İmdatttttttt acill tavsiye acill?

Ya arkadaşlar Türkiye haberlerini izledim cins cins cinayetler oluyor. O yüzden size birsey danışmam lazım. Şimdi abim hapise girdi. Annem safı abimin tüm paralarını ve altınları gidip sevgilisine borç vermiş. Abim hergün telefonda bana yalvarıyor annen kime vermişse bul diyor. Ben abime nasıl bunu söyleyebilirim? Evde cinayet çıkar 😭 . Neyse dedektiflik yapmaya başlayıp çok ayıp biliyorum ama annemin mesajlarıni okudum. Oğrendim işte sevgilisine verdiğini. Anneme hep görüldu atiyor ve annem bile bana boş ver altını parayı önemli olan sağlık diyor çıldırıcam. Bir yandanda annemin sevgilisi sanıyorki bu durumu sadece annem biliyor. Annemi Allah korusun öldürebilir degil mi? Böylece kimse para filan için bu adamın peşine düşmez.. Neyse arkadaşlar ben yabancı bir numara alıp bu adama yazmayı düşünüyorum. Durumu biliyorum öde borcunu yoksa... gibisinden birseyler söylemeyi düşünüyorum. Ne dersiniz mantıkli mi? Annemin saflığı yüzünden abimin birikimleri bir anda puf oldu 😭😭 . Bunuda geçtim. Arkadaşlar bu mantıklı bir fikir mi?

(Kırıcı olmadan, annemi linçlemeden tavsiye verip yorum yaparsanız beni çok mutlu edersiniz. Teşekkürler 🙏🏿)

İmdatttttttt acill tavsiye acill?