Bulaşık yıkamadı diye olaganustu agir kufur eden erkek?

Babam 70 annem de 60 yasinda ben sehir disinda yasiyorum aile evine geldim yakinda eve donucem okul icin yeniden. bu adam emekli annemse hala calisiyor aksam geliyor yemek yapiyor sabah ise gidiyor aksam bulasiklari yikamamis cokta bir bulasik yok bir kac tane

annem ben evde olsamda olmasamda ne zaman bulasik yikamasa agir kufur ediyor bu sabah sahit oldum odadan bir insan bu kadar terbiyesiz olabilir mi? hic mi saygin yok hic mi o kadinin emegi yok evdesin emeklisin elin tutuyor ne var bir kac kez makinaya dizdiysen elinde de yikamiyor bu arada bir insan karisina adi serefsiz diye kufur eder mi a... dogurdugu vs vs. hic bir sekilde sevdigini dusunmuyorum sanki kin kusuyor asagida daha nicesi annem evde yok kulagi ilede duysa umursamazdi belki ama agirima gidiyor dayak bile atasim geliyor bu kadin benim annem gercekten terbiyesiz bir babaniz varsa hayat cekilmez sirf kufurleri ve igrenc cumleleri yuzunden ayri eve ciktim dusunun. anneme istediginide almiyor kendi kazandigi parasini bile kendi yonetiyor midemi bulandiriyor ettigi kufurler asla seven bir adamin edecegi kufurler degil yaziklar olsun. genckende ayniydi.

Güncellemeler
1 yıl
Daha neler var neler... sadece bu konu icin bile insanlarin fikrini merak ettim ben sadece boyle hissedip dusunmuyorum diger insanlarin tepkileride benim dusuncelerim gibi. insan bazen hissettirildigi cerceveden bakmaktan belkide dogrusu budur yanilgisina kapilirsa gerceklerden uzaklasir ben gerceklerden hic uzaklasamadim ama annem dogruyu ve yanlisi unutacak kadar maalesef kendini kaybetti bu adam yuzunden
Bulaşık yıkamadı diye olaganustu agir kufur eden erkek?