Ya siz neyin derdindesiniz ben anlamıyorum kadınlar çocuklar hergun vahşice katlediliyor saçma sapan konuşmayın artık hak arayın adalet arayın hiçbirini yapamıyorsan empati kur
0
25 Yorumla
Soran
1 yıl
Dedim ya, bak hemen kadın kusursuz oldu. Fotoğraftakiler normal, onlara bişe deme ama bana yardır tabi.
Ben onada sanada söylüyorum kadın canım ya da etkileşim almak istiyo ama senin derdin hala o kadının söylediklerinde mevzu bu değil mevzu ölenlerde öldürülenlerde
Bunlar sadece ikisi. O kadar çok gördüm ki böyle diyenleri. Biraz geniş çerçeveden bak lütfen. Benim burada anlatmaya çalıştığım şey çok başka. Bunu diyen kadınlar gidip o karakterde birini seçecek. Ve biz o kadını yarın öbür gün Allah korusun yine aynı haberlerle görücez. Sorun tam olarakta bu..
Erkeklerin, kendini değiştirmesi gerekiyor sonuçta nasıl bir insan olduğu anlında yazmıyor önemli olan ne olursa olsun şiddeti ve öldürmeyi bırakmaları lazım hemde çok acililen
Hala erkek diyosun. Hala kadınların o karakterde erkekten uzak durması gerektiğini söylemiyorsun. Siz kadınlar bu kafada devam edin aferin. Kadınların da itten kopuktan, maddeci alkolikten uzak durması lazım hemde çok acilinden..
Tabiki diyorum iyice tanımaları gerektiğini her önüne gelenle bulusmasinlar iyice tanımaları gerekiyo devletinde biseyler yapması gerekiyor o yüzden hesap sorun diyoruz etkileşim için saçma sapan seyleri eleştirmek yerine neden bu hale geldik onu konuşun onu eleştirin
Bende bu hale gelmemizin sebeplerinden birini söylüyorum işte. Kadınların maddeci, alkolik, ortamcı heriflerden uzak durmamaları sebep olmuyor mu bunlara? Sebeplerden biri bu değil mi?
Konu çocuklar ve hayvanlar değil. Ve ben asla ölümü hak ettiler, ediyorlar demedim demem. Söylediğim şey hak etmeseniz de yaptığınız seçimler sizi o noktaya getiriyor..
Yoldan gecen birinin gözüne baktığımız zaman ne iş yaptığını anlamiyorsak onuda anlayamıyoruz uykusuzum geç saatlere kadar çalıştım desenize de inanıyoruz sonuçta insanız ayrıca sen alkolik insanlarla ne kadar muhatap oluyorsan bizde o kadar oluyoruz öyle düşün kimse onların kucağına atlamiyor
Bazılarını inan bende anlamıyorum tam guvenmeden tanımadan hele ki şu devirde buluşup görüşüyorlar sonrada takıntı haline getiriyorlar devamını biliyoruz zaten
Heh bütün konu bunu kabul etmekte. Yine söylüyorum, cinsiyet önemli değil. Kimse şiddet vs hak etmez ne yaparsa yapsın. Ama tercihleri, kararları insanı belli bi sona götürür. Önce tanımak lazım, hemen sosyal medya numara vs vermemek lazım. Arkadaş ortamına bakmak lazım. Arada bir dese, yıldaa bi kez içse dahi alkol kullanandan uzak durmak lazım. Alkol kullananların %90 ı madde de kullanıyor. Hele hele her ne şartta olursa olsun evine gitmemek lazım. Dışarıda kalabalık yerlerde oturmak buluşmak lazım. İki tarafta için de söylüyorum bunları.
En azından hala senin gibi insanların olması mutlu etti herkesin aklı fikri var bu olayları buraya yazanlara defalarca söyledim şikayet edin diye gelde anlat teşekkür ederim kibar ve olayların farkında olduğun için
İnsanım, inan ki olanlara çok üzülüyorum. Kadınların bu durumlara düşmesine gerçekten çok üzülüyorum. İki cins arkadaşlarımı sürekli uyarıyorum bunlar hakkında. Kızlara nasıl erkeklerden uzak durmaları gerektiğini, erkek arkadaşlarıma kız arkadaşlarına nasıl davranmaları gerektiğini sık sık hatırlatıyorum. Sende Bi kadın olarak yukarıda resimlerdeki gibi düşünen kadınlara sert tepki göster. Bütün kadınlar bunu yapmalı. Çünkü onların yaptıkları gördüğümüz gibi bütün toplumu etkiliyor. Böyle böyle, iki tarafa da gerekli tepki gösterile gösterile önüne geçicez olanların. Çevremize anlata anlata düzelticez bu olanları. Sende kendine çok dikkat et lütfen..
Hesabıma girip cevap verdiklerimi okursan anlarsın bazen kadınlar bile cekinilmez oluyo artık yalvarıyorum ama olmuyo birini sevdikleri zaman hayatlarını yaşamlarını hayallerini unutuyorlar gerektiği kadar uyarıyorum ama aldığım cevap hep aynı seviyorum diyorlar umudumu hergun daha fazla kaybediyorum
Bütün bunların arasında kendini ihmal etme asla. Sen de ben de bütün dünyayı bütün insanları kurtaramayız. Bende kız arkadaşlarıma anlattığım da onlar öyle yapsın, onlar böyle yapsın diyip duruyorlar. Sen kendini koru diyorum, onların ne yaptığından sanane, sen kendini koru. Yok, her seferinde tartışmaya dönüyor. Bunlarla ilgili o kadar çok şey anlatabilirim ki iki tarafla ilgili. Neler gördüm duydum bi bilsen. Ama her şeye rağmen umutsuzluk yok, yıkılmak yok. Dik dur, güçlü dur, özellikle psikolojik ve mental sağlığına önem ver ön planda tut. Çünkü ancak mental ve psikolojik sağlığın iyi olursa doğru yerden bakabilir, doğru karar verip doğru tercih yapabilirsin.
Ozellikle evli kadinlar bazen hak veriyorum evet çocuklar geçinme aile baskısı anlıyorum ama bunların hiçbiri bu şeyleri yaşaması anlamına gelmiyor evet kadınlar daha çok manyak tiplerden hoslaniyo ben bunu anlamıyorum o kadar haklısın ki iyki sen ve senin gibiler var teşekkür ederim bütün kadınlar adına
Sonunda benim gibi bakabilen, objektif olabilen, cinsiyetten ziyade olana odaklabilen birine denk gelmekte beni çok mutlu etti. Bende teşekkür ederim böyle olabildiğin için. Başta biraz sert başladık ama çok güzel bi noktaya geldi sohbetimiz. Umarım tekrar karşılaşır, yine sohbet edebiliriz.
Yukarıdaki konuda haklısın gündemde o kadar erkek muhabbeti var ki sana patladım o kadın etkileşim için konuşulsun diye yapiyo yoksa kimse ölüme kendi ayaklarıyla gidecek kadar cesaretli değil Umarım daha güzel bi dünyada daha güzel konularda karşılaşmak dileğiyle Not:erkek düşmanı değilim...
Yukarıda bi yerde bunlar örnek, çok fazla gördüm dedim ya. Ve sende kadınlar genelde manyak seviyo dedin ya. Başa dönmeyelim 😂 Eğer müsaade edersen istek atayım. Ne zaman istersen buralarda bi dostun olduğunu, her zaman yazabileceğini unutma. Ne konuda istersen seve seve yanında olmaya çalışırım 😊
Yarın öbür gün Allah korusun bu kızları ve böyle düşünen diğerlerini de öyle görme ihtimalimiz var maalesef. Dikkat çekmek istediğim şey tam olarak buydu. Kadınlar neden böyle insanları seçiyor? Bu asla bırakın cinayeti şiddete bile sebep değildir, asla. Ama bu yol onları maalesef aynı sona götürüyor. Bunu görmek lazım. Ve tek tarafa alabildiğine yüklenmek yerine iki tarafında yanlışlarını görmek, düzeltmek gerek..
En İyi Cevaplar