Annemi bu konuda nasıl düzeltebilirim?

Eleştirmeden duramıyor insanları. Özellikle de beni ve hayatımı. Ben onun istediği gibi yaşadım hayatımı her zaman. Ama yine de yaranamadım hep eleştiri hep memnuniyetsizlik. Evlendim şimdi de eşimin yüzüne diyemiyor ama bana eşimi eleştiriyor. Ki gerçekten çok düzgün bu devrin insanı olamayacak kadar iyi bir insan eşim. Benim üzerime titrer annemi arar sorar saygı gösterir. Yok yine de eleştirecek bir şey buluyor. Yaşına göre giyinmiyor diyo geçen. Bi o kalmıştı yani eleştirmediği. Daha genç gibi giyiniyomuş yaşından. İşten gelmiş yorgun adam bize surat yapıyor diyor. Eşimin ailesiyle annemi bir araya getiremiyorum. Laf sokuyor sürekli eşimin annesine. Bu kız zor durumda kalır diye düşünmüyor hiç. Babam yok tek başına. Yalnız asla bırakamam. Bu yüzden sık görüşüyoruz. Ama bu tavırları benim zaten ömrümü tüketti bir de eşimin ömrünü tüketmesini istemiyorum. Konuşmayı da kaç kez denedim lafı ağzıma tıkıp tamam ben dünyanın en kötü annesiyim öleyim kurtulursunuz diyor. Sizce ne yapabilirim?

Annemi bu konuda nasıl düzeltebilirim?