Gizli Üye(25-29)1 yılSakın tenha yerlerde buluşma evine gideyim deme sakın, böyle şeyleri teklif ederse de asla kabul etme, ilk buluşma için değil sadece, ne zaman olursa olsun, temkinli ol her zaman, ailene nereye gideceğini haber ver, çok heyecanlısın gençsin sevmek sevilmek istiyorsun ancak çabuk güvenme ve üzgünüm biz de artık her genç kızımıza böyle tavsiyelerde bulunmak zorundayız daha fazla acı yaşanmaması için. Karşındakinin ters bi davranışını görürsen direkt yol ver ayrıl düzelir falan deme, sana bunlar abartı ya da dramatik geliyor olabilir ama ülkede ruh hastası çok
21 Yorumla
Soran1 yılYok ya kimseye güvenim yok. 28 yasındayım zaten o kucukken toyken yaptığımız hatalara düşmüyorum. Olgunlastıkça öyle oluyor zaten.
Elimi tutmaya calıstı ilk bulusmadan, reddettim.
En İyi Cevaplar
Buluşunca geçer o. Şöyle düşün o seninle buluşmak istediyse seni istediği ve beğendiği içindir bu yüzden gerilmene gerek yok ayrıca karşı tarafa çok da anlam yüklemeye gerek yok ifrjh
Yine de eğer iyi biriyse senin tatlı heyecanını da sempatik bulur, sever.10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
1 yılO da etten kemikten ölümlü biri ve belki sana uygun bile çıkmayacak. Baştan söyle bir süredir bu işlerden uzak olduğunu ki küçük hataların olursa anlayışlı olsun. Keyif almaya bak ve dürüst ol. Sonradan tüh şunu da deseydim keşke deme maksat.
19 Yorumla
Soran1 yılBulustuk ettik ben cok dobra davrandım. Ağlayacak gibi oldu.
Soran1 yılAyrıldık, hatta ben cabalarım dedi. Dedim yapma. Yazmadı hic. Umarım ileridede yazmaz...
- 1 yıl
Uzun süre bu işlerden uzak kalanların sorunsalı. Karakterin öyleyse dobra oluyorsun ister istemez. Peki neden ağlayacak gibi oldu? Beğenmedin sanırım onu.
Soran1 yılYa cok şey yaptı hemen elimi tutmaya calıstı, cocuk kaç tane istersin, yok birlikte şehşr dısına gideriz falan fikan diyince onları söylemedim tabi ama arkadas kalalım etkilenmedim dedim.
Bir de ben bulusmadan öncede demistim arkadas kalalım bence diye, sevdiğim biri var cunku. Kabul etmedi o an, ben de yüz yüze söylemek daha iyi diye hoslandığım biri olduğunu da söyledim. Fakat sans ver belki bana şans versen unutacaksın dedi
Soran1 yılBen dedim baskası aklımdayken baska birine umut veremem.
- 1 yıl
Zaten en büyük red flaglerden biri bu başta bahsettiklerin. Dereyi görmeden paçayı sıvayanda bir halt vardır. İyi yapmışsın bence.
Soran1 yılEvet ama keske hic bulusmasaydım yani. Baştan istemiyordum ya bosu bosuna umut vermis oldum, ilk bulusmada olsa. En azından hic bulusmasaydım böyle olmazdı. Birazda benim hatam.
Soran1 yılNeyse geçen geçti olan oldu
- 1 yıl
Sen öncesinden uyarmışsın ve onun duygu durumunun kontrolü sende değil. Yani senin hatan yok takılma bile olanlara. Ders çıkart geç derim.
Gizli Üye(30-35)1 yılBende ilerleyen günlerde uzun zaman sonra , hiç yüz yüze gelmediğim , birisiyle buluşacağım. Ve evet heyecanlıyım kafada kuruyorum. İlk buluşmadan cafe'ye mi yoksa alkollü yemekli müzikli bir mekana mı diye. Ha ısınırsak birbirimize gece daha sıcak bir yerlere gider mi sorusuda var.
12 Yorumla
Soran1 yılCafe daha mantıklı
- 1 yıl
karşı tarafında rızası varsa alkollü sessiz bir mekan hoş olabilir. alkol ikinizin gerginliğinide alır 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
1 yılSüslenirken geçer heyecanın tatlış🌸
Terapi gibi oluyor hazırlanmak kendini iyi, daha sakin hissetmeye başlıyorsun🌹
29 Yorumla
Soran1 yılBulusmadan cıktım.
İyi biri ama ilk bulusmadan elimi tutmaya calıstı, bide kaç çocuk istediğimi sorunca , üstüne ilerlleyen zamanlarda plan yapmaktan bahsedince işte şehir dısına tura gideriz ayrı odalarda kalırız filan vazgectim
Soran1 yıl😃😃
- 1 yıl
El tutmak, çocuk muhabbetleri fazla olmuş. O kadar da değil. Geleceğe yönelik planlar güzel orada sorun yok. İyi etmişsin.
Soran1 yılYa zaten benim hoslandığım biri vardı, o çay kahve icelim dedi sürekli. Ben de kabul ettim. O yüzden bulusmadan önce arkadas kalalım dedi, dedi fikrin değişir belki.
Ama bana bunlarla gelince sürekli ben de acık acık sevdiğim biri var ben sana umut veremem dedim. Sence patavatsız ve cok mu dobra oldum?- 1 yıl
Yok iyi demişsin. Boşa vakit almak olmaz en azından.
Soran1 yılBumu yuz yuze söylemek daha doşru olur diye dusundum o yüzden arkadas kalalım dedim, dedim. Eğer kalmak istemezsen anlarım dedim.
Hpslandığım biriyle arkadas kalamam, çabalacağım dedi.
Soran1 yılHala çabalamaktan bahsediyor ama ben öyle bir insan değilim birini seviyorken yapamaam dedim. Diyor fikrin beni tanıdıkca değişebilir erken davranıyosun
- 1 yıl
Son dediği doğru. Hoşlanılan kişiyle arkadaş kalınmaz.
Soran1 yılŞu an aklıma geliyor bak, ilk bulusmadan nasıl hoslanabiliyorsun diyesim geldi, ya da acele ediyorsun diyebilirdim. O an niye aklıma gelmemis acaba ya
Ah ah Haziran başını hatırlattın bana. Bende buluşmuştum biriyle. Hatta baya hoşlandık birbirimizden. Evlilik, düğün, çocuk muhabbetleri konuşurken ayrıldı gitti. Sebepse yaptığım işten dolayı. Makam mevki sevdasına benleymiş meğer.
15 Yorumla
Soran1 yılAy bi s gitsin ya
Derin nefes al, buluşmaya hazırlık için sakin bir rutin oluştur ve olumlu düşün. Rahat ol, kendin olman yeterli.
12 Yorumla
Soran1 yılBulustuk olmadı
Gizli Üye(25-29)1 yılBir keresinde telefonum ilk bulusmada otobüsün o koltuk arasından yere düştü çocuk dedi telefonun düştü boş ver ya sonra alırız demiştim 😂😂😂😂😂 öğrenci halim bir de aldı Allah'tan da
27 Yorumla
Soran1 yılPeki senin sonra alırız demen😅
Cevap sahibi1 yılSanki çok zenginim de birde diyorum sonra alırız ama içim yanıyor bir görsen 😂😂😂😂
Soran1 yılHahah ben de aynısını yasamıstım elim ayağıma dolasmıstı telefonum diye😂😂
Soran1 yılAma tek fark ben yakın arkadssımın yanındaydım, baska biri olsa rezil olmustum😆
Cevap sahibi1 yılSen gene farkındasın ciddi olduğunun ben Cool takılıyorum bok alırdım birdaha telefon 😂😂😂😂😂
Soran1 yılJzksksmsmz neyse alınmıs Allahtan djdkdk
Hala birlikte misin o cocukla?- 1 yıl
😆😆😆😆
Gizli Üye(25-29)1 yılSmslsm aklıma şey geldi bi keresinde elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırıp keko gibi elimi cebime koyup naber la demiştim 😂😂
35 Yorumla
Soran1 yılŞaka yapıyosun dkkdkdlslsls
Cevap sahibi1 yılValla öyle oldu çok utandım ama onunla 7 yıldır birlikteyim 🤣 tavsiye değildir 😂
Soran1 yılAyy maşallah nazar değmesin. Evli misin?
Buradan cıkarılacak sonuc ve motto şu olmalı; Doğal olun arkadaşlar😂😂😂
Cevap sahibi1 yılHayır nişanlıyım. Teşekkür ederim 🫶🏻 senin nasıl geçti buluşman 🫣
Soran1 yılBulustuk ama ben istemedim pek, diğer bulusmayı. Çay kahve dediği icin bulusmustum. Umut vermek istemediğim icin açık açık söyledim. Konusmuyoruz
1 yılYenme heyecanını 🥹
heyecanlanmak güzeldir 😊
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSonucu da yaz merak ettim😃sevgililik olursa başlarsa
16 Yorumla
Soran1 yılBulusmadan cıktım.
İyi biri ama ilk bulusmadan elimi tutmaya calıstı, bide kaç çocuk istediğimi sorunca , üstüne ilerlleyen zamanlarda plan yapmaktan bahsedince işte şehir dısına tura gideriz ayrı odalarda kalırız filan vazgectim
Cevap sahibi1 yılAynısını biri yazdı bana korktum engel attım konuşalı 2 gün olmuş darladi beni yok benimsin dedi
Soran1 yılAy tövbe
Soran1 yılYa zaten benim hoslandığım biri vardı, o çay kahve icelim dedi sürekli. Ben de kabul ettim. O yüzden bulusmadan önce arkadas kalalım dedi, dedi fikrin değişir belki.
Ama bana bunlarla gelince sürekli ben de acık acık sevdiğim biri var ben sana umut veremem dedim. Sence patavatsız ve cok mu dobra oldum?
Soran1 yılBumu yuz yuze söylemek daha doşru olur diye dusundum o yüzden arkadas kalalım dedim, dedim. Eğer kalmak istemezsen anlarım dedim.
Hpslandığım biriyle arkadas kalamam, çabalacağım dedi. Hala da cabalayacağım dedi. Dediö ama birini seviyorken ben baska biriyle yapamam bu bdnim karakterim değil. Beni daha tanımıyosun belki fikrin değişcek filan dedi
Cevap sahibi1 yılHayırlısı canım üzülme boş ver
1 yılKalem eteğini stilettonu giyip git yavrum 😛
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBurdan biriyleyse yol yakınken geri dön, burdan ne bir erkek ne bir kadınla asla buluşulmaz
10 Yorumla Heyecan yenilmez karşındakini normal biri olduğunu unutma o zaman o kadar olmaz
10 Yorumla
1 yılKendin ol yeter fazlasına gerek yok heyecan yapmana da gerek yok neticede o da bir insan :)
10 Yorumla
1 yılO da bir gün aldatacak veya konuştuğu falanca kişi olacaksın rahat ol yani
10 Yorumla
1 yılRahat ol kendin gibi ol.. sınıf arkadaşınmis gibi gör karsindakini
10 Yorumla
1 yılBen hiç heyecanlanmiyorum heyecanlanmayi nasıl başarıyorsun
13 Yorumla
Soran1 yılUzun zamandır bulusmamıstım kimseyle seneler oldu ne bileyim
- 1 yıl
Kaç yasindasin
Soran1 yıl28
stres ve heyecana soğuk su iyi geliyor aşko iç bol bol
11 Yorumla
Soran1 yılAklımda, teşekkürler🤩
Gizli Üye(30-35)1 yılUmarım güzel geçer 🌸 Ben 2 hafta önce aynı senin gibiydim ve aklıma gelemeyecek derecede kötü geçti, karşımda çok narsist ve saygısız biri vardı. Çok anlam yüklemeden sadece tanışma gözüyle bakarsan her ihtimalde daha iyi olur.
00 YorumlaBende yaa şimdi gidiyorum 😅😅yanına
23 Yorumla
Soran1 yılİlk defa mı sende😂
Soran1 yılHımm. Hadi bakalım😂
- Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılOnunla lahmacun yemelisin
22 Yorumla
Soran1 yılYok ya ilk bulusmadan olmaz mxsk
- 1 yıl
Olur ya 😂
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılHemen sevişin buluşur bulusmaz bak heyecan meyecan kalıyor mu
00 Yorumla
1 yılDoğal davran bakımlı temiz ol gerisi zaten gelir. Konuşacak konu bul mutlaka sus pus kalmayın
00 Yorumla
1 yılSadece sohbet etmeye gidiyormuş daha fazlası olmayacakmış gibi düşün rahatlarsın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılOlayları akışına bırak ve rahat ol sakin ol doğal ol.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılYaş kaç benim baya oldu ya bulusmayali
11 Yorumla
Soran1 yıl28
Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. ne kadar oldu konuşalı
12 Yorumla
Soran1 yılBayadır tanıyorduk birbirimizi, ara ara konusuyoduk
1 yılBende öyleyim ya yanında su bile içerken heyecandan ellerim titriyor Sadece derin nefes alıp vermeye çalışıyorum
10 Yorumla☺️ Bence tadını çıkar
11 Yorumla
Soran1 yılOlmadı zaten ben açık acık olmaz dedim
1 yılBence o heyecanını doya doya yaşa kötü bir şey değil ileride yaptığınız saçmalıklara gülersiniz hehehe
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. Elinden tut sarıl heycan kalmaz
13 Yorumla
Soran1 yılSevgili değiliz, elinden tutup sarılmak icin erken. Ben yapmam 😂😂
Soran1 yılKonusunca bisi kalmaz belki
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılMaksimum ilk 10 dakika sonra normalleşirsin😊
12 Yorumla
Soran1 yılİnsallah, saçmalamayayım da
- 1 yıl
Yok hiç bir sorun olmaz 😊🙏🏼
Ne güzel Anı yaşa boş ver buluşunca gecer heyecanın
10 YorumlaHeycanlanacak birsey yok altı üstü bir insan oda senin gibi. Başka şeyler seni heyecanlandırmali mesela bir başarı gibi. Biriyle buluştun diye heycanlanirsan sonra üzülürsün
00 Yorumla
1 yılAman buluşacağın kişi ingiltere prensi veya aşırı ünlü bir star değil ya düz vatandaş boş ver gitsin (fazla dizi izlemekten oluyor bana bunlar hep )
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKaç yaşında bu çocuk
12 Yorumla
Soran1 yıl35
Cevap sahibi1 yılArtık heyecan yaşı geçmiş
Gizli Üye(30-35)1 yılNe giyindin peki görüşme nerde
114 Yorumla
Soran1 yılGömlek, pantolon, babet. Bu şekilde giyinicem.
Kalabalık bir ortam seçtim Taksim filan
Cevap sahibi1 yılGömlek pantolon mu asker arkadasınla mı görüşme
Soran1 yılNe giyim arkadaşım? Mini etek mi? Şort mu? Şu zihniyetten bir çıkın rica ediyorum.
Cevap sahibi1 yılBol keyifler
Soran1 yılAçık giyinmeyi sevmem, cok şık bir gömlekle şık bir kumaş pantolonum var altına da aynı renk çanta ve ayakkabı.
Ayrıca bulusmada vermeyi de dusunmuyorum merak etme vermeyi dusunseydim senin dusunduğun zihniyetindeki bir şey olurdu muhtemelen :)))))))))))
Cevap sahibi1 yılTamamen özgür iraden aslında verme konusu bu kombin de etkileyici olur auran kıyafette daha önemli
Soran1 yılTeşekkürler...
Cevap sahibi1 yılTadını çıkar nolur nolmaz kondmsz gitme
Soran1 yılNiye gizlendin?
Cevap sahibi1 yılFikrimi söyledim detaya girsem üzülürsün ondan
Soran1 yılGizliyim ayrıca tanımadığım insanın dediklerine ben niye üzüleyim ya :))
Dediğine kapak yaptım ya verecek pek cevap bulamayıp, daha fazla saçmalamadan gizleneyim dedin herhalde :)))
Cevap sahibi1 yılHadi görüşmeye sen, 😂 ağdanı yaptın mı
Soran1 yılCanm ben senin bulustuğun o varş kızlara benzemem. Hadi bays 🙆
Cevap sahibi1 yılHıhı tabbiiii
1 yılKırmızı veya pembe sütyen olsun üzerinde ve askıları ara ara görünürse çok akılda kalıcı olur…
03 Yorumla
Soran1 yılAklınız fikriniz cinsellikte ya
Soran1 yılTanısmak icin cıkıyoruz yani
- 1 yıl
Cinsellik değil severiz biz erkekler bu tarz erotikvari şeyleri…
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. 3 kulluvalla bi elham
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. neyin heyecanı bu yahu🤣
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. Mutluluklar bir bn yaşayamadım bu duyguyu
10 Yorumlane güzel işte. herkes o heyecanın peşinde
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılÇok kafana takmamaya çalış
10 Yorumla Şarkı soyle içinden iyi geliyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDoğal ve soğukkanlı ol.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYakışıklı değilse boş ver heyecana gerek yok
10 Yorumla Kız hele giz heyecan kalmaz
10 Yorumla
1 yılNefes egzersizi yaparak
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılDerin derin nefes ql rahat hisset kendini
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Panik yok sakinn
10 Yorumla
1 yılHiç dert etme buluşunca rahatlarsın geçiyor o heyacan
00 Yorumla
1 yılAkışına bırak heyecsn iyidir insanı dinç tutar buluşmanız güzel geçer
00 Yorumla
1 yılNe var heyecanlanacak git ve kendin gibi ol özgüvenli.
00 YorumlaBurcun ne ballim
11 Yorumla
Soran1 yılBoğa
1 yılHeyecanın onu görünce ve sohbet ettikçe geçer.
11 Yorumla
Soran1 yılGeçti
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılNormal bulusmami
12 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Sakin ol rahat kendin ol
1 yılNasıl hazırlandın güzel giyindin mi
15 Yorumla
Soran1 yılDaha giyinmedim ya😂
Soran1 yılHaxırlanmadım
- 1 yıl
Ne hazırladın kombin peki
- 1 yıl
Var mı aklında bir kombin
Soran1 yılBluz, pantolon, babet filan
Gizli Üye(25-29)1 yılDua okuyabilirsiniz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. onu gördüğünde heyecanın biter
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. ne güzel işte yenme heyecanlı ol
00 Yorumla
1 yılYenmicen, işin dadı orada zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılaşık mısın? çirkin mi?
13 Yorumla
Soran1 yılİkiside değil.
İnsanım. :)))))
Cevap sahibi1 yıliyi o zaman benimle buluş onunla değil
Cevap sahibi1 yılEvet demek mi oluyor bu
1 yılBuluşunca geçer ama dikkatli ol.
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026