Olası bir durumda kendimi müdafaa etsem ben suçlu sayılır mıyım yine de?
Başka ne alabilirim sokakta giderken kafamın kopmamasını garantilemek için?

Olası bir durumda kendimi müdafaa etsem ben suçlu sayılır mıyım yine de?
Başka ne alabilirim sokakta giderken kafamın kopmamasını garantilemek için?
Zannetmiyorum. Size, zarar vermeye karar vermiş kişilerde bıçak ve silah olma ihtimali bir hayli yüksek, o nedenle de yetersiz kalır. Dövüş sporları öğrenmek, açık alanlarda dolaşmak yararlı olur. Böyle tavsiyeler vermek gerçekten çok üzücü bir durum ama maalesef ülkenin hali ortada... Çok fazla söylenecek şey var ama.. bir o kadar da yok...
Sabahtan beri o malum goruntu gozumun önünde. Mesele idam falan da değil al ortada idam edecek biri de yok. Bu duruma devletin çok buyuk bir sekilde el atması lazim bu kontrolsuz üremeye son vermek lazım adalet sisteminin degismesi lazim bu caninin sokakta ne işi vardı gibi gibi... korkuyorum ya sokaga tek cikmaya asansöre biriyle binmeye korkar oldum yemin ederim
O hissi geçen ben de yaşadım
Yani, bu durumda insanın kendi kendini savunması kalıyor ancak tek çözüm. Devlet zaten yakalayıp direkt salıyor en ufak bir şey yapmadan, bu da başınızın çaresine siz bakacaksınız benlik bir şey yok demek gibi bir şey.
Bunu düşündürmek bile inanılmaz kötü. Ne hale geldik biz ya şuraya bak 😔
Bu arada biber gazı ve şok yasal değil ama kullanırsan bir şey olmuyor.
Umarım hiç kimse o duruma düşüp kullanmak zorunda kalmaz
Cevap
16Cevap
bu ülkede adalet yok maalesef.. Allaha emanet yaşıyoruz
Her şeyi koy aşko. Suçlu sayılırsak da sayılırız babasını satayım. Yazarız ifadeye “ kendimi asla güvende hissettiremediğiniz için, kendimi korumak zorunda olduğum için, beni öldürmelerini engellemek istedim, özür dilerim” diye olur biter.
Onların kullanımı yasal olarak yasak bilgin olsun.
Karşı tarafı kısa süreli etkisiz hale getirmek için kullan.
Yoksa haklıyken seni haksız ilan ederler.
Aman dikkat et.
İnşallah kullanmak nasip olmaz.
İyi yapmışsın. Ben de geceleri çıkıyorum dershaneden ve geçen sene takip edildim. Hala o psikolojiyi atlatamadım mesela korkunçtu. Ben kötü hissedeceğime onlar kötü hissetsin. Öldürmediğin sürece problem yok bu şerefsizleri.
Yanında çok bişey taşımamalısın 🙄 hadi biber gazı neyse de kelebek falan tavsiye etmem. Güvende hissetmediği de konumunu paylaşabilirsin bişeyler almaktan ziyade
Vallahi kardeşim helal olsun bu ülkede kadın olmak çocuk olmak hayvan olmak gerçekten zor biber gazda elektronik cihazı al yani inşallah kullanmazsın ama gerek kalma gerekli
Savunma sporlarına teşvik olmalı! Ha bir kadın darp etse neler oluyor o da ayrı bir mevzu! Kadın düşmanı bir ülkedeyiz!
Yetmez kesinlikle savunma dersleri almak gerekiyor. Ufak tüyo sana saldıranın direkt olarak burnuna yumruk at, bu en etkili savunma olacaktır 😉😈💪
Dövüş eğitimi düşünüyorum ben zaten bir kaç hareket biliyorum bir adamı yere sermek için yeterli ama yanında biber gazi taşımak lazım
iyi yapmışsın. Bende almıştım ama sprey başlığı sorunlu gelmişti diye iade etmistim. Ayrıca AVM lere alınmıyormuş.
Biber gazı sıkarsın alerjisi vardır ölür falan, onlar 5 dakika sonra içerden çikarken biz kesin ceza alırız. O... çocukları onları yapmaya korkmazken biz kendimizi korumaya çalışırken ceza alır mıyız diye korkuyoruz.
Yeterli değil tek yeterli olacak şey kesinlikle dövüş bilmen olacaktır. Her kadın dövüş bilmeli abi
yok yeterli değil bence koruma falan tutulma ama onunda hayatta kalacağindan garanti yok
Birde kendini savunma taktiklerini öğren boksa filan yazıl
Biber gazı taşımak maalesef saçma şekilde bu ülkede yasak.
Allaha emanet geziyoruz..
Öldürmediğin sürece sorun olmaz bence iyi yapmışsın
Yani yeterli çakıda alabilirsin ben çakı ve biber gazı taşıyorum iyi oluyor
yanında bir erkek olursa daha iyi olur, tek olma
biber gazında karşındaki kişide astım var ise sen suçlu oluyorsun diye biliyorum o sebeple ben de taşımıyorum bi dönem taşıyordum
Cam şişe etkili olur. Tehlikede hissettiğin an cam şişeyi kır.
İyi yapmışsın, zorda kalırsan kullanmaktan çekinme sakın..
Taşımak ve kullanmak yasak. Avm gibi yerlerde onlarla girmek yasak. Saklayarak girmeye çalış
Ne kadar üzücü bir durum allahım lütfen ya bizi koru bu cani yaratıklardan ya da sen onları islah et. Dünden beri görüntülüler gitmiyor gözlerimin önünden uyuyamadım gece korkudan.
Biber gazı çok etkilidir anında ağlatır açamaz gözünü
Yeterli değil, korunamazsın bunlarla. Yine de önlem önlemdir.
kanka. bide erkeyin libidosunu öldürən bir şey gerekli
Bende aldım. Maalesef bu duruma gelmek o kadar üzücü ki. Kadın olmak çok çok zor...
%100 yeterli olmaz. Allah yardımcın olsun.
Linki varsa bende alıcam
uzun namlulu emanet öneririm
Yetersiz devlet durduramıyor o gaz şok cihazı hiç işe yaramaz
Nereden aldın ben de alayım
Biber Gazı etkili olur
Umarım sen ve kimse yaşamaz
Devir buna döndü artık şerefsiz doldu her yer
Yeterlidir sanırım bilmiyorum
Sen korkmaya başlıyorum
Senden*
Hayır suçlu olmazsin nefsi müdafaa sonuçta.
taktir suclunun
Yeterli değil, Allaha emanet yaşıyoruz
Kız şikayetinden vazgeçmiş bilen var mı
Kızda o* muş demeki
Yeterli daha ne olsun 😜
Hiç yoktan iyi
Yaşıyorsak bir mucize
Bıçakta lazım sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?