Evlenip anne olmak mı gezip tozup hayatını kimseye bağlı kalmadan yaşamak mı?

sorum özellikle hemcinslerime. benim evim var barkım var kendi üzerime, iyi kötü 100/150 bin arası gelirim de var. gezmeyi seven biriyim, yılda iki kere de olsa yurtdışına çıkarım. esti mı şehir dışı,, sineması tiyatrosu eğlencesi vs istedigim zaman istediğim yerdeyim... şimdi bir kadın olarak siz, bu özgür ve rahat hayatı mı tercih ederdiniz yoksa el oğluyla evlenip, çocuk yapıp, hem ev temizlikcisine, hem çocuk bakıcısına hem de bir adama kadın olmaya mı adarsınız kendinizi? cidden hangisi tercihiniz olur? bu arada evli olanların fikri önemsiz. onlar zaten kendi durumunu iyi göstereceklerdir. sorum bekarlara.

Güncellemeler
1 yıl
bayanlar?
Güncellemeler
1 yıl
demin bir video izledim: 4 çocuklu bir kadın yaşadığı zorlukları anlatıyor. yahu ayda 20 bin bile alsan kendi başına asla o kadar zorlanmasın. kadınların anne olma sevdasını hayatım boyunca anlamadım ki bence aslnda bu sadece topluma uyma çabası ve hayat nasıl yaşanır hiç tatmamış olmanın sonucu. yoksa hiçbir kadın anne olmak gibi agır bi yükü ve eş olmak gibi gereksiz bi sorumlulugu üstlenmezdi... tabi bence
Evlenip anne olmak mı gezip tozup hayatını kimseye bağlı kalmadan yaşamak mı?