Birini düşünün buluşuyorsunuz bı kaç senedir ama hiç kızı arkadan önden yapmadınız kız izin vermiyor sadece sevsme ağza alma ama pek iyi değil bu konuda bosaliysun filan ona hangi gözle bakarsın ufakta olsa sever misin sonuçta 4 senedir görüşuyorsunuz hakkında ne düşünürsünüz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
7 yıllık konuştuğum kız vardı sadece son 2-3 yıl öyle öpüşme ve sevisme oldu sadece , halen seviyorum hatta çok seviyorum, ama şu si. tigimin ülkesinden evlenilmiyorndiye ayrıldık.
Sevgilin miydi hep
Evet
Ya bizim 4 sene oldu yaknlşıyorz ben bakire olduğumdan dokunmuyor arkdan bı kere istedi yalan değil ben karşı olduğumdan istemedim oda zorlamaz asla ama öyle aramıyo normal günde yazmaz da fakat bağlı kalmış gibi hissediyorum o biraz ağır abi karakteridir bu herneyse kaç sene oldu hiç mi oda bağlı hissetmedi ya da sevmedi o kadar dayanmış düşünüyorum bazen kullanıyor mu diye
Sana bağlı olma ihtimali yüksek tabi sevgi görüyorsan, ayrıca sana bağlı ise yüksek ihtimal ile mastürbasyon ile çözüyordur işini. Ama arada takılın gezin piknik vs gibi beraber aktiviteler yapmaya çalışın iyi gelir ikinize.
Ama ağza alıyorum son bı sene ama beceremiyorumda ya sadece kullanıyorsa
Bence problem yok, siz neden evlenmiyorsunuz
Ben istiyorum da belli etmedim hiç sevdiğimi bı ara göbek sevmiyorum meselesini açmıştım oda şey dedi benden iyi kocami bulcaksin filan dedim şaka yapıyor heralde kala almadım pek umursamadım filan ya bide abisiyle biraz tartışma olmuştu bazı sorunlar biraz imkansız gibi otele götürdüğü biriyle mi evlenicek sanki
Otele götürdü diye problem olmaz da erkek arkadaşın ciddi mi düşünüyor yoksa eğlenmek için o önemli. Ciddi düşünürse otele gitmek önemli değil oraya takılma sen.
Bilmiyorum ya takiliyosa sadece sence bunu nasıl anlarım
Ona söyle direk ne diyor diye, evet derse ciddi düşündüğünü söylerse, ne zaman evlenecegimizi düşünüyordun vs gibi dorular sor belli eder kendini. Ciddi düşünüyorsa dedikleri genelde önceden düşünülmüş cümleler hayallerdir. %70 ihtimal ile ciddi düşünüyor demek, geri kalan ise %30 lik ise inanmak
Ya sürekli ne zaman eğleneceksin der mesela
Göbek sevmiyorum misal spora yazilcam dedi filan gidiyoda
Bana şey gösterdi bak ne sarışınlar yaziyo numarasını silmisti ama
Sen diyor musun sen ne zaman evleneceksin diye?
Ben sordum şey dedi şu an düşünmüyorum filan
O zaman eğlenmek takılmak için öyle düşünüyor yüksek ihtimal ile,
Ben sence ne yapmalıyım bundan sonra ben bı kaç gün önce yazdım dedim sildim numaranı sende sil görüşmiceğimiz için gerek yok Allah'a emanet diye engelledim sonra ama hala silmemis geçen bı ara açmadım telini gorusmicem diye 40 kere aradı acmicagina pişman olacaksın filan yine aradı
Yanlış anlama ama o kişi seni kendisine mecbur olduğunu düşünüyor. Ondan dolayı öyle davranıyor olabilir.
Sence ne yapmalıyım ne dersen o engellim dedim çocukça
Ama farkında değil kendisinin mecbur olduğunu , bu arada yüksek ihtimal ile de seni cepte diye kolay lokma olarak düşünüyor olabilir.
Bende öyle düşünüyorum o neden mecbur
Mantıklı bir şey yaptın zaten bence,
Acmicam bundan sonra arasın mesaj atsın elbet pes edicek
Zaten niyeti farklıysan çeker gider
Nasip diye bişey var bilirsin
Onun neden mecbur olduğu seni defalarca aramış cepteki lokma olarak düşünmus ve onu kaybedince kendine yedirememis ondan dolayı, kimseyi bulamayınca sana mecbur hissediyor.
Bence
Öyle dediğin gibi en iyisini yapıyorsun bence
Birsuru var son bı senedir senden başkasına gitmiyorm diyo yemin ediyor bide ya şöyle afedersin ortalık kaşar dolu yakışıklı da çocuk
Öylede erkek için güvenilir olmuşsun ondan dolayı, bir erkek için önemli olan güvendir. daha çok.
Artık gerek yok sonuç olarak kalben seviyorum bak gitmeyince unutrum görmezsem iyi gelir ama şöyle görüşüyorm eve gelince takıntı oluyo ne bilim yine sevmeye başlıyorm taaki buluşana kadar
Anladım , peki bu düşündüklerini onun ile konuştun mu?
Çekindim hep daha da soylemm ama sorarsa söylerim böyleyken böyle yazılı ama konusamm🤣
Bazı şeyleri de senin yapman lazım, içinde kalacağına soraydin veya soyleyeydin keşke 😅 kafanda kalmazdı böyle.
Ararsa dediğim gibi yapicam gelişme olursa yazarm
Tammamdir, görüşürüz 👍
Ne safsın aq ya ıy sanırsın takıldığı p*ç kim sanki onun için ne konumda olduğun önemli mi sana veren birinin senin hakkında ne düşündüğü önemli mi eğer kötü düşünüyorsa s*k ve şutla bir de kendini ezik yerine koyarak sorduğun soruya bak.
Yani bilmiyorum ailem dolayıyla böyle şeyler olmadı ama severim galiba