Fakültemin yurdu karma bir yurt ve son 2 kişilik odaya ben ve bir çocuk yerleşmiş gözüküyoruz. Diğer kızlar ve erkekler tam olarak ayrılmış şekilde fakat bizde böyle sorun oluştu. Odaya yerleşmek için geldiğimde çoktan yerleştiğini ve heralde yanlış anlaşılma olduğunu söyledi fakat idareden de plana bakıldı ve aynı odaya konulmuşuz durumdayız. Yurt görevlileri de ne yapabileceklerini bilemediler rektörlüğe mail attık bugün fakat ne zaman yanıt alabiliriz cevabına 15 günde dönülür dendi. Çocuk burada arkadaşı olduğu için birkaç gün onlarda kalabileceğini fakat yurda yerleştiğini ve ayrılmak istemediğini söyledi. Ben de Mersin'den İstanbul'a geldim ve kalacak bir tanıdığım vs. Yok ve okuluma yakın kız yurtları da yok. Neye göre belirlenir odada kimin kalacağı? Mesafeye göreyse ben daha avantajlıyım ama çocuğun da ailesi boşanmış vaziyette sanırım esitleniyoruz yine
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boyle bir durum olamaz su an ki yonetimle boyle bisi yasansa bile aninda baska bir secim bulunur ayni odada kalmasin diye herseyi yaparlar imajlari zedelenmesin diye cunku bu yonetim varken buna izin vercek bir yurt memuru muduru vs olamaz
Kyk olsaydı olamazdı fakat unimin yurdu ve normalde kayıt kısmında da erkek yurdu olarak geçiyor fakat civarlarda kızların kalabileceği yurt olmadığı için belirli odalara onları da yerlestiriyorlar
Ozel yurt mu?
Aslında özelde sayılmaz okulumun kendi bünyesinde olan bir yurt fakültedekiler sadece kalabiliyor ama okulun özel yurdu gibi bir şey
Nasil sayilmaz? Ya kykya baglidir ya da ozeldir
Hangisi?
Özel diyeyim ama özel yurt degilki tam olarak sadece benim okulum ve fakülteme açılmış bir yurt
Sen bu yurda para verip siralama vs beklemeden mi yerlestin
ya da kyk basvurusu zamaninda kazanip kazanmadigini internetten mi baktin kyk sitesinden
Sen bunu soyle ben anlarim
Okulumun sitesinden yurt başvurusu yaptım ve beklemeden direkt çıktı kykya basvurmadım ve fiyat olarakta çok farkları yok
Okulun ozel universite ozman cunku devletin unilerinde kendi universite yurtlari yok hepsi kyk
Ama yinede boyle bisi yapamazlar yurtsa adi karisik ayni odada kalamazsiniz sikayet etcem demen yeterli
Okulum özel değil bayağı köklü bir okul oyle diyeyim ve kendi bünyesinde 15e yakın yurdu var fakat benim fakultemdeki yurt erkek yurdu olmasına rağmen kızlar da yerleştiriliyor. Yurtta 557 erkek 19 kız var şansıma da diger kızlar 3erli gruplanmış ve çocukla ben eşleşmişim olay bu. Rektörlükten cevap bekliyoruz, kadınım diye bana öncelik tanınır diye bekliyorum tanınmazsa dediğiniz gibi şikayette bulunacağım
Ozman sikayet etcegini soylemen yeterli ama etme ole imada bulun
Hemen isini cozerler baska sanslari yok
Kizli erkekli kaliyorlar diye cok gundem oldu gecmiste bole bisiyin devlet unisine ait bi yurtta olmasina asla izin vermezler
Evet kızlı erkekli hiçbir yurtta odada kalınmıyor buradaki yurtta da odalar ayrı kızlar ve erkekler için ama sistem bizi nasıl yerleştirdi onu kimse çözemedi sistemsel bir hata olabilir dendi bize de
Iste orada cıngar cikarcaksin napcam ben cozene kadar ayni odada mi soyunup giyincem yatcam diceksin bagira cagira
Şu anlık geçici çözüm zaten bulundu kalıcı çözüm için dilekçede bulunduk ikimizde birlikte kalmaya meraklı değiliz ve kalınabilecek bir durum da değil
Yani oglan kalmayi istesede soyleyemiodur zaten 😂
Ama senin istemedigin kesin
Ben kesin istemiyorum onun da istemediği ama belli oluyordu düşüncelerini bilemem fakat alttan alan taraf o oldu
Bi de gevsek oldugunu dusunsene
Bu kadar olamazda ne olabilir gel beraber kalalim falan dese 🤣
Kabul etmezdim zaten herkes erkeklerin nasıl varlıklar olduğunu maalesef biliyor, neyseki çocuk anlayışlı davrandı sorun çıkarmadı
Hop kapmis arti puani
Sevgilim var fakat ilerde bulacağı kişi adına sevindim 👍🏻
🤣🤣🤣
Erkeği alırlar oradan.
Garip durum ys valla şansa bala verirler
idare çözer. umarım