musun
Biraz hasta ona bakmam lazım basi ağrıyor kimseye güvenim yok benimde
İstiyorum
Benim de kimseye güvenim yok ama hiç güvenmeden de olmaz
Asıl benim sana güvenmemem lazım Böyle bir durumda benim başım yanar sana hiçbir şey olmaz
Engeli kaldır artık ya
Peki Son bir şey soracağım ama lütfen lütfen dürüst ol Neden ben tipsiz olduğum halde tatlısın yakışıklısın dedin bana lütfen cevap ver
Bu soruya cevap ver Başka hiçbir şey istemiyorum cevabını sileceğim zaten
Gerçekten beğenilmediğim sevilmediğim için intihar etmek istiyorum zaten intihar ederken sen benim şaka zannettiğimi mi zannediyordun
Hayır tipsiz değilsin yakisiklisin
Ne ihtitari ya saçmalama
Intihardan bahsederken ciddidim çünkü hiçbir zaman gerçekten bir ilişki yaşayamayacağım için beğenilmediğim için hayatta hiçbir şey başaramadığım için ama sen yalan söylediğimi zannettin
Hayır inanıyorum sana ya
Bak ben o kadar ezik bir insanım ki sen bile engelledin beni
Hayır
Neyse ben ezik bir köpek gibi sessiz sessiz ölürüm sen güzel hayatını yaşamaya devam et İyi günler sana hayırlı cumalar
Ya Sen hasta mısın Neden yine engelliyorsun sana mesaj atamıyorum Ya böyle yapacaksan hiç konuşmayalım ha
Işim vardı yazamadım
Ya defol git Yazma bana ya Git başkalarıyla dalga geç ruh hastası
Engellemedim ya isim var sadece dedim ya yazarım
Yalaci
Yalancı
Neyden korkuyorsun?
Acıtmıyorlar