Calismiyorum. Pederden aldigim harclik var bir tek. Onun disinda peder para vermiyor. Onu da ihtiyaclarim icin harciyorum. Bakimdir, kiyafettir vs. Gecen ki harcligimi da hatta ondan onceki ay kalaniyla beraber kislik alisveris icin harcadim. Bot aldim, bir tane mevsimlik mont aldim. Bitti zaten ortaligi biliyorsunuz.
Bu siralarda bir erkek arkadas bulusalim diye israr ediyor Bende ben musait oldugum zaman sana yazarim dedim en sonu. Bekliyorum dedi. Hani bende harcligimi aldigim zaman ayarlarim diye dusunmustum.
Ben 1 hafta kadar yazmadim. O yazdi. Bulusma ne oldu, musait misin diye. Daha ayin 15 ine yani harclik almama var. Bir sey diyemedim.
Alt tarafi bulusacagiz, bir cay kahve icecegiz o kadar yogun biri misin anlamadim ki. Calismiyorsun, okulu bitirmissin hic mi vaktin yok ya da bana mi ayiracak vaktin yok. Konu bensem, benden dolayi bulusmak istemiyorsan soyle de bileyim vs yazmis bu sabah.
Erkekler bu hesap odeme, para konusunu sorun yaptiklari icin bende baski hissediyorum. Simdi cocuk dese ki alman usulu odeyelim, odeyemem. Senden olsun bu sefer vs demekte kufur etkisi yaratiyor gunumuz erkeklerine. Cebimde para yokken bulusamiyorum. Cocukla ilgisi yok. onunla bulusmak istiyorum yoksa.
Şu an anca arkadasa borc yapabilirim, cebimde para bulunsun diye ki borc işini de sevmiyorum. Oyle cok yakin arkadasim da yok. Ya borc edecegim birine ya da 5 kr olmadan bulusmaya gidecegim. Bu durumda da hesap konusunda sıkıntıya girer miyim bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer