ben daha hiç iliski yaşamadim hic bir anlamda amac evlilik kendini geliştirmeyi seven araştıran kibar güler yüzlü bir kızım yabancı dilde öğreniyorum ingilizce ve italyanca
Harika ne güzel, o zaman kendin gibi temiz bir adam bulmalısın sokaktan çevirdiğin her adam seninle aynı vizyona sahip olmayabilir. Daha seçici davranarak yanlarına git konuş.
Bakirelik ile alakası yok bence basit kadınlığın ama kendini elbette ağırdan satabilirsin. Gidip tanışabilirsin baktın uygun birisi değil mesafeyi koy ve git
ben daha hiç iliski yaşamadim hic bir anlamda amac evlilik kendini geliştirmeyi seven araştıran kibar güler yüzlü bir kızım yabancı dilde öğreniyorum ingilizce ve italyanca
Alışverişe falan ve iyi araçlarla falan geliyorlar
Cevap sahibi
1 yıl
Amacın ne cinsellik mi
Soran
1 yıl
Cinsellik de ilişkiye dahil ama ben daha hiç iliski yaşamadim hic bir anlamda amac evlilik kendini geliştirmeyi seven araştıran kibar güler yüzlü bir kızım yabancı dilde öğreniyorum ingilizce ve italyanca
Cevap sahibi
1 yıl
Onlar ciddi düşünür mü sanmam. Seni kullanır keyfine bakarlar anca. Bence namusunu koru
Soran
1 yıl
Bulamam mı efendi kibar birini güzel olduğumun farkındayım ama aynı zamanda kibar güler yüzlüyüm
Cevap sahibi
1 yıl
Onlar içinde çok zor. Irk ayrımı illa ki yapar onlar. Dediğim gibi boş ver. Kızlığından olursun, hangi ildesin
Soran
1 yıl
Edirne
Cevap sahibi
1 yıl
Ben uyardım tabi karar senin. İstanbul'a geliyor musun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Öncelikle göz teması kur, o da karşılık verirse, biraz bakış. Zaten o sana bir adım atacaktır.
Taktik verir misin? Hafif kadın olmak istemem niyetim evlilik
Bu dediklerimi yap ve o sana bir adım atınca ağırdan al.
Ya adım atmazsa?
O zaman yapacak bir şey yok.
Başka yolu yok mu? ya da bu dediklerin kesin olur mu? Duşerler mi yani?
Başka yolu da var tabi ama seni basit kadın olarak görür.
Arnavut böreği yap götür de ki sizin ki gibi olmuş mu orjinali gibi 😂
Hahahahha
Nasıl ama süper fikir 😏😎🤓😁
İngilizcen varsa yanlarına git sohbet et
Harika ne güzel, o zaman kendin gibi temiz bir adam bulmalısın sokaktan çevirdiğin her adam seninle aynı vizyona sahip olmayabilir. Daha seçici davranarak yanlarına git konuş.
Yunanlar ya da arnavut erkekleri nasıl olur bu konuda?
Arnavutlar tam Türkler gibidir. Yunanlar ise daha avrupaidir. Fakat batı Avrupa gibi de değildir bize daha yakındır
Durumları iyi oluyor genelde göçmen olmayanların ama
Bizim ekonomimiz kötü diye birazcık da maalesef
Evet maalesef ama ben basit kadın olmak istemem baki reyim zaten
Bakirelik ile alakası yok bence basit kadınlığın ama kendini elbette ağırdan satabilirsin. Gidip tanışabilirsin baktın uygun birisi değil mesafeyi koy ve git
Merhaba de gerisi kolay zaten jsjs
Nasil ya
Olgun ve ilişkiler konusunda tecrübeli bir adamın fikrini almak istersen detaylı konuşalım.
Türkler varken o pisliklere mi bakacaksın
Durumu iyi kafa dengi evlilik düşünen adam yok bizde
Zengin bölgelerimize git derim
Vermek için mi
Evlilik
Türk tercih et
Olmuyor
Niye
Turklerde hayat zor aile falan filan
O zaman ne halin varsa gör
İstemiyorum zorla mı
Tamam
Tanış ne yapacaksın
Bu güzel bir davranış
Seni takdir ediyorum
Nasıl denize attık sizi denize de başla
Alemsin
Düşmandan dost olmaz bizee
Konuşarak 😂
Nereye geliyorlar yani
Alışverişe falan ve iyi araçlarla falan geliyorlar
Amacın ne cinsellik mi
Cinsellik de ilişkiye dahil ama ben daha hiç iliski yaşamadim hic bir anlamda amac evlilik kendini geliştirmeyi seven araştıran kibar güler yüzlü bir kızım yabancı dilde öğreniyorum ingilizce ve italyanca
Onlar ciddi düşünür mü sanmam. Seni kullanır keyfine bakarlar anca. Bence namusunu koru
Bulamam mı efendi kibar birini güzel olduğumun farkındayım ama aynı zamanda kibar güler yüzlüyüm
Onlar içinde çok zor. Irk ayrımı illa ki yapar onlar. Dediğim gibi boş ver. Kızlığından olursun, hangi ildesin
Edirne
Ben uyardım tabi karar senin. İstanbul'a geliyor musun
Evet doğma büyüme İstanbul
Şu an İstanbul'da mısın veya ne zaman geliceksin
1 haftalik tatil var o zaman buyuk ihtimal
Ne zaman ve evin hangi semt
Anadolu yakasındayım kasımda sanırım
Oha bende Anadolu yakası 😅😊 hangi semt
Bir kahve için buluşuruz artık
Ben yunan arnavut arıyordum ama neyse
Şu an elimizde Türk var idare et prenses ya 😊😅
Hangi semt