Aile & Toplum Kimleri ne içn seviyoruz? Zzffffffff Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben gerçekten çok masum çok temiz seviyorum kimler diyebilir. Gerçek sevgiyi yaşıyorum ve yaşatıyorum kim diyebilir... Ama lütfen samimi olalım.. Güncellemeler1 yıl Yunus evrenin sözü çok güzel değil mi?🥰🥰🥰 Kimleri ne içn seviyoruz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Sevildiğimi hissettiğim an seviyorum gadası 0 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sebebi olmaz sevmenin, olursa adı sevmek olmaz. Sevmek kalbi gençleştirir, ruhu tazeler. Nedensizce sevmeli, sonsuza dek sevmeli 0 11 Yorumla Zzffffffff 1 yıl Evet kalbi öldüren aşk zaten Yorumla pembeboyalıodam 1 yıl Aşkı öldüren de insanlar değil mi.. Yorumla Zzffffffff 1 yıl Birbirimizi öldürüyorz Yorumla Zzffffffff 1 yıl Karşılıkli Yorumla pembeboyalıodam 1 yıl Yaşayalım ya, yaşamak güzel 🌞 Yorumla Zzffffffff 1 yıl Aşık olmayi sevmedim bana acı veren hiç bir şeyi sevmiyorum 😒 Yorumla pembeboyalıodam 1 yıl Elbette, önemli olan sensin, acı veren hiçbir duyguyu beslememek lazım Yorumla Zzffffffff 1 yıl Evet canim Yorumla Zzffffffff 1 yıl Sevgi ve aşk birbirlerinden farklı şeyler Ben her zaman sevginin taraftarıyım Yorumla pembeboyalıodam 1 yıl Sevgi, gerçek sevgi daima seninle olsun. 🙏🌷🩷 Yorumla Zzffffffff 1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı. söylediklerini tam olarak yapıyorum ama hata yapıyorum sanki karşılığı bambaşka oluyor çünkü 0 5 Yorumla Zzffffffff 1 yıl Anlıyorum peki bu noktada kime kizabiliriz Yorumla MagarsuS 1 yıl kızmak çözüm olsa keşke 😏 Yorumla Zzffffffff 1 yıl Yani şunu dmek istedim kalbimize kizmamiz gerekiyor Yorumla Zzffffffff 1 yıl Çünkü laftan anlamıyor Yorumla MagarsuS 1 yıl yooo kalbimin ne suçu tamamen iyi niyetle güzel hislerle seviyor karşındaki hıyarsa yapacak bişi yok kendim yerine karşıya kızarım bişeye kazılacaksa Yorumla
Adinisenkoy43 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ben derim abla dünyaları versen gene bırakmam onu 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Ben birini seviyorsam samimiyetini bana olan saygılı tavrını ve ahlaklı oluşunu seviyorum 0 0 Yorumla
nireinengel Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Her insanı sadece insan olduğu için seviyorum bence bu yeterli bir sebep.. 0 0 Yorumla
Predetor Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 78% 1 yıl E yani ne yapalım seviyorsan kimler geldi kimler geçti en saf bi sensin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben çok diyemiyorum yalan yok. İşin içine mantık da giriyor cinsellik de giriyor. Saf sevgi olmuyor. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Gerçekten temiz bir kalp ile severim ama bunu hak eden olmadı 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimseyi sevmiyoruz gerek yok 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Onu analsam işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sevildiğimi hissettiğim an seviyorum gadası
Sebebi olmaz sevmenin, olursa adı sevmek olmaz. Sevmek kalbi gençleştirir, ruhu tazeler. Nedensizce sevmeli, sonsuza dek sevmeli
Evet kalbi öldüren aşk zaten
Aşkı öldüren de insanlar değil mi..
Birbirimizi öldürüyorz
Karşılıkli
Yaşayalım ya, yaşamak güzel 🌞
Aşık olmayi sevmedim bana acı veren hiç bir şeyi sevmiyorum
😒
Elbette, önemli olan sensin, acı veren hiçbir duyguyu beslememek lazım
Evet canim
Sevgi ve aşk birbirlerinden farklı şeyler Ben her zaman sevginin taraftarıyım
Sevgi, gerçek sevgi daima seninle olsun. 🙏🌷🩷
Teşekkür ederim 😊
söylediklerini tam olarak yapıyorum ama hata yapıyorum sanki karşılığı bambaşka oluyor çünkü
Anlıyorum peki bu noktada kime kizabiliriz
kızmak çözüm olsa keşke 😏
Yani şunu dmek istedim kalbimize kizmamiz gerekiyor
Çünkü laftan anlamıyor
yooo kalbimin ne suçu tamamen iyi niyetle güzel hislerle seviyor karşındaki hıyarsa yapacak bişi yok kendim yerine karşıya kızarım bişeye kazılacaksa
Ben derim abla dünyaları versen gene bırakmam onu
Ben birini seviyorsam samimiyetini bana olan saygılı tavrını ve ahlaklı oluşunu seviyorum
Her insanı sadece insan olduğu için seviyorum bence bu yeterli bir sebep..
E yani ne yapalım seviyorsan kimler geldi kimler geçti en saf bi sensin
Ben çok diyemiyorum yalan yok. İşin içine mantık da giriyor cinsellik de giriyor. Saf sevgi olmuyor.
Gerçekten temiz bir kalp ile severim ama bunu hak eden olmadı
Kimseyi sevmiyoruz gerek yok
Onu söylemiyoruz maalesef
Onu analsam işte
Çıkarsız seviyorum