Ikbalin cinayetinden sonra katiline özenen çok kişi çikti ortaya bendende bi ikbal cinayeti gelecek diyenlerin sayisi artti hatta canim bir kiz öldürmek istiyorum diyenler var... sizce kadin olarak bizim ne suçumuz oldu? Sence kadin olmaktan utanmalimiyim? Kadin olduğum için kendimi aşağilanmiş ve ezik hissediyorum keske kadin olmasaydim keske erkek olsaydim...
Böyleler kendini ifşa etse de bunların fişini çekecek bir adalet sistemi yok. Bu işin sonu kötüye varacak sonunda.. Herkes kendi adaletini sağlamaya çalışacak duruma gelmeye başlıyor yavaş yavaş. Bu da çok insanın canını yakacak. Çok ciddi kararlar alınmalı…
Kendi niye intihar etti? Öldüren kişinin ailesi falan hiç mi oğlunun odasında kafası kesilmiş insan çizmiş olduğunu görüp bir hastaneye tedavi için götürmedi ve öldüren şahıs da daha önceden hastanede yatmış biriyken neden saldılar? Kafamda sorular …
Erkekler pistir aga. Ama kendini yetiştirmiş kişiler adam oluyo
0
10 Yorumla
Soran
1 yıl
Hani siz zengin erkek isteyen kadinlara laf ediyorsunuz ya ne yapsin fakire gidip dayakmi yesin en azindan zenginler akli başinda oluyor kafalari çalişiyor
Ağa öfkeni anlıyorum ama kotunun nerden çıkacağını bilmediğiniz için böyle oluyorsunuz aslında. Çok iyi görünümlü biri bile. Bir azrail olur unutma. Bunu sen yaşarken değil. Ailen başında aglarken kızım bunda ne buldun diye ağlarken oluyor. Ben dikkat ediyorum hep beni görünce sanığı beni bişey yapcakmis gibi goruyolar ben hissediyorum ama takmıyorum. Aslında öyle biri değilim şimdi suçum ne benim mesela
Kadın olarak sorumluluğunuz ananızın babanızın dizinden ayrılmamak, erkek peşinde koşmamak.
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
iyi ki erkeklere karsi bir sevgim yok iyi ki erkek sevgilim olmadi suana kadar ben erkeklerden uzağim sizde benden uzak durun bana karismayin lütfen sadece uzak dur benden