Aile & Toplum Ne zaman evleneceksiniz tahmin ediyim mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Sıkıldım eğlencesine Güncellemeler1 yıl Süper soru 🌸 Ne zaman evleneceksiniz tahmin ediyim mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. olur et bakalım 0 11 Yorumla Soran 1 yıl 2 sene sonra Nisan da u Barış_LonelyForever 1 yıl doğduğum ay Soran 1 yıl Kaçında doğdun koç musun u Barış_LonelyForever 1 yıl 3 Nisan Soran 1 yıl Haa 7 Nisan bende ondan sordum u Barış_LonelyForever 1 yıl koç ama yükselen yengeç Soran 1 yıl Yengeçe de benziyosun zaten u Barış_LonelyForever 1 yıl Dimi Soran 1 yıl He valla u Barış_LonelyForever 1 yıl :D Soran 1 yıl ☺️
Sssfffzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tahminlerini bekliyorum kişiyi de söyleyebiliyor musun hahsgsgsg 0 4 Yorumla Soran 1 yıl E harfi olan birisi 2 sene sonra Yorumla Sssfffzzz 1 yıl 2 sene çokmuş ya sevgililik dönemi buna dahil mi jshsbhs Yorumla Soran 1 yıl Evet dahill Yorumla Sssfffzzz 1 yıl Ha iyi o zaman erkenden gelsin kimse bekliyorum burda😂teşekkür ederim 😊 Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Olur et bakalım aday adayı bile yok henüz ona göre tahmin et 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evde kalıcan gibi Yorumla MassiiveStrokee 1 yıl Buna içilir işte Yorumla
Adnan2751 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 45% 1 yıl Bu ülkede evlenmek artık cidden zor ekonomiden dolayı değil bu arada bu gidiş şart ile evlenmek hayal olur artık anca 0 0 Yorumla
Tıpçıamasosyalolan Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Hayatımı sen şekillendirmeye başladın selin gelsin dmdmdm 0 0 Yorumla
Dıablojoker Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Hadi et bakalım ama senle tanışmamız lazım önce evlenmemiz için 😉😂😂 0 0 Yorumla
selayilayda Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Evet ben de merak ediyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Seneye Haziran Yorumla selayilayda 1 yıl İmkansız 😄 Yorumla
sultankalavun Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı. senin tahmiler zorken 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Olsun abi belki tutar 2 sene sonra evlenecen Yorumla sultankalavun 1 yıl la hani 1 seneydi ona da mı zam geldi Yorumla Soran 1 yıl 1 sene mi öyle bişey mi dedimki Yorumla sultankalavun 1 yıl Daha önce demiştin Yorumla Soran 1 yıl Hatırlamıyorum Yorumla
gülsümai159 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Evlenmeyeceğim ama tahmin et bakalım☺ 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Niye kız 27 de gidersin gibişş
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Gelsin tarihh gün ay yıl olsunn 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Seneye Eylül ayında Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. haydi söyle bakalım selin hanım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaşın gitmiş be abi evde kalıcan gibi Yorumla
biraderim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 69% 1 yıl Olur yakina ver lutfen ddj 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 28 gibi Yorumla biraderim 1 yıl Baya varmis ozmn Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. İşin zor tahmin et bakalım. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evde kaldın abi sanki Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Eyvallah 😀 Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% 1 yıl Bana evde kalacaksın yazacan bence 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kalmışsın bile abi Yorumla ergn0638 1 yıl Evliyim abim Yorumla Soran 1 yıl Aboww mutluluklar abim Yorumla ergn0638 1 yıl Saol gülüm Yorumla
pizzayiyenananas Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Ben evliyim amaaa 🥲🥲 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Oh oh ne güzel işte ☺️🌸🧿 Yorumla pizzayiyenananas 1 yıl Alırım bi maşşallah, veririm bi sana da nasip olur inşallah. 😆🥰😜 Yorumla Soran 1 yıl MaşAllah maşAllah 🧿🌸 Darısı benim başıma inşAllah 😹☺️🥰🧿 Yorumla pizzayiyenananas 1 yıl Darısı başına inşallahhhhh Yorumla Soran 1 yıl Aminnn Yorumla pizzayiyenananas 1 yıl Yorumla Soran 1 yıl Ay çok gıcık oluyorum buna 😹 Yorumla pizzayiyenananas 1 yıl Kssnlsösşsms bende çaktırmaŞunu atim sana Yorumla Soran 1 yıl 😹😹🥰🥰 Yorumla
İyibirsi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 91% 1 yıl et ama ne zaman evlendigimi tahmin et 0 10 Yorumla İyibirsi 1 yıl biz evliyiz cunku Yorumla Soran 1 yıl Bence sen 2 sene sonra Temmuz ayında evlenirsin Yorumla Soran 1 yıl Haa dur dur o zaman 26 yaşında mı evlendin Yorumla İyibirsi 1 yıl yoo ben evliyim ne zaman evlendigimi tahmin et Yorumla İyibirsi 1 yıl hayır 32 Yorumla Soran 1 yıl Tüh Yorumla İyibirsi 1 yıl yapcak birsey yok ama cok rahatiz esimle ortak KS hesabimiz Yorumla İyibirsi 1 yıl yaziyoz kafamiza gore Şu an uzandik milletle yazisiyoz zaman geciriyo Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar tatlışş Yorumla İyibirsi 1 yıl evet Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Etmaaa yapma yakma bizi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 110 yaşında Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Ahaaa desene 1-2 yıl kaldı Yorumla Soran 1 yıl He valla sık dişini 2 sene Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Yok yok sıkmıyorum evlilik fazla umrumda değil Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. İmkansız böyle bir şey evlenmeyeceğim nasipte yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Buradaki bir kız bana aşık oldu beni ağlayarak aradı vicdanım sızlıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl yok knk kalsın 1 4 Yorumla Uslanmaz070770 1 yıl Evlilik mi tahmini mi bence ikisi de Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Uslanmaz070770 kanza bu devirde evlenenlerin aklına soxum Yorumla Soran 1 yıl Peki ☺️ Yorumla Uslanmaz070770 1 yıl Tabi canım zaten evlenerek elde edeceğim her şeyi elde ediyoruz üstüne hâlâ özgürüz ve kimseye güvenmek zorunda değiliz Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. et bahalım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 1 2 sene sonra Yorumla
Yer_Altından_Notlar_ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 26 yaşında Yorumla
mustafatry Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl etsene bicirik😂 0 9 Yorumla Soran 1 yıl 2 seneye kalmaz Yorumla mustafatry 1 yıl valla? Yorumla Soran 1 yıl Valla dersem çarpılırım Yorumla mustafatry 1 yıl ahahahahs yom Yorumla mustafatry 1 yıl yokk Yorumla Soran 1 yıl V. al. la dedim Yorumla mustafatry 1 yıl her konuna yorum atiyim mi simdi sksldmc Yorumla Soran 1 yıl Niçin jdkd Yorumla mustafatry 1 yıl saka yapıyorum ya Yorumla
GöçmenAdam25 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 4 sene sonra Yorumla GöçmenAdam25 1 yıl Ouv, baya erken ya hahahah Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Hadi bakalım..:)) 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 105 yaşında Yorumla
starkeylivoedge Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Olur Buyrun :) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 1 sene sonra Yorumla starkeylivoedge 1 yıl Haha sağol neden 1 sene sonra düşündün? 😅 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Seneye Wineandorange 1 yıl Hadi inşallah 😜 Soran 1 yıl 😄
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tahmin et bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evlenmicen Yorumla İlhann06 1 yıl Öyle görünüyor Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Et bakalım. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 32 yaşında Yorumla purplewater75 1 yıl 2 sene kaldı desene. :) Yorumla
Elifişko Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 25 yaşında Yorumla
bubirmucize_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Ne zaman evlenicem selin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 25 yaşında Yorumla
Contacs Takip Et Bilge Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Et ulan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 130 yaşında ulan Yorumla
Şanslımmmmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olur et bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 1 2 seneye kalmaz evlenecen gibi Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Hm az kalmış 😂 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 23 24 gibi Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Olabiler 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 3 sene içinde olabiler mii Yorumla Sky_Walker 1 yıl 3 sene içinde olabilecekler gösterebileeer Yorumla Soran 1 yıl Jdkdkdk Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 3 sene sonra Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı. Evet lütfen et 0 6 Yorumla Soran 1 yıl 3 sene içinde Yorumla Eirenee1 1 yıl Falcıda 2 sene demişti 😅 Yorumla Soran 1 yıl 2 ve 3 yazıp gidip geldim djkdk 2 sene de olur jdjd Yorumla Eirenee1 1 yıl Hadi yine iyisin seni Serkan'ın yanına göndereyim 😂 2 seneye kalmaz para kırarsın 😅 Yorumla Soran 1 yıl Serkan kim gı djdj Yorumla Eirenee1 1 yıl Fal bakan kişiii🙄😂😂 kızlar kapısında kuyruk oluyor 🤣 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Tabiki 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 2 sene sonra Yorumla Yaban00 1 yıl Ooo davetiye gonderirim sana Yorumla Soran 1 yıl Gönder kız dılılılılılılı 💃🏼 Yorumla Yaban00 1 yıl Helle bük hellena Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. Edin bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 6 sene sonra Yorumla İnce_Memed 1 yıl Çokmuş 😂 Yorumla
ozietra Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı. etsene hasfjdkk 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 2 sene içinde Yorumla
KhalTrex Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 352 cevap paylaştı. Elbette. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 1 sene sonra bu ay Yorumla
Shwkzbiwsn Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 3 buçuk sene sonra Yorumla Shwkzbiwsn 1 yıl Erkenn Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olurrr 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 3 sene içinde Ocak ya da Şubat ayı Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Et bakalım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 4 sene sonra Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olur 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 2 sene içinde Yorumla Eylulemira 1 yıl 2 sene içinde sevgili bulursam düşünürüm Yorumla Soran 1 yıl 🙂 Yorumla
Uslanmaz070770 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hızlı ol 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evlenemicen bu uslüple Yorumla Uslanmaz070770 1 yıl Doğru müneccim misin mübarek Yorumla
1DiyarbakirEfendisi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Et ve kakim 0 3 Yorumla 1DiyarbakirEfendisi 1 yıl Bakım Yorumla Soran 1 yıl 4 sene sonra Yorumla 1DiyarbakirEfendisi 1 yıl Öldürdün resmen Yorumla
PoPuLeR_CoCuK Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Yolum uzun et hadi kanka 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Seneye Kasım Yorumla PoPuLeR_CoCuK 1 yıl Hadi inşallah be Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. Et hadi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 3 sene sonra Yorumla steelbullet23 1 yıl Daha manita yok Yorumla
sel61 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Et kız 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Seneye Haziran ayı Yorumla sel61 1 yıl Düğüne beklerim 😂🙌🏻 Yorumla Soran 1 yıl Gelirim tabii dılılılılılılılı 💃🏼 Yorumla sel61 1 yıl Sjajaj Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Oluru var 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 1 buçuk sene içinde Yorumla Semih6934 1 yıl Hadi inşAllah kardeş ağzından bal damlıyor 😄 Yorumla Soran 1 yıl Amin diyim o zaman sksk Yorumla Semih6934 1 yıl Sağol kardeşim ☺️ Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Et bakalım (27’yim). 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 29 da evleniceksin gibişş Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Hadi bakalım🐱 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olurrr 0 0 Yorumla
ÇapkınPrenss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 867 cevap paylaştı. Ölünce 0 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Benden bi bk olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
olur et bakalım
2 sene sonra Nisan da
doğduğum ay
Kaçında doğdun koç musun
3 Nisan
Haa 7 Nisan bende ondan sordum
koç ama yükselen yengeç
Yengeçe de benziyosun zaten
Dimi
He valla
:D
☺️
Tahminlerini bekliyorum kişiyi de söyleyebiliyor musun hahsgsgsg
E harfi olan birisi 2 sene sonra
2 sene çokmuş ya sevgililik dönemi buna dahil mi jshsbhs
Evet dahill
Ha iyi o zaman erkenden gelsin kimse bekliyorum burda😂teşekkür ederim 😊
Olur et bakalım aday adayı bile yok henüz ona göre tahmin et
Evde kalıcan gibi
Buna içilir işte
Bu ülkede evlenmek artık cidden zor ekonomiden dolayı değil bu arada bu gidiş şart ile evlenmek hayal olur artık anca
Hayatımı sen şekillendirmeye başladın selin gelsin dmdmdm
Hadi et bakalım ama senle tanışmamız lazım önce evlenmemiz için 😉😂😂
Evet ben de merak ediyorum
Seneye Haziran
İmkansız 😄
senin tahmiler zorken
Olsun abi belki tutar 2 sene sonra evlenecen
la hani 1 seneydi ona da mı zam geldi
1 sene mi öyle bişey mi dedimki
Daha önce demiştin
Hatırlamıyorum
Evlenmeyeceğim ama tahmin et bakalım☺
Niye kız 27 de gidersin gibişş
Gelsin tarihh gün ay yıl olsunn
Seneye Eylül ayında
haydi söyle bakalım selin hanım
Yaşın gitmiş be abi evde kalıcan gibi
Olur yakina ver lutfen ddj
28 gibi
Baya varmis ozmn
İşin zor tahmin et bakalım.
Evde kaldın abi sanki
Eyvallah 😀
Bana evde kalacaksın yazacan bence
Kalmışsın bile abi
Evliyim abim
Aboww mutluluklar abim
Saol gülüm
Ben evliyim amaaa 🥲🥲
Oh oh ne güzel işte ☺️🌸🧿
Alırım bi maşşallah, veririm bi sana da nasip olur inşallah. 😆🥰😜
MaşAllah maşAllah 🧿🌸 Darısı benim başıma inşAllah 😹☺️🥰🧿
Darısı başına inşallahhhhh
Aminnn
Ay çok gıcık oluyorum buna 😹
Kssnlsösşsms bende çaktırma
Şunu atim sana
😹😹🥰🥰
et ama ne zaman evlendigimi tahmin et
biz evliyiz cunku
Bence sen 2 sene sonra Temmuz ayında evlenirsin
Haa dur dur o zaman 26 yaşında mı evlendin
yoo ben evliyim ne zaman evlendigimi tahmin et
hayır 32
Tüh
yapcak birsey yok ama cok rahatiz esimle ortak KS hesabimiz
yaziyoz kafamiza gore Şu an uzandik milletle yazisiyoz zaman geciriyo
Ne kadar tatlışş
evet
Etmaaa yapma yakma bizi
110 yaşında
Ahaaa desene 1-2 yıl kaldı
He valla sık dişini 2 sene
Yok yok sıkmıyorum evlilik fazla umrumda değil
İmkansız böyle bir şey evlenmeyeceğim nasipte yok
Buradaki bir kız bana aşık oldu beni ağlayarak aradı vicdanım sızlıyor
Ben cvbini biliyorum boş ver
yok knk kalsın
Evlilik mi tahmini mi bence ikisi de
@Uslanmaz070770 kanza bu devirde evlenenlerin aklına soxum
Peki ☺️
Tabi canım zaten evlenerek elde edeceğim her şeyi elde ediyoruz üstüne hâlâ özgürüz ve kimseye güvenmek zorunda değiliz
et bahalım
1 2 sene sonra
Olur
26 yaşında
etsene bicirik😂
2 seneye kalmaz
valla?
Valla dersem çarpılırım
ahahahahs yom
yokk
V. al. la dedim
her konuna yorum atiyim mi simdi sksldmc
Niçin jdkd
saka yapıyorum ya
Et bakalım
4 sene sonra
Ouv, baya erken ya hahahah
Hadi bakalım..:))
105 yaşında
Olur Buyrun :)
1 sene sonra
Haha sağol neden 1 sene sonra düşündün? 😅
Et bakalım
Seneye
Hadi inşallah 😜
😄
Tahmin et bakalım
Evlenmicen
Öyle görünüyor
Et bakalım.
32 yaşında
2 sene kaldı desene. :)
Et bakalım
25 yaşında
Ne zaman evlenicem selin
25 yaşında
Et ulan
130 yaşında ulan
Olur et bakalım
1 2 seneye kalmaz evlenecen gibi
Hm az kalmış 😂
olur
23 24 gibi
Olur
2 sene sonra
Olabiler
3 sene içinde olabiler mii
3 sene içinde olabilecekler gösterebileeer
Jdkdkdk
Olur
3 sene sonra
Evet lütfen et
3 sene içinde
Falcıda 2 sene demişti 😅
2 ve 3 yazıp gidip geldim djkdk 2 sene de olur jdjd
Hadi yine iyisin seni Serkan'ın yanına göndereyim 😂 2 seneye kalmaz para kırarsın 😅
Serkan kim gı djdj
Fal bakan kişiii🙄😂😂 kızlar kapısında kuyruk oluyor 🤣
Tabiki
2 sene sonra
Ooo davetiye gonderirim sana
Gönder kız dılılılılılılı 💃🏼
Helle bük hellena
Edin bakalım
6 sene sonra
Çokmuş 😂
etsene hasfjdkk
2 sene içinde