Uzun süredir sevgilim yok ve artık cesaret dahi edemem biriyle buluşmaya vs kimseye güvenim kalmadı maskenin altında saklanan yüzlerce yüz var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl*Hata sizlerde beybi. İyi kişileri ezik görüp, belalı ve sorunlu tiplerle olmaya çalışıyorsunuz.
*Yalan atan, sorunlu kişileri bulmakta üstünüze yok. Genelde sorunlu ve problemli tipler karşılarındaki kadınların aklını çelmek için ilk baslarda cok nazik ve kibar görünebilirler. Sonra ki aşamalarda gerçek yüzleri ortaya çıktıkça bu sefer siz kurtulamazsiniz bunlardan.
*Diyebilirsiniz; biz herkesin kötü niyetli olduğunu nereden bilebiliriz. Aslında biraz mantıkla hareket ederseniz herseyi çözebilirsiniz.
*Bazı tipler var 2 dk da sohbet edip sizi kandırıyor. Gerçek yüzlerini saklıyorlar. Ve siz bunlara şans veriyorken, bazılarınin sohbeti kötü niyetli olmadığı halde, sadece ve sadece ilk 5 dk da sizi etkileyemedikleri için tek kalemde kestirip atabiliyorsunuz. Velhasıl buradaki sorulardan gördüğüm kadarı ile kadınlar yanlış erkek secmede uzmanlar.
*Sanal dünya da tanışmak gerçekten çok tehlikeli. Kadinlar, genç kızlar bunu bilmesine rağmen ne idügü bilinmeyen kisiler ile 5 dk da sevgili oluyor ya da buluşup evine gidiyor.
*Bu demek değil ki isteyen istediğini öldürebilir. İşte böyle akıl hastası birisine denk gelince sonu facia ile bitebiliyor. Her zaman her tatlı söze, ya da tipi güzel diye hiç tanımadığınız bir erkeğe aldanmayın. Bu erkekler içinde kadınlar içinde geçerli.
*Allah o kızların anne babasına büyük sabır versin.03 Yorumla- 1 yıl
Ben rahatsiz degilim. Gayet de açık sözlüyüm. Sizlerde ilk tanismalarda tatlı konusan ve kibar davranan erkeklere güvenilmeyecegini çok iyi biliyorsunuz.
- 1 yıl
Emin ol ben buradaki çoğu kadından daha ahlakliyim. Bu olayı yapan kişi 19 yaşında ve bana sizin nesil diye hakaret ediyorsun. Ayrıca çocuk şizofren. Bütün erkeklere suçu kitlemeniz saçma. Yazıyı iyi okumamissin ayrıca. Direkt kadını suclamiyorum burada.
En İyi Cevaplar
1 yılMaalesef haklisin. Ulkenin geldigi durum icler acisi. Sadece iliskiler degil her konuda "ben istiyorum ve eger ben istiyorsam olacak" dusuncesi cogu insana yerlesmis durumda. İliskiler mevzusuna gelince de beni istemeyen birini zor kullanarak benimle olmaya cabalamak kendimi ayaklar altina almaktan baska bisey degil. İstenmediği halde boyle cirkinlesen insanlarin varligi cok rahatsiz edici. Buradan karsi cinse tavsiye, hemcinslerime de nasihat birakmak istiyorum.
Kizlara tavsiyem; bitmis bir iliskinin sonrasinda son bir kez konusalim dendiginde asla ve asla gitmeyin. Yaninizda birisi olsa dahi gitmeyin.
Hemcinslerime nasihatim; sizi istemeyen birisini sizinle olmaya zorlamayin. Efendi gibi eyvallah deyip arkanizi dönüp gitmeyi bilin. Zorla sizin yaninizda olan birinin size igrenerek bakmasi sizi mutlu etmez. Birazcik gururunuz olsun ve istenmediginiz yerde zorla kalmaya ya da sizi istemeyeni zorla tutmaya calismayin.
Kusura bakmayin biraz uzun oldu ama aksamdan beri o vahset videosunu izlemedigim halde kanim dondu ve gercekten psikolojik olarak baya yiprandigimi hissettim. Icimi dokmem gerekiyordu. Artik cinayetlerin ve siddetin yasanmadigi bir Türkiye diliyorum.00 Yorumla
1 yılHerkes değil tabi mesela Özgecan gibi hiç tanımadığı biri tarafından tecavüz edilip öldürülenler de var, ama diğer cinayetlere baktığımızda kadınların kendi katilleri ile sevgili eş olduklarını görüyoruz. Yani biz erkekler bu beş para etmez diye şıp diye anladığımız adamlarla sevgili olan sizlersiniz.
Benim hatırladığım bir tane üniversite öğrencisi vardı sevgilisi önce darp etmiş evine polis gitmiş kız şikayetçi olmamış üzerine tweet atmış yok benim aşkımın karşılığı bu mu falan diye, ertesi gün selametle oldu.
Biraz da bunun sorumlusu kadınların kendileri yani.00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
1 yılİstediğini giyip bazen de geceleri dışarı çıkan bir kadınım. Geçenlerde safoş bir arkadaşım içki masasındayken 'Yahu çok merak ediyorum benim ödüm patlıyor sen nasıl böyle giyiniyorsun hani rahatsız eden falan olmuyor mu hiç korkmuyor musun?' dedi.
Ben de 'Tabi ortalıkta ahlak eğitimi almamış ş*refsiz çok insan var ama pısıp korkak davranırsan tepene çıkar öylesi, o yüzden o tiplere arıza davranacasın. Bana yanaşmıyorlar çünkü gerekse s*klerini koparırdım ve bunu tehdit sezdiğim kişiden gizlemiyorum' dedim.
Cevabıma ağızları açık kaldı ama gerekliydi.03 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca yanımda metal ve plastik bıçak taşıyorum, göründüğümden de güçlüyümdür. Bu tavrı takınacaksanız yedek planınızın olmasını tavsiye ederim. Her kuşun eti yenmiyor çünkü.
- 1 yıl
Ve haberlerde gördüğüm şeyler hep vardı. Tek fark artık daha çok haberimizin oluyor olması.
- 1 yıl
Sen de biraz belali bir kadın profili var zaten 😀
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
38Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGüvenmeyin kızlar çok ciddiyim bugün bütün kızlara yazmaya çalışıyorum çünkü hepimiz igrenc bir mentale girdik... güvenmeyin hicbirisine yani hepsinin içinde igrenc bir yon var emin olun çantanizfa kendinizi koruyacak şeyler taşıyın, akşam eve dönerken kadınların olduğu durakları seçin, yolda genelde kadınların yanında yürüyün, kafelerde kadınların olduğu masaların yanlarına oturun... ayrıca bunları yapmamızı gerektiren tüm erkeklerin Allah bel*sını versin
12 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten yanıma bıçak almayı düşünüyorum artık korkunç abi aşırı korkunç her şeyden herkesten şüphelenir oldum yolda yürürken veya tren istasyonunda biri her an gelip arkamdan itebilir diye metronun önünde bile duramıyorum
- 1 yıl
Buraya gelip bana abartmaya diyen erkek cinsi eğer kadın değilsen ve bu korkuları yaşamıyorsan o sesini keseceksin, once adam olacaksınız hepiniz tek tek bugün değilse de bir gün hesabını vereceksiniz. Bütün yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz, bütün sustuklarınızın hesabını vereceksiniz, ama bir gün vereceksiniz bekleyin o zaman abartma ne demek gorursunuz
1 yılAllah'a şükür bugüne kadar hiçbir kadını kırmadım, kırmam. Bana yanlış yaparsa da hayatımdan çıkarırım sadece. Ve yine Allah'a şükür madde gibi gereksiz şeyler kullanmadığım için bilincimi kaybedeceğim bir durum yok, o yüzden de birine zarar vermem (erkek hariç) o da yumruklu kavga falan.
00 YorumlaBence haksızsın. Kadınların anlamadığı bir durum var. Yorumları biraz okudum ve yüksek ihtimalle söyleceklerim ağır gelicek ama kimse sütten çıkmış ak kaşık değil (keşke hayat dediğiniz gibi olsa) .
Bir serseri bul onun davranışları senin hoşuna gitsin küfür , ego , bela , şiddet vb. İşte benim erkeğim de pofpofla sonra pişman ol akşama fox tv.
Mahrem yerlerini sonuna kadar aç özgürlükde ilgi odağı ol mahrem yerlerini açtığında etraftaki insanlar bakınca laf at. Aşırı makyaj yap ilgi talebi oluştur.
Ne derseniz diyin arkadaşlar bu suç sadece erkeklerin değil sizindir. Ne zaman naif efendi sadık bir erkek severseniz o zaman hayatınız güzel olur ama şunuda ekliyim sen git takıl kafana göre sonra gel naif birini ara. Bunları geçin palavra sıkmayın.
Ben gece dışarı çıkmıyorum acil bir şey olmadığı sürece büyüklerim derdi gece sokaklarda it kopuk gezer
Yinede iyi günler 🌹03 Yorumla- 1 yıl
Kusura bakma da kimseyi böyle yargılayamazsın ne olursa olsun ne giyerse giysin sokağın ortasında yere yatırıp bildiğin sokağın ortasında artık ileri götürmugorlar bile sokağın ortasında hallediyorlar işlerini diğeri 19 yaşında kız çocuğu zaten kız 1 senedir uzaklaşmak istemiş kaçmış o serefsizten siz ne cins adamlarainiz ya
- Aile & Toplum konusunda 983 cevap paylaştı.
1 yılÇok iğrenç bugünki çok başka bişe kadın cinayeti değil o insanlık suçu
12 Yorumla- 1 yıl
Görüntüler aklımdan çıkmıyor bugün net kabus göreceğim
- 1 yıl
Kusmuk boğazımda bekliyor
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Haklısın, en iyisi öfkeli anında elinin tersiyle cevap veriyor..
Eğitimsiz, vahşi, beyinleri mağarada kalmış çoğunun.20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılhaklısın kesinlikle
benimde 20 yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hem günümüz ilişikleri çok yapmacık, samimiyetsiz geliyor. hem de benim sevdiğim beni sevmiyor. bu olayları duyunca da ayrı geriliyorum. bu zaman da kiminle sevgili olup, evleneceğini secemez insan kolay kolay. o yüzden ölene kadar sevgili yapmadan yaşamak istiyorum00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 540 cevap paylaştı.
1 yılİyi tanımak gerek erkegi ailesi cevresi ortami vs... korkuylada yasanmaz iste herkes ayni degil rabbim iyi insanlarla karsilastirsin ne diyeyim
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKızlar elektroşop göz yaşartıcı taşımalı bence hatta serbest olmalı her bayanın telefonunda kades yüklü olmalı devletin de bu uygulamaya gerekli önceliği vermesini bekliyorum ipin ucu iyice kaçtı çünkü
00 Yorumla
1 yılÇok haklısın uzak durun lütfen dikkat edin herkesle sevgili olmayım güzel sözlerine aldanmayın ve yanlız asla bulaşmayın ıssız yerlere gitmeyin lütfen kadın cinayetleri görmekten içimiz parçalandı 😔😔
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dün twitter da gördüklerim ağzımı açık bıraktı bu ülkede kadınların güvenliği yok maalesef.
Bence gizli bir birim kurulup toplumsal temizlik yapılmalı bazı insanların yaşamaya hakkı yok toplum için uyutulmalılar.06 Yorumla- 1 yıl
Twitter da gördüğün nedir
- 1 yıl
Manyağın bir fatihte kızın kafasını belini ve kollarını kesip sur a çıkarmış kafasını yola atıyor trafikte bir süre kalmış o kafa ardından şerefsiz kendini de atıp intihar ediyor. Digeri ise sokak ortasında iki erkek kızı kıstırıp sarılıp yol ortasında yere yaptırıyorlar hem de insanlar varken neyse ki 1,2 genç gelip kurtardılar kızı yolun ortasin tecavüz edecekler bunlar iyi ce kafayı yediler bunu yapan insan bence ölmeli.
- 1 yıl
Ben sırf bunlar yüzünden yaşamak istemiyorum.
- 1 yıl
Hangi birini ayırt edicem ki
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın her insan potansiyel katildir ama toplum da manyak sayısı fazla artı kendi içinde bunu yaşıyabilir önemli olan başka insanlara bunu yansıtmaması.
00 Yorumla
1 yılEvet Evet bence de Sokaklar sizin için güvenli değil işiniz olmadığı sürece Bence sokağa çıkmayın erkeklerin psikolojisini topluca iyice bozdunuz ettiğinizi biçiyorsunuz
03 Yorumla- 1 yıl
Şerefsiz sensin gittiğin yere kadar git sakın da peşini bırakma erkeklerin psikolojisini bozan sizlersiniz 3 erkekle 4 erkekle aynı anda çıkan insanlar da sizlersiniz istediğin yere git Pazartesi sabah adliyenin kapısında olmazsan kardeşimsin
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. O kadar haklısın ki o şeref Yoksunlari aşağılıklar yüzünden güven duygusu kalmıyor halbuki ama şöyle bir durum da var her erkek zalim cani değildir insanlıktan nasibini alamamış aşağılıklar böyle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı.
1 yılKızlar gecenin bir yarısı dışarıda ne işiniz var çıkmayın
marketten mağazadan ne alacaksanız alın
erkenden dönün evinize güvende olun❗04 Yorumla- 1 yıl
Erkekler gecenin bir yarısı dışarıda ne işiniz var çıkmayın. Marketten mağazadan ne alacaksanız alın dönün evinize kadınları rahat bırakın.
- 1 yıl
Ama biz dışarıda olmadığımızda köpekler ısırır sizi sonra erkek ararsınız caddelerde gelip kurtarsın diye 🐺😂
- 1 yıl
1 yılHaklısın insanın sevgilisi eşi hayat arkadaşı kendi eceli olduğu bir dönemde güvenmemek ve korku en normal şeyler bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne diyeyim bir erkek olarak utanıyorum böyle şeyleri görünce duyunca sözün bittiği yer haklısın hemde çok haklısın nasıl güvenesin ki
00 YorumlaBazen boş boş konuşuyorsunuz benim ne suçum var ya da suç işlemeyenlerin gidip serseri sevip öldürülen kişilerin kendi seçimi kimse kusura bakmasın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın önlem alınmıyor cezalar caydirmiyor hapse atmak ile iş çözülmez farklı işler yapmali icerdee
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılHaklısın keşke erkek cinayetleri de olsa azcik böyle yapanlara kısas yapsalar kisasids bayanlar yapsa onlara ne iyi olur
00 Yorumla Aynen seni kesmek için sevgili olacaklar zaten, Britanya prensesi konuştu
01 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerin zeka seviyesi net budur
Ruh hastasının yaptığını bütün topluma empoze edelim hemen. Haklı falan değilsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılBeni de etkiledi dünkü olay, kimsenin göstermediği gerçek yüzü vardır güvenmemeliyiz😏
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılZaten hepsi ya çocuk ruhlu ya psikopat 😃Erkolar kapotolsıoon ✌🏻🤣
00 Yorumla
1 yılHaklılık payın var tabii, herkes aynı değildir ama kimin ne olduğu da belli değil maalesef.
00 YorumlaCesaret kıran şey bu zaten kimin m@nyak çıkacağı belli değil🤷♀️
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı. Çok haklısın ama bende kadınlara güvenmiyorum kime yuz versek tepemize çıkıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhaberler her yaş grubuna uygun değil aslında,20 yaşlarındayken bende çok etkilendim. Şimdi 30 oldum, aslında sadece kötü şeyleri haber ettiklerini gördüm, bunun sonu gelmez ki
00 Yorumla
1 yılAhahahahah buldum lan neden yanlızim benden korkuyorlar bence amw
00 YorumlaAllah aşkına bulusmayın konuşmayın erkeklerden korkanlar çokta sıkımızde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 848 cevap paylaştı.
1 yılHaklısın ama insanları kişiliği ve karakterine göre seçip yaklaş
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHaklisiniz her gun daha cok dikkatli olmak zorundasiniz
00 Yorumla
1 yılGayet normal haklısın %100 katılıyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Keşke bu duruma gelmeseydim ama korkunç bir hal aldı ülke
- 1 yıl
Kim ister ki :(
1 yılYinede umutsuz olmamak lazım temiz erkeklerde var
12 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum korkuyorum şahsen
- 1 yıl
Böyle giderse artık herkes yakın akrabalarıyla evlenecek
1 yılBen de oyleyim korkuyorum zaten oyle bi korkum vardi etek giysek bile bakiyorlar gerci ben gozlerimle doviyorum onlari ama tak kadin basina olmak da cok zor...
Allah yüreği temiz olan kimsete zarari olmayanlari korusun inşallah 🤲🤲
Aminn02 Yorumla- 1 yıl
Aydinda yanimda nisnlim vardi Efelerde bi ara mahalledeydik sonra bi cete gibi bi grup tip tip bize bakiyordu sonra ben nisanlim dryince fark ettim hadi gidelim dedi tabi orada tanidigimiz kimse de yoktu kalktik giderken bile takip ediyordu bizi çok korkmuştum kimsesiz de olmuyor ALLAH karşimiza yolumuza yuregi gonlu niyeti temiz insanlar çikarsin inşallah. 🤲🤲
Evet erkeklerden kokman normal, tüm suçlar erkekte hırsızlık, madde, hayvan öldürme, insan darp etme vb. Olaylar. Bende erkeklerden korkuyorum açıkcası
10 Yorumla
1 yılOrman kanunu gibiyiz.
Pasif ve güçsüz kalan gidiyor.
Tek yaşamak güzel ya boş ver.10 YorumlaHaklısın maalesef
İnşallah diğer tarafta türkiye yoktur.10 YorumlaŞu an birisiyle görüşüyorum ama buluşmaya bile korkuyorum yaa ayy Allahim sen koru
20 YorumlaHaklisin adaletin duvar yazisindan ibaret olmasigi bir ulkede yasamak temennisiyle yanip kavruluyoruz
00 YorumlaHaklı değilsin haksızsın efendi işinde gücünde temiz insan bulduğun sürece hiçbir problem olmaz.
011 Yorumla- 1 yıl
İşinde gücünde olup cinayet işleyen yüzlerce insan var yalnız
- 1 yıl
Yüzsüz aptallar ya az gurur olsun diyecem de yoktur
- 1 yıl
Yok helede şu an ki Türkiyede hayal sadece
- 1 yıl
Aman reis takma kafaya
- 1 yıl
Artık benim lafım
1 yılNiye erkelerin hepsimi öyle 3 5 kişi için bütün erkekler hakkında öyle düşünmen yanlış bence
00 Yorumla
1 yılÖyle olması gerekli zaten fazla gevşeklik iyi değil..
00 Yorumla
1 yılHaklisin. Beyinsel sakatlarla doldu ulke zaten.
12 Yorumla- 1 yıl
Takintili ve de kürtse double tiksinc oluyolar.
- 1 yıl
Maalesef kadınlar bu tipleri bulmakta uzman...
1 yılYorumdaki gərizekalıları okurken kafayı yedim
00 Yorumla
1 yılKesinlikle haklisiniz güven duymak buyuk problem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBöyle düşünmen çok normal.
01 Yorumla- 1 yıl
Benim de sevgilim yok. İnsanlara artık güvenilmiyor.
1 yılKimseden korkmam! Gücü yeten, gelsin.
00 Yorumla
1 yılSen bilirsin🤣
00 Yorumla
1 yılGüvenilir erkek verelim süpürgeci hanıma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok fazla etkilenmişsin diycem de etkilenmemek elde değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Goykma zararsız canlıarız biz :(
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen erkek sevmedigimden yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAblacım o kadar çok haklısın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlmasın zaten bisver kendinkzi koruyun
07 Yorumla- 1 yıl
Çözüm bu mu olmalı ömür boyu abla?
Cevap sahibi1 yıl@güzelinbirisii evet ya da yurt dışından bulmak
- 1 yıl
Ben hiçbiyerden bulamıycam bu kesin ama herkes benim gibi olmak zorunda değil , her şey çok saçma sapan bir hal aldı
Cevap sahibi1 yıl@güzelinbirisii herkes aynı duyarlilikta olmalı kimseye güven yok
- 1 yıl
Haklısın abla ama zaten özgüven sorunum var ve kendime bile güvenemiyorum ki 😔😥
Cevap sahibi1 yıl@güzelinbirisii boş ver belki suanki tek hayatın daha iyidir
- 1 yıl
Benim durumum apayrı abla 😥
Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Haklısın ama iyi insanlarda var yani
00 YorumlaÇok haklısın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
s 1 yılBen hep korkuyordum.
00 Yorumla
1 yılAynen sen kiminle yatiyon
00 Yorumla
1 yılHaklısın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok haklısınız
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kadın cinayetlerinden sonra erkeklere olan korkum extra arttı haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler