Eleştirmeden duramıyor insanları. Özellikle de beni ve hayatımı. Ben onun istediği gibi yaşadım hayatımı her zaman. Ama yine de yaranamadım hep eleştiri hep memnuniyetsizlik. Evlendim şimdi de eşimin yüzüne diyemiyor ama bana eşimi eleştiriyor. Ki gerçekten çok düzgün bu devrin insanı olamayacak kadar iyi bir insan eşim. Benim üzerime titrer annemi arar sorar saygı gösterir. Yok yine de eleştirecek bir şey buluyor. Yaşına göre giyinmiyor diyo geçen. Bi o kalmıştı yani eleştirmediği. Daha genç gibi giyiniyomuş yaşından. İşten gelmiş yorgun adam bize surat yapıyor diyor. Eşimin ailesiyle annemi bir araya getiremiyorum. Laf sokuyor sürekli eşimin annesine. Bu kız zor durumda kalır diye düşünmüyor hiç. Babam yok tek başına. Yalnız asla bırakamam. Bu yüzden sık görüşüyoruz. Ama bu tavırları benim zaten ömrümü tüketti bir de eşimin ömrünü tüketmesini istemiyorum. Konuşmayı da kaç kez denedim lafı ağzıma tıkıp tamam ben dünyanın en kötü annesiyim öleyim kurtulursunuz diyor. Sizce ne yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşırı manipülatif bir kadın annen. Sen de aynısını yapmayı denesen peki? Mesela kıyafetini mi eleştiriyor sen de onun kıyafetini eleştir. Veya eşinin yanın da "yaşına göre giyinmiyormuşsun annem öyle düşünüyor" vs de
Eşimin ona tavrı bozulsun istemiyorum. O yüzden onu dahil etmem. Ama geçen şey denedim. O eşimin bir şeyini eleştirdi. Surat yapıyor diye. Dedim dur sen ben eve gidince bi ortalığı ayağa kaldırayım hesap sorayım sen nasıl benim anneme surat yaparsın diye. Kız yok yok demicem sana da bir şey bidaha ne celalleniyon hemen dedi. Sorun çözüldü o zaman mesela. Acaba böyle mi tatmin oluyor
Evet bu yolu deneyebilirsin. Mesela kıyafetten yola çıkacak olursak yine gidip eşime annem kıyafetlerini beğenmiyormuş diyeyim de kendine çeki düzen versin de. Belki yavaş yavaş düzelir. Benim annem de böyleydi. Herkesi eleştirirdi. Konuşa konuşa ikna ettim gibi
Ama torunlarına gelince ödü kopuyor herşeye tramva yaşamasın çocuk diyor. Bize tramvanın en alasını yaşattıktan sonra
Bence onun biraz sinirleri bozuk
Bizimkini de bozdu yeterince rahat edebilir
Bende de bu tarz bir anne mevcut. Anneannem de böyleydi nesilden nesile geçiyor galiba
İnşallah biz benzemeyiz bazen çok korkuyorum.
Anneler kızlarına böyle genelde hemcinslerine tepkilidir
Ne saçma ya insan evladı mutlu olsun ister
Her ebeveyn öyle değil sen ona karşı nasılsın peki
Ben onun her sözünü dinlerdim. Hala da isyankar değilim ona karşı. Üzülmesin kırılmasın diye uğraşıyorum. Ama sevgi gösterme konusunda sıkıntım var. Çünkü temas sevmiyor. Başımı bile okşamamıştır bir kere. Ben dizine uzanınca bir bahaneyle kalkar hep. Ben de gösteremedim sevgimi. Hayatta sevgimi korkusuz gösterebildiğim tek insan eşim.
İyi bari eşinden sevgi saygı görüyorsun bu bile güzel ama annene yazıklar olsun
EVet çok şükür öyle. Ama yemin ettim onun gibi bir anne olmicam inşallah
Ders olsun sana onu gör ve asla onun gibi olma
Seni kıskanıyor duyma onu
Niye kıskansın annem sonuçta
Kendi dönemi ile kiyas ediyor
Ben elimden geleni yapıyorum. Benim kadar annesinin sözünü dinleyen bir evlat yoktur yani. Birini seviyordum üniversitede. Olmaz bunun ailesi bize uymaz. Beni kaybetmek istiyorsan evlen dedi. Vazgeçtim ayrıldım çocuktan. Pişman değilim çünkü eşimle tanıştım. Ona çok aşık oldum. Ama onayladığı biriyle evlendim sonuçta. Ama eleştirilerine engel olmuyor bu durum.
Abim bak onun dönemi ile senin dönemin faklı. Annen 40+ yaş tahminim aklına gelen içinde kalan bir çok şey olabilir. Bazı anneler bu konuda travmaları vardır bunu yaparlar
Yapacak bir sey yok evlen kurtul
Okumadın mı hiç
Eşiniz ona bir sey demiyor mu
Eşime demiyor bana diyor. Adamcağızın haberi yok ki
Söyle ona haberi olsun
Eşim unutmaz hal hareketleri değişir korkuyorum
Annenle beraber misin
Yok ama iş yerim yakın bu yüzden çok sık görüşüyorum. Çünkü hasta falan olsa söylemez. Nasıl iyi mi diye gidiyorum
Kac yasindasin ki
28
Çocuk var mı
Yok hayır
O zaman annene fazla gitme
Düzleetmezsin