İlk sorum neden böylesiniz kızlar?

site adı kızlar soruyor olduğuna göre kızlara soruyorum, 3 ay önce falan kız arkadaşımdan ayrıldım evlenmeyi planlıyordum neyse, bir kaç kişiyle flört ettim, son 1 aydır falan 4 kişiyle konuştum, hepsinde aynı problem var kızlar takılmalık ilgisini besleyecek adam arıyor, bende evlenmek istiyorum, bırakıyorum hemen, kızlar neden ciddi düşünen erkekler ile ilgilenmiyorsunuz, herkesin aradığı farklıdır kız anlatıyor gezmeyi seviyorum yok onu seviyorum bilmem ne, sonra soruyorum ne yaptın kaç şehir kaç ülke gezdin anlatıyor saçma saçma yerler bana soruyor 60şehir diyorum 2 ülke diyorum oha diyor, sonra diyor ben o kadar gezmedim yorulurdum senin yaşadığın hayatı yaşasam diyor, eee hani gezmeyi seviyordun kafe kafe gezmeyi seviyorsun galiba diyorum geçiştiriyorum sonra, birisi diyor ilgi almayı vermeyi seviyorum falan, azıcık ilgi veriyorsun şımarmaya başlıyor, hiç tipe de bakmadım Allah var güleryüzlü ve ailesine bakarak konuşuyorum genelde kızlarla normal birisini arıyorum öyle aman aman beklentim yok yani, normali bulmak bile çok zor ya, bugün artık dedim anneme git bul anne ya güleryüzlü olsun yeter dedim, hevesim kaçtı, içim şişti artık birileriyle tanışmaktan çok uzun oldu ama neden böylesiniz kızlar hoş sohbet ve tatlı tatlı konuşarak tanışmak flört etmek gelecekten konuşmak varken neden yoruyorsunuz bizleri, tanışmak bence işin en güzel en heyecanlı yeri ama onu bile beceremiyor bazı kızlar kafayı yediriyorlar

İlk sorum neden böylesiniz kızlar?