Evet biber gazı da bir silah olarak geçiyor ancak tehlikeli durumlarda nefsi müdafaa ile sıyrılabilirsin aynı şekilde çakıda da öyle yaralama veya öldürme durumunda ispatladığın zaman nefsi müdafaa diyebilirsin.
Tavsiyen için sağol muhtemelen arkadaşlarım hangisinden alırsa ondan alacağım zaten kendim gidip almam av dükkanı ve askeri dükkanlarda ne işim var benim internetten olmuyor annem görüyor kargoyu kızlara aldırırım muhtemelen
Vermiyor ki cimri kızıyorlar ya muhtemelen beceriksizliğim tutar düşmana sıkacağım diye kendime sıkıp paket olurum veya taşımak suçmuş ya önüme gelene çat çat sıkarım sabıkalı falan olurum diye kızıyorlar.
Öyle yapayım ama kargoyla gelecek ben evde olmuyorum annemde kargolarımı açıyor sinsi sinsi gizlim saklım hiç yok 0 yani of of lanet olsun psikolojimiz bozuldu ülkece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu devirde kesinlikle kadınların biber gazı ve eğer kullanabileceğini düşünüyorsa küçük bi çakı taşıması şart maalesef
Çakı batıramam için tuhaf olur ay o ne öyle birde onda katil matil olunur Allah korusun ya biber gazınında kullanma suçu varmış ne alakaysa
Evet biber gazı da bir silah olarak geçiyor ancak tehlikeli durumlarda nefsi müdafaa ile sıyrılabilirsin aynı şekilde çakıda da öyle yaralama veya öldürme durumunda ispatladığın zaman nefsi müdafaa diyebilirsin.
Biber gazı alicaksan toz olandan degil sıvı olandan almani isterim ama Vatandaşa satılmıyor dediğimden ismi jeniks
Ailemde asker polis çok zamanında istedim bir şişe verin bana diye ondads kızdılar sa lak mısın ne yapacaksın diye
Bende polisim tavsiyem Jeniks versinler soyle surekli verirler toz olandan alma Rüzgar sana dogru eserse sen etkilenirsin
Güncelleme yerine yalnisliklami yazdin
Yok bilerek yazdım aklım hala o olayda kaldı üstte çok konuştuk başımıza gelirse vs diye Allah korusun diye eklemek istedim sonradan
he pardon Amin İnsaAllah
Kotu niyetli insanlara firsat vermesin Rabbim
Tavsiyen için sağol muhtemelen arkadaşlarım hangisinden alırsa ondan alacağım zaten kendim gidip almam av dükkanı ve askeri dükkanlarda ne işim var benim internetten olmuyor annem görüyor kargoyu kızlara aldırırım muhtemelen
Benim soyledigim markayi emniyet mesubu kisiler disinda kimse alamaz o yüzden polis tanidiklarindan iste
Vermiyor ki cimri kızıyorlar ya muhtemelen beceriksizliğim tutar düşmana sıkacağım diye kendime sıkıp paket olurum veya taşımak suçmuş ya önüme gelene çat çat sıkarım sabıkalı falan olurum diye kızıyorlar.
Herhangi bir durumla karsilasmadigin surece kullanman iyi olmaz
Yasal degil ama senin canin bundan daha degerlo
Aynen öyle
3 soru
annen kac yasinda
internete giriyormu
biber gazi yasak mi
55 falan yaşı, İnternet sadece şu saçma sapan youtube shorts videolarını izliyor, biber gazı gayet satılıyor trendyolda falan
AAA biner gazı kullanmanın cezası varmış
satilmak baska birsey bulundurmak farkli birsey
bir yandan bende biber gazi almasini söylüyorum tanidiklarima cünki korkuyoruz
ama diyer yandan annenin durumuna koydum zaman hak veriyorum
55 yasindayim interneti tam anlamiyorum te k short bakiyorum
ve tv yani diyorum ki hayata cok korkuc seyler var ama ne geregi var
yani annen böyle düsüne bilir
birda yakalanirsa kizim ceza yer diye üzülebilir bak cezasi varmis
Yargıtayın aşağıda metnine yer verdiğimiz kararında özetle; Sanığın suçta kullanmış olduğu biber gazı, 5237 sayılı TCK”nin 6. maddesi uyarınca silah niteliğinde olduğu gözetilerek sanığa TCK”nin 86/3-e maddesi uygulanmalı ve sanığa kasten yaralama suçundan ceza verilmesi gerekmektedir
Annemde haklı şimdi ayrıca beceriksizliğim tutuyor arada kendime, arkadaşlarıma falan sıkarım yanlışlıkla ama çantada dursun yinede
bence simdi git anne sen hakklisin senin kadar düsünemedim de elini öp kadinin
bak annen snei senden daha iyi taniyormus
Evet öyleymiş cidden ama son 2 gündür paranoyak olduk ya tüm ülke
inanirim ne demek istedinide cok iyi anlyiorum
Gaz maskesiyle saldırırlarsa?
Oha
Anneee sıkarım sara akıllı ol deseydiinn 😂😂
Neden kızıyor ki
Bilmiyorum ki tuhaf
Niye kızıyor ki
Bilmiyorum ki yanlışlıkla kendi gözüme sıkmamdan falan herhalde
O kadar sadist değilsindir heralde yanlışlıkla sıkılacak bir şey değil sonuçta
İşte Allah korusun karşıdaki yaratığa sıkacakken beceriksizliğim tutar kendime sıkıp paket olursam
Güldüm kusura bakma 😅😅 bir kaç defa açık alanda denersin ( rüzgarı hesap ederek dene bu arada) bir şey olmaz bence çantanda olması iyidir
Deodorant ve çakmak taşısam onunla kovalasam oda suç direkt yakıyorsun karşıdakini ama korkup kaçar deodorant çakmak birde basit ay olmaz yok yok
Deodorant ve çakmak ha direk lav silah taşı 😅
Al bir tane biber gazını annenden habersiz daha sonra görsede bir şey demez
Öyle yapayım ama kargoyla gelecek ben evde olmuyorum annemde kargolarımı açıyor sinsi sinsi gizlim saklım hiç yok 0 yani of of lanet olsun psikolojimiz bozuldu ülkece
Av malzemesi satan yerlerde oluyor trendyoldan değil direk elden al
Ya da asker malzemeleri satan yerlere bak
Teşekkür ederim olmadı arkadaşlarıma aldırırım onlar alırken banada alırlar
En kötü ihtimalle trendyol gel al noktalarına bırakıyor o şekilde sipariş ver
Rica ederim
Aa oda mantıklı çok sağol iyi geceler sabah olmuş hatta eyvah ben erken uyanacaktım