Aile & Toplum Profil fotoğrafında hiç yüzünü göstermeyen araba fotosu ya da sadece boynundan aşağısını vücüdunu yapan erkek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Tuhaf değil mi yani boynundan aşağı ne Profil fotoğrafında hiç yüzünü göstermeyen araba fotosu ya da sadece boynundan aşağısını vücüdunu yapan erkek? Cevapla Erkek Soruları Fotoğraf Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bidkhevva Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl bana göre özgüvensiz erkek anlamına gelir ya da yaşı küçük bir çocuk 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl En az gizli üyeler kadar pısırıktır gizli üye 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne? Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Yüzü çirkindir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yo çirkin değil Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Fake koyuyordur 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Fake değil kendisi Yorumla Gezginn34566 1 yıl Kendini tanıyorsan bize neden sordun Yorumla Soran 1 yıl Kendisi mi değil mi diye mi sordum ben🙄 Yorumla Gezginn34566 1 yıl Kendisi dedin sen biraz önce Yorumla Soran 1 yıl Tamam işte kendim dedim zaten onu sormuyorum ki keşke okuduklarınızı anlayabilseniz Yorumla
WİLLKİNG Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Soru ne? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Güncelledim bak Yorumla WİLLKİNG 1 yıl Yoo Yorumla
ozietra Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı. keko ektedir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bana göre özgüvensiz erkek anlamına gelir ya da yaşı küçük bir çocuk
En az gizli üyeler kadar pısırıktır gizli üye
Ne?
Yüzü çirkindir
Yo çirkin değil
Gösterişşş özgüven eksikliğii
Fake koyuyordur
Fake değil kendisi
Kendini tanıyorsan bize neden sordun
Kendisi mi değil mi diye mi sordum ben🙄
Kendisi dedin sen biraz önce
Tamam işte kendim dedim zaten onu sormuyorum ki keşke okuduklarınızı anlayabilseniz
Soru ne?
Güncelledim bak
Yoo
keko ektedir