Aile & Toplum Yeni Haftaya Başladınız mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Hadi bakalım başlıyoruz💥Herkese Keyfli Haftalar🍀 Güncellemeler1 yıl Süper bir Hafta olsun 💥🌪️ SS Yeni Haftaya Başladınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Acayip yoğun ve yorucu gadası 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet çok güzel başlarım bir kaç komik bir şok yaşamak dışında güzel dı🤣🤣 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Komiklikler nelerdi Yorumla Yamaal 1 yıl Sabah uyandım ve telefonun şifresini unutmuşum 😂😂Açıyorum olmuyor bir kalktım ne oluyor dedim tekrar denedim olmadı sonra bi iki saniye bekledim bu şifre neydi dedim içimden 🤣🤣sonra tekrar denedim ama olmadı sonra bir şekilde girdim baya komikti Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Başladım. Bugün kitap okurum. 1 3 Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Hayırlı işler Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Rica ederim. Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Müge anlı izlemeden başlayamam ayol 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Haydsaaaa o daha var mı Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Başladık iyi haftalar. Mesleğiniz nedir? 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Röportaj mı😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evt olabilir Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Başladık şükür bakalım nasıl olacak 🌠 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı. Maalesef 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başladık hayata 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Başlamadk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Acayip yoğun ve yorucu gadası
Evet çok güzel başlarım bir kaç komik bir şok yaşamak dışında güzel dı🤣🤣
Komiklikler nelerdi
Sabah uyandım ve telefonun şifresini unutmuşum 😂😂
Açıyorum olmuyor bir kalktım ne oluyor dedim tekrar denedim olmadı sonra bi iki saniye bekledim bu şifre neydi dedim içimden 🤣🤣sonra tekrar denedim ama olmadı sonra bir şekilde girdim baya komikti
Keyfli haftalar🙏🏻
🍀
Başladım. Bugün kitap okurum.
Hayırlı işler
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Müge anlı izlemeden başlayamam ayol
Haydsaaaa o daha var mı
Başladık iyi haftalar. Mesleğiniz nedir?
Röportaj mı😃
Evt olabilir
Başladık şükür bakalım nasıl olacak 🌠
Maalesef
Başladık..
Başladık hayata
Başlamadk
mutlu haftalar