Aile & Toplum Avcılar mı Büyükçekmece mi Bakırköy mü hangisi terchiniz? Swainf Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha iyi bir semt sizce fikirleri alalım Avcılar Büyükçekmece Bakırköy Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Sizce hangisi Avcılar mı Büyükçekmece mi Bakırköy mü hangisi terchiniz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Bakırköy tabiki. 1 1 Yorumla Swainf 1 yıl Bakırköy den sonra hangisi dersin
almost_blue Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bakırköy nezih bir semttir. 1 8 Yorumla Swainf 1 yıl Bakırköyle Avcılar arasinda secim yapmak zorunda kalirdim ben esit gibi ikiside Buyukcekmece eh iste Yorumla almost_blue 1 yıl Bakırköy'de oturmayı isterdim. Yorumla Swainf 1 yıl Ben Silivri Avcılar Bakırkoy bu ücünden birinde oturmak isterdim Yorumla almost_blue 1 yıl Sen nerede oturuyorsun? Yorumla Swainf 1 yıl Sancaktepe Yorumla almost_blue 1 yıl Ben Esenler. Yorumla Swainf 1 yıl Esenler yine iyi Sancaktepeden Yorumla almost_blue 1 yıl Evet. Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bakırköy 1 1 Yorumla Swainf 1 yıl Oy kullandin mi Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bakirkoy 1 8 Yorumla Swainf 1 yıl Bakırköy den hangisi dersin Yorumla Nehir006 1 yıl Avcilarla buyukcekmece arasinda aman aman oyle buyuk bir fark yok zaten Yorumla Swainf 1 yıl Ben şahsen en iyi Silivri derim şıklara koymadım ama En sevdigim yer Silivri benim Bakırköyle Avcılari da severim Büyukcekmece pek degil Yorumla Nehir006 1 yıl Biz pek silivriyi İstanbul olarak kabul etmiyoruz ama neyse Yorumla Swainf 1 yıl Silivri Avcilar Buyukcekmece olsaydi bu soru ne derdin Yorumla Nehir006 1 yıl Avcilar veya buyucekmece Silivrj biraz daha gelismemis Yorumla Swainf 1 yıl Esenyurt nasil shahaqjqjqk Yorumla Swainf 1 yıl Bence Silivri en guzel yer sonra Bakırköy derim Bakırköy de gayet guzel yer ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bakırköy tabiki.
Bakırköy den sonra hangisi dersin
Bakırköy nezih bir semttir.
Bakırköyle Avcılar arasinda secim yapmak zorunda kalirdim ben esit gibi ikiside Buyukcekmece eh iste
Bakırköy'de oturmayı isterdim.
Ben Silivri Avcılar Bakırkoy bu ücünden birinde oturmak isterdim
Sen nerede oturuyorsun?
Sancaktepe
Ben Esenler.
Esenler yine iyi Sancaktepeden
Evet.
Bakırköy
Oy kullandin mi
Bakırköy
Mantıklı
Bakirkoy
Bakırköy den hangisi dersin
Avcilarla buyukcekmece arasinda aman aman oyle buyuk bir fark yok zaten
Ben şahsen en iyi Silivri derim şıklara koymadım ama En sevdigim yer Silivri benim Bakırköyle Avcılari da severim Büyukcekmece pek degil
Biz pek silivriyi İstanbul olarak kabul etmiyoruz ama neyse
Silivri Avcilar Buyukcekmece olsaydi bu soru ne derdin
Avcilar veya buyucekmece
Silivrj biraz daha gelismemis
Esenyurt nasil shahaqjqjqk
Bence Silivri en guzel yer sonra Bakırköy derim Bakırköy de gayet guzel yer ama
Bakırköy deliler hastanesi jsjsjs