Yani ben köyde doğup büyüdüm. Edebiyat Öğretmeniyim. Z kuşağı olmama rağmen kafam eskilerde çalışıyor. 22 yaşındayım yani. Ciddi ilişki istiyorum yani böyle Allah'a ailesine düşkün, namazını kılan ciddi beyefendiler benim kuşağımda yok. Ben parasında değilim Allah korkusu olsun yeter. Böyle birini bulmak imkânsız mi? Şimdiki erkekler neredeyse karısını paylaşacak kadar namussuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kadınların ciddi devri bitmiş, selam yazıyorsun muhabbet edip tanışmadan bir kaç gün gününün nasıl geçtiğini kendini anlatmasını ya da tanımayı beklemeden selamdan sonrası ilerletmiyorlar bile öyle asabiler ki biri yazınca evine hırsız girmiş de sanki yatak odasına girmediği için hırsızı darp edemeyen ev sahibi sinirine sahip oluyorlar, bir sakin ol tanışmak için yazıyorlar ya da kızlar da yazabilir gizli olan bir çok kişi sadece dm yazdığı kişiye açık oluyor zaten yazarken iki kişi arasında kalıyor neyse tanışmak için yazıldığında haliyle konuşkan olmak zorundasın biraz konu konuyu açmalı soru sorup gerekirse heyecanlandırmalısın yoksa monoton gelirse muhabbet yine ilerlemez ama bir ciddi ilişki istiyorsa kadın da erkek de konuşmaya biraz vakit harcamaları gerekirse fotoğrafını sosyal medyasını atıp ilk izlenim vermeli kimsede bunları yapmaya sabır yok ondan sonra ciddi ilişki arıyorlar abazalar denk geliyor herhangi bir libidosal durum olacaksa dm attığın kişiyle konuşma oraya gelince olur zaten ama bazıları var erkeklerin daha ismini sormadan cinselliğe giriyor ondan uzak durulmalı velhasıl tanımak konuşmak için vakit ayrılmalı biraz hemen kesilmemeli şans verilmeli gerekirse iki kişiye de
02 Yorumla- 1 yıl
Fotoğraflarını sosyal medyyaya atıp ilk izlenimi vermeli derken
En İyi Cevaplar
1 yılHayır öyle bir durum söz konusu değil. Bu sadece bir algıdan ibaret. Bu algıyı yapıyorlar ki herkes ümitsizliğe düşüp ahlaksızlık yolunu seçsin diye. Oysaki sen istediğin gibi birine rastlayabilirsin. Yeter ki niyetin halis olsun. Ben de daha birkaç ay öncesine kadar senin gibi düşünüyordum ve moralim bozuluyordu. Ama şu anda matematik öğretmeni olan dindar, temiz, altın kalpli bir kızla sevgiliyim ve evlenmek istediğimi de en baştan söyledim. Evliliğe doğru gidiyoruz. Sevgililik sürecinde birbirimize dokunmuyoruz dikkatli oluyoruz. Sevgililik desem de bir nevi sözlü yüm desem daha doğru olur herhalde. Ben anladım ki sabretmek gerekiyormuş ümitsizliğe düşmemek gerekiyormuş. Hem bu işler hep söylendiği gibi kısmet işi. Ama şöyle söyleyeyim sen senin gibi birine çekici gelirsin genelde. Tabi istisnalar da olabilir bu yüzden dikkatle seçmek gerekiyor hayatına alacağın kişiyi.
Yani anlayacağın o devir kapanmadı sadece bazı ahlaksız insanlar başkaları da ahlaksız olsun diye algı yapıyorlar ki ümitsizliğe düşüp yanlış yollara girelim diye. Bu oyuna gelmemek lazım. Sen kendin iyi ol iyiyle karşılaşırsın inşallah 🙂17 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim...
- 1 yıl
Hani diyorsun ya Allah a ailesine düşkün niyeti ciddi olan adam gibi adam olan kafası Z kuşağı gibi olmayan erkek diye. İşte onlardan biri de ben im. Demekki neymiş varmış öyle erkekler 🙂
Allah istediğin gibi birini bulmanda sana yardımcı olsun. - 1 yıl
Ne demek, her şey gönlünce olsun🙂
Soran1 yılYani sevgiliniz olmasaydı sizi tanımak isterdim, kısmet...
- 1 yıl
Kısmetiniz başka birisi demek ki 🙂
- 1 yıl
Bu toplumda erkekler namuslu namussuz özelliği ile yetişiyor maalesef. Sözde çok namuslu olan erkwkleeimiz bekarliktan idmanli. Evindeki esini kandirmao için ama dışarda namussuzlaro çok severler. Bunu arrik kasinlar çözdü buyuzden evlenmek istemiyor boşuna arfik bu toplum çoktan değişti. Siz ne iseniz karinizda o alacak.
- 1 yıl
Herkee boncuk dağıtmışsın :D
Ciddiden kasıt nedir ona göre yorumlanır
Bi senin dediğin gibi var doğru
Bir de dini inançları kişilik özellikleri farklı olan fakat belirli (şahsen ZORUNLU) insani karakteristik özelliklere sahip (olgun ve karakter gelişimini tamamlamış) bireylerin bulunduğu ilişkiler
Sana tavsiye dine bakış açısına bakarak (müslüman mı değil mi değil de NEDEN öyle olduğunu sorgulamak) ve yukarda belirttiğim karakteristik özelliklere sahip olup olmadığına bakarak ciddi ilişki insanı aramalısın (şahsi görüşüm ben sana hak versem de aile konusunda özellikle bizim neslin gidişatı hiç iyi değil ama bak dediğim gibi senin gibi düşünüyorum insanın ailesiyle bağı konusunda fakat NOOOPPE zor bulursun hocam)
Diğer bütün kriterleri (gerçi öyle de bol kriterli insan değilsin) çöpe atsan daha iyi00 Yorumla
bir kadını sevdim, yaklaşık 1.5 sene süren bir ilişkimiz var... uzak mesafe tabii. o farklı ülkede ben farklı ülkede... ilk gördüğüm andan itibaren sevmiştim, o da beni... gün geçtikçe birbirimize o kadar çok bağlandık ki... tabi imkanlar müsaade etmediği için yaşadığı ülkeye gidip onu göremedim dünya gözüyle... kolundan tutup sarılmak ve parmağına yüzüğü takmak istiyordum... 5 gündür ne irtibatımız var, ne bir ses seda. büyük bir ihtimalle bitti, öyle hissediyorum. bir anda bıçak gibi kesildi. niyetimiz ciddiydi ama belki de beklemekten yoruldu bilmiyorum. hiçbir şey söylemeden sesi soluğu kesildi... sonbahar rüzgarının uzaklara savurduğu kurumuş yaprak gibi oradan oraya sürüklendim...
017 Yorumla- 1 yıl
Kendini çok kaptırdın sen engelle gitsin kanka
- 1 yıl
@ŞovalyeBey sorma sebebin nedir?
- 1 yıl
Niye engellesin yedektesin sen
- 1 yıl
Bro? Ben bir kadınım lütfen bay ergenliği bırakta bana kadın gibi davran teşekkürler
- 1 yıl
Bu*
- 1 yıl
Bu kafayla seni takamamsı normal eril ol biraz aga
- 1 yıl
Takmaması*
Soran1 yılYahu yeter ya susun
Soran1 yılÖnemli değil 😊
- 1 yıl
Yani bitmiş. cunki kadın susmuş.
- 1 yıl
@Papatyaadası bitmedi çünkü köprüden önceki son çıkışta birbirimizi yakaladık.
- 1 yıl
Ya soran bu kız valla billa mal sil şunun yorumları bas engeli beni de sinirden delirtti valla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
72Cevap
1 yılBaşta insanın zoruna giden çok şey var. Ben kadınlar sayesinde dinden çıktım inancımı bitirdim. Gerçekten Yaratıcı olsa acı çektirmeye gerek duymaz derman verirdi. Sen bir okul Ben 10 tane üniversite mezunu oldum. Düşün. Hadi gel evlenelim. Hadi. Bir yüzük bir düğün eee. İki ay gül gülistan. Sonra. Aldığım kaç para 30k eee. Diyeceksin ki Hadi gezdir beni. Neyle gülüm Hadi. Ee pipim çalışıyor diye bir de bebek geldi. Nasıl bakacağız ki? Gerçekten Yaratıcı var mıydı boşlukta miyiz?
Annem babam da destek çıkamaz bana. Öldü. Düğün parasi. Lanet olsun bu ülkeye lanet olsun. Yürekte kalan acılarım bu ülkeye kan olarak dönsün. Kan olarak dönsün bu ülkeye.
Allah varmıydi hikaye mıydı? Herkes ölümle korkutuyor insanları. Nerede hani bu ülkeye acı çektirmeye devam ediyorlar nerede hani Allah nerede? Bıktım artık bu hikayelerden.
07 Yorumla- 1 yıl
😅😅😂😁
- 1 yıl
Zengin olan nası oluuor?
- 1 yıl
Sen Allah'ın sevmediği kulusun
- 1 yıl
Kadınlar sayesinde nasıl dinden çıktın?
- 1 yıl
@Cookieloverfalan zenginlik her şey değil mi? Dini kitap alırsın. Ahirete giden büyüklerine para dua okut. Yedir içir doyur. Evlen. para her şey değil mi?
- 1 yıl
Kadınlar yüzünden nasıl dinden çıktın? 😁
- 1 yıl
@ŞovalyeBey Allah var mı? Allah olsun ya da olmasın bak çevrene güçlü kazanır zayıf kaybeder. Zayıfın kaybettiğini gördün mü? Yok. Bir kadına duyduğum istek arzuyu ya da kıza duyduğum hasreti sonucu kıza ulaşmak istediğim de hep güçlü olanın yanında idi kadın. Allah bütün dinlerde aynı hikayeyi gönderiyor ama güçlü kazanıyordu. Sence burada hatalı ben miydim?
1 yılCiddi ilişki isteyen erkekler bana göre artık sadece yeraltındalar.. Karakteri sağlam ve güvenilir erkek yok artık. Hepsi birbirinden gereksiz, değersiz ve toksik, sahtekâr.. Aklı olan kadın erkeklere güvenmez ve inanmaz.. Yalnızlık en doğrusu bana göre..
32 Yorumla- 1 yıl
doğru
- 1 yıl
O halde ömrün boyunca yalnız kalabilirsin asla bu ülkede kadına değer vermeyeceğiz
Gizli Üye(25-29)1 yılBende aynı senin gibi düşünüyorum cinsellik olmadan ilişki yürümez diyenler mi dersin tonlarca insanı kandırıp ahını alanlar mı dersin 25 yaşındayım hala bir erkeğe güvenip ilişki kurmak istemiyorum geçmişte birine çok güvendim ondan ağır bir darbe yiyince de tuzu biberi oldu
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTeşhirli soru açıldı mı salya akıtan, yaz bana diyen erkekler , ne oldu size hepiniz yorumlarda kızın aradığı profildeki erkek olmuşsunuz hemen. Bukalemunluğun bu kadarı :) sayın hocam , umudunu kaybetme elbette ama şunu bil ki o kişiyi bulacağın son yer bile olamaz burası. Dikkat et kendine meslektaşım
210 Yorumla
Soran1 yılVallahi gül gül öldüm yorumunuza hocam sormayın hepsi böyle bir kadın arıyormuş profiline baktım birkaç tanesinin soruları görünce şok oldum
Cevap sahibi1 yılSorsan onlara şimdi “ne var yani ciddi değiliz onlarda “ derler. Hayatlarının hangi kısımlarında ciddiler acaba :) bu erkeklerden korkulur cidden. Sana da bravo hocam ama hepsini şu an dininde imanında insan haline getirmeyi başardın tek mesajında 😅😅 umarım hakettiğin birini bulup mutlu mesut yaşarsın ❤️
Soran1 yıl😂😂😂 vallahi bravo bana hocam hâlâ yazan yazana buraya. Allahtan gizliden sordum. Teşekkür ederim bu arada inşallah bulurum.🥰
Cevap sahibi1 yılHepsi akşama kadar ahlaklı kız bekliyordu burada hocam , hasret kalmışlar :) rica ederim ☺️
- 1 yıl
Buna namuslu namussuz denir :))) erkeklerin toplumda kadınlara oynadığı değişmeyen kurallari. Ffhjjiij bı kendileri olamadılar profildeki kışın istedigi gibi. Ana çok obunurler başkasında gormeyi ama sözde hem namuslu arararlar hemde namussuz. Hgujjkgfgjn
- 1 yıl
Sen evli misin
Cevap sahibi1 yıl@Papatyaadası sonuna kadar haklısın :)
Cevap sahibi1 yılNapıcan evliliğimi?
- 1 yıl
Muska yapcam
Cevap sahibi1 yılPeki
Çevren geniş değilse yeni insanlarla tanışmanı öneririm durduk yere ayağına öyle biri gelmez, insanlarla tanış ve kendinden ödün verme eninde sonunda senin için doğru olan kişiyle tanışırsın diye düşünüyorum. Ha unutma herkes evlenmek zorunda da değil o yüzden umutsuzluğa kapılmamalısın bence. Kısmet işi bunlar. Emin ol öyle insanlar var. İyi günler 🤗
00 Yorumla
1 yılinternet, sosial media ve kapitalizmin mükemmel kombinasyonu sağolsun. Fare deneyi gibi bir şey istediğin her şeyi elde edince her kes ister istemez yeni lezzetler arar. Bana kalırsa şertlara edepte olmazsak doğal seçilimle bir şekilde türümüzün sonu gelir.😘😘😘
00 Yorumla
1 yılÖnceden camiiye giderdik de insanları gördükçe soğudum camiden vs vs o kadar hac namaz söyledikleri yalanın hesabını tutsan dünyayı dolaşır ramazan hoca misali evde ibadet en temizi
Ayrıca yazan kızlara sorum var 🙂 ben erkek olarak 2024 Türkiyesin de bakir bir bireyim o kadar imkan ve maddi durum varken peki size bir sorum var
Siz Bakiremisiniz de bu yazıları yazıyorsunuz acaba? Açık net sorim istedim
Bu arada soruyu soran kişiye değil bakirelik sorum yanlış anlaşılmasın00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlar bile ciddi değilken. :)) kim ister Allah aşkına evliliği ya? Hizmetçi görüyorlar kadinlari evlenenlere sor baklim hosnutmu bundan çoğumuz toplumun normlarına uyuyoruz. Evlilik adı altında yenmeyen sey yok eskiden de bu böyleydi değişen bir şey yok sadece kadınlar arık çekmiyor onlarda kendi hayatını yaşıyor kimse için yaşamıyorlar.
25 Yorumla- 1 yıl
Evli misin
Cevap sahibi1 yıl@Uslanmaz070770 heeee evliyik
- 1 yıl
Mutlu evliliğin sırrı yok o zaman sende
Cevap sahibi1 yıl@Uslanmaz070770 yok. Sır doye bir şey yok evlilik varsa orada sır kalmaz sevgide saygıda.
- 1 yıl
Akıl sağlığını koruduğuna şükret mi dion
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlamışsın işte olayı
Öyle erkek kalmadı canım benim
Dediğin gibi karılarını paylaşır bunlar
Öyleleri çıktı karşıma
Beni de başka erkeklerle paylaşmak isteyenler
Ama kimseyle kimseyi paylaşmadım ve kendimi paylaştırmadım
O zevki namussuz birine yaşatmam
24 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@OrhanDeli ciddi misin dalga mı geçiyorsun
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsenelerdir KS de yim bu kadar güzel soru görmedim? tebrik ediyorum hocam. lütfen böyle kal. lütfen. sen denizin diplerinde kalmış eşsiz bir inci gibisin. kaşarlardan bıkmıştık zira. inşallah sen gibi namazlı Allahtan korkakn ahlaklı birini bulursun.
02 Yorumla
Soran1 yılAllah razı olsun
Cevap sahibi1 yılAllah seizden de razı olsun. ben de edebiyat öğretmeniyim bu arada. evliyim de. sizin gibi öğretmenlere ihtiyaç çok. oğluma da inşallah sizin gibiler nasip olur
Hayır, ciddi ilişki isteyen erkeklerin devri kapanmadı. Ancak böyle birini bulmak zaman alabilir. Sizin gibi Allah’a bağlı, ailesine düşkün değerleri önemseyen kişiler hâlâ var, ama sabır ve doğru çevrelerde arayış önemli.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBe güzel ogretmen olmuşsun bence evlenme tek başına bir eve çık küçük bi şehirde hayatına bak boş ver bu devirde evlenilmez mesleğin olduğu için şanslısın ama tabiki herkesin bi nasibi vardır hiç ummadığın anda gelir belkide Allah gönlüne göre versin inşallah
10 Yorumla
1 yılBöyle düşünen kız kaldı mı! çok güzel düşünüyorsun böyle düşünen kadın varsa hangi erkek evlenmek istemez ki KS de abartısız kadınların %70 i Allah düşmanı ve kendini pazarlayanlardan oluşuyor sana maşallah güzel insan
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılMuhafazakar erkekler hâlâ var. Önemli olan denk gelmek. Ben açık, seküler yaşamı var gibi duran bir kızım az çok düşüncelemiz benziyor herkes kalbine göreni bulur inşallah
217 Yorumla- 1 yıl
Göre olanı*
Soran1 yılİnşallah hanımefendi temennim bu yönde
- 1 yıl
Öyle durmayı bırak sende öyle durursan hem kendine düzgün olmayan erkekleri çekersin hemde muhafazakar erkekler senden uzak durur neysen öyle görün bence yoksa çok üzülürsün
- 1 yıl
@noprosecution Ağlamayı kes incel aw
- 1 yıl
@paptya0077 sen kimsin bana bulaşıyon sg işine bak kim olduğunu biliyorum zaten sendeki beyni kuşa taksak kuş ters uçar
- 1 yıl
Hani nerde?
- 1 yıl
@noprosecution Seni takmıyorum bile kendi kendine tripleniyorsun şizofren incel yav
- 1 yıl
@paptya0077 ne nerde lan
- 1 yıl
@paptya0077 takmadığın için mi ben başka insanlarla sohbet açarken sohbet ederken 3. Hatta 4. Kişi olarak dahil olmaya çalışıyorsun? İşine bak kendi ligindeki insanlarla ilgilen senin ligine düşmem ben üst ligdeyim kanka hadi yallah işine bak
- 1 yıl
@noprosecution Mal aw
- 1 yıl
Seninle konuşan eden hiç kimse olmadı kızın yorumuna cevap verdim sen alındın küçük kız gibi yorumuma atladın olay bu diyorum ya takıntılısın hastasın sen tedavi olmalısın kesinlikle yoksa daha çok zorluklar çekersin kimse de senin ıssız adam triplerini çekemez kardeşim
Soran1 yılArkadaşlar yeter
- 1 yıl
@paptya0077 lan beynini bilmem ne ettiğimin kızı beni etiketleyip incel diyen sensin bana bulaşan da sensin ırıspının çıkardığı velet seni sana mı yürüdüm her cümlende millete yok sana bakmam diye zırlıyon Nightwalk35 diğer hesabın dur ama seni birden çok hesap açmaktan şikayet ediyim de gör
- 1 yıl
@paptya0077 takıntılı hasta olan sensin şeriatçı köpek seni
- 1 yıl
Ne kadar mal olduğun onun bunun çocuğu olduğun yorumlarından belli sg şimdi
- 1 yıl
Bana da bi daha bulaşma kız falan olman umrumda değil böyle sülaleni aileni ortalık yerde aşağılarım işte kız mız dinlemem çok ağır söverim işine bak ağlayarak günlüğüne yaz kapalı beyinsiz beyninde zeka geriliği oluşmuş senin ırıspıçucu
1 yılKS da yok o kesin hepsi din düşmanı insanlar büyümüşler ama beyinleri hiç çalışmıyor vardır ilaki temiz kalmış genç her zaman hayırlı olanı işte dualarda elbette çıkar
31 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 932 cevap paylaştı.
1 yılBöyle birisini bulmak imkansız değil. Lakin sayıları azaldı maalesef ki. Samanlıkta iğne aramak gibi bir şey. Bende bunlardan birisiyim fakat bizim gibi insanların değeri bilinmiyor maalesef ki hanımefendi. Umarım herkes dengini bulabilir...🙏🏻
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılPek çok insan dinden soğudu zaten ama karakter olarak düzgün erkekler illaki vardır. Pek çok kişi " bizden başka doğru yok " diye konuşur ama hiçbir duygu hiçbir his tek bir insana mahsus değildir. O yüzden iyi de kötü de her zaman olacak.
00 Yorumla Hayır kapanmadı. Senin istediğin gibi erkekler karı kız peşinde koşmaz sadece. Daha gençsin illaki istediğin gibi biri karşına çıkar 🙃 ayrıca Z kuşağı diye herkes aynı kafada diye bişey yok karakterler aile çevre vs. farklı ve etki eder...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. 5 vakit namazında olan biri değilim ama tabi ki Allah korkum var kimseye zararım yok ciddi ilişki isteyen biriyim ve dini vecibelerini yerine getiren benden de iyi olanların olduğuna hâlâ inancım var
00 YorumlaNe güzel demişsin ve haklısında var olmazmı? Ben dediğiniz gibiyim ama inanın korkar oldum insanlardan. gerçekten can yakıyorlar hergelen kalbinizden duygularınızdan hayatınızdan alıp gidiyor.
00 Yorumla
1 yılHayat burdan ibaret değil sonuçta. Sanal alemde herkes atıp tutar. İllaha ki bir yerlerde nasibini bulacağına eminim, hayırlısı neyse o olsun hakkımızda...
00 Yorumla
1 yılCiddi ilişki isteyen erkek kalmadı şimdikilerin hepsi vur kaç yapma derdinde her yer cano kaynıyor hemde Allah sonumuzu hayır eylesin. Edep sen ne güzel şeysin ama anlayana.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılEvlilik ciddi bir müessese ve son yirmi yılda ülkenin aile yapısı kültürü bilinçli şekilde yok edildi gençler artık gündelik zevklerin peşinde koşuyor evlenenler de çok geçmeden boşanıyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYok denilecek kadar azaldı. Karşıma hiç ciddi düşünen biri çıkmadı. Çıksa bile onu sevgili olarak sevmem lazım. Arkadaşım olarak görsem yine arkadaşım olarak kalır.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Namussuz ki ne namussuz onu doğru dedun ✍️ mı atarım maalesef çok kötü bir zamandayız Allah sonumuzu hayretsin dilerim ki karşımıza nerede olursa olsun hep iyi insanlar çıksın inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl30 a geldiğinde enkaz olmuş bir kadını niye seceyim ki? Sen alemlere ak, 30 a doğru yumurtaların alarm verince zaptedemeyecegin erkeği bırak benden çocuk yapmak iste. Kadın değil misin, hepiniz aynisiniz. Nefret ediyorum
123 Yorumla- 1 yıl
Her kadın aynı değil. 24 yaşındayım ve daha hiçbir erkeğin elini tutmadım. Kendimi hep eşime sakladım.
Cevap sahibi1 yıl@Finanscikizzz sizde bi pürüz mutlaka oluyor kardeşim. Kadınsın, ya ilişkide toksik olursun, ya ilişki secimin toksikten yanadır. Her kadın özünde problemlemli oluyor maalesef
- 1 yıl
Bunlar çözülebilir şeyler ama. İyi bir psikolojik destekle aşılır. Ayrıca küçükken herkes hatalı seçim yapabilir.
- 1 yıl
@sopalıyım Bizim gibi insanlar kalmadı
- 1 yıl
@Finanscikizzz bende 29 yaşındayım senin gibiyim.. kendimi saklıyorum da umarım buluruz kendi kriterimizde birilerini
- 1 yıl
@MastrClass İnşallah buluruz 🙏
- 1 yıl
@Finanscikizzz inşallah buluruz... inşallah :)
- 1 yıl
@Onurgür evet daha fazlasını istiyoruz. Araba ev? Abi alan nasıl alıyor. Siz de kaldırım poponuzu karınızı ve kendinizi bolluk içinde yaşatin. Ekonomik sıkıntı çekeceğim adam mezara girsin daha iyi
- 1 yıl
Enkaz olmuş kadın derken?
- 1 yıl
@Finanscikizzz Ay sen bunlara bakma ya kendileri hasarlılar hee haltı yemişler ondan her kadını aynı görüyorlar bende kaç yaşıma geldim bir erkek eli bile tutmadım ağır bir şeyde yaşamadım dediğim gibi kişi kendinden bilir işi ondan takma sen bu lavukları ayrıca aklı başı yerinde ve kendisiyle barışık bir adam gibi bir adam yaşını başına değil karakterine ahlakına adabına kalbine ve uyumunuza bakar bunu unutma canım
- 1 yıl
@paptya0077 Kesinlikle öyle. Herkes kötü değil iyiler de var
- 1 yıl
@Onurgür Evde kalmış erko edebiyatı ancak böyle olur
- 1 yıl
@Finanscikizzz Bunlar erko bunlardan bir halt olmaz her şeyi hatta senden bekler sen adamlara bak adam olan biri senin değerini bilecektir ve olması gerektiği gibi davranacaktır yani senin bir şey yapmana bile gerek yok sadece sev o da seni daha çok sevecektir aradaki fark bu işte
- 1 yıl
@OrhanDeli Kalacağım zaten 24 yaşındayım. Birkaç seneye evleneceğim. Karşıma çıkıp cinsellik teklif eden oldu kabul etmedim.
- 1 yıl
@OrhanDeli Teşekkür ederim inşallah
- 1 yıl
@Onurgür tamam sen yapma prenses 😘
- 1 yıl
@Finanscikizzz Vallah cesaretine hayran kaldım bu devirde bir kadın olarak evlenmeyi istemek büyük cesaret çünkü adam gibi adamlar aşırı derecede nadir şans meselesine dönüştü bu işler tamamen allah tüm bekar kızların yardımcısı olsun amin
- 1 yıl
@paptya0077 Adam gibi birini bulana kadar bekleyeceğim
1 yılİnanması güç ama hala varlar sadece bulmak çok zor.
20 Yorumla
1 yılonlar ya evlendi ya da öldü onlara bay bay dedik
21 Yorumla- 1 yıl
İyi adamların çoğunu kaptılar çürük olanlar kaldı bizlerede maalesef acı gerçek bu
- Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılCiddi ilişki peşinde koşan erkekler bu devirde kaybediyor. Hem 22 yaşında nasıl öğretmen oldun sen?
04 Yorumla- 1 yıl
Yalan söylüyor yaa, öğretmen ataması bile yokken bunu söylüyor. Zaten normal olarak okul 23 te biter bi senede kpss 24 yaşında anca olunur😂oda tabi bi mucize olursa atanabilir.
- 1 yıl
Demek kuş kadar beyni ile milletle alay eder ha. Tez vakitte kellesi vurula
Soran1 yılMerhaba 17 yaşında üniversiteye başladım ve birincilikle bitirdim 🥰
- 1 yıl
Kaç doğumlusun sen?
Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Nasıl ki senin fikrine sahip bir kadın bulmak zor. Böyle bir erkekte bulmak zor:) inşallah bulursun öğretmen Hanım
00 YorumlaBende öyleydim mat öğretmeniyim de , ekonomik olarak ciddi ilişki pek olanaklı gelmiyor erkekler açısından zorlayci oluyor.
00 Yorumla
1 yılAllah, namaz mamaz kısmını çıkarsan, bi konuşmak isterim senle. Hatta Allaj kısmını da konuşurum azcık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYeni nesilde maalesef kapandı, Z kuşağının yarısı artık ben ve benim yaş grubuma aşık oluyor. Aslında bakınca yeni nesilde kadınların da büyük çoğunluğu ciddiyetten uzak, dizilerde, filmlerde gördüklerini yaşamaya uğraşıyorlar.
02 Yorumla- 1 yıl
Filmler diziler zaten toplumun ahlakını bozmak için bilerek ahlaksızlığı konu alıyorlar sürekli. Hepsi planlı aslında, toplumu ahlaksızlığa itmek istiyorlar
- 1 yıl
Ve maalesef ki başarıyorlar da.
1 yılbence hala vardır ama sayıları az olabilir... bende senin kafadayımı ama bu kezde ciddi düşünülücek kadın olmuyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yılKöyde büyüyen Z kuşağı mi en son bizim nesil büyüdü sanıyordum. Ben 15 yaşında kadar köyde kaldım.
042 Yorumla
Soran1 yılAhhshs evet mahalle oldu diyorlar ama köy yani ulaşım sıfır dağlık sahalar değil tabii de.. var yani bitmedi
- 1 yıl
Bizim ki de mahalle oldu tabi artık alışkanlık köy diyoruz gerçi bizim köy şehre 20 dk mesafede çok uzak değil. Ama şehir küçük olunca önemi yok. Yani illa ki kafana göre biri çıkar karşına. Öyle erkekler de vardır Z kuşağında belki yoktur ama benim yaşıtlarim da vardır çünkü biz hep bu düşünce ile büyüdük. Yaş takıntın yoksa tabi
Soran1 yılYaş takıntım yok ama ben sanırım ne istediğimi buldum. Ben ciddi insanları seviyorum. Yani böyle kalıbına göre şekil alan değil. Benim yanımda gülebilen ama dışarıya karşı yumruk gibi sert. Anlatabildim mi bilmiyorum gshshs yani şimdiki erkeklere bakıyorum kadınlık rolleri geçmiş.
- 1 yıl
Normal çünkü popüler kültür insanların yapısını bozdu. Davranışlar değişti. İstediğin şey aslında çok büyük bir şeyde değil bence, insan sevdiğine zaten kedi gibi olmalı dışarıya gelince aslan kesilmeli sevdiğine miav dışarıya roarrr ama ne bileyim her şeyini eline almışsın sadece evlilik kalmış internettrn yazan kişilere peki şans tanıyor musun
Soran1 yılİnternetteki ilişkiler çok çarpık mesela düşünsene seviyorum diyorsun ertesi gün engellese beni ne yapacağım ahshsh keşke mesafeler hiç olmasa ama var. Onun haricinde evet şükürler olsun sağlığım eğitimim tamam. Kendimi geliştirebildim ama sorun şu ki ben işgüzar değilim. Cilve nedir bilmem utanırım shhshs bunu becerebilen evleniyor bence
- 1 yıl
Yani cilve tabi kadının erkeğe yaptı bir şey ama sende yoksa biraz erkeğin seni kendine çekmesi lazım tabi bu baştan değil sonradan olmalı. Yani önce tıpkı şu an konuştuğumuz gibi arkadaşcs sohbet etmelisin zamanla sana uygun mu değil mi derken olursa zaten gönlün kayar vurulursub
Soran1 yılÇağın en büyük sorunu da konuşma aşamasında yapılan had aşmalar. Haklısınız. Umarım gönlümüze göre birileri olur.
- 1 yıl
Umarım. Hak ediyorsun. Burdan baktığında hoş biri gibisin. Umarım mutlu olursun
Soran1 yılİnşallah.🍁🌸
- 1 yıl
Teşekkür ederim sohbet için hadi uyku vakti gelmedi ki yarın okul falan
Soran1 yılBu düşünceler beni uyutmuyo 😃 yani düşün yatsı namazını bir saatte dua ederek bitirdim sonra buraya sorayım dedim
Amaa simdi uyuyacağım. İyi geceler beyefendi 😊- 1 yıl
Hayırlısı olsun hakkında sen gönlünü ferah tut konuşmak istersen ben dinlerim. Sıkıntı yapma kendini hiçbir şeyi her geçici günaydın ayrıca
Soran1 yılGünaydınlar efenim
- 1 yıl
Bugün nasıl iyi misin düne göre
Soran1 yılUmutsuz ev kadınları gibiyim ahshsh
- 1 yıl
Hshahah kendini kötü hissetme ortada öyle bir durum yok. Yani şu an sadece bir sevgilin eksik onun da en iyisini aramaya çalışma yani ara tabi ama herkes mükemmel değildir sonuçta değil mi? Her insanın kusurları vardır. Belki bu yüzden de olmuyor olabilir seçici biri misin. Yani kötü alışkanlıklar, çocukça tavırlar dışında nelere takıyorsun mesela
Soran1 yılYa sevgili aramıyorum eş arıyorum ahahshs kendimi koca arayan ablalar gibi hissettim. Seçici miyim bilmiyorum daha önce deneyim yaşamadım ki. Sadece görücü vs çıkıyor onu da ben kabullenemiyorum. Bir de ben kendim bulmak istiyorum, seveceğim biri olsun. Evi arabası malı mülkü umurumda değil ben kendim istesem her şeyi alırım kendime. Ama bir malı da varsa gözümüze sokmasın dhdhdhd
- 1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun. Böyle düşünen birini görmek beni mutlu etti. Yakın olsak okuluna çiçek getirirdim. Aslında şey acaba cidden evlilik mi düşünüyorsun. Hani şaka değil dimi yani bir yola girsek mesela bu yoldan dönmezsin dimi çünkü istersen ben o yola girmek isterim eğer yolda çakıl falan varsa alırım ki ayakların acımasın.
Soran1 yılEvet ciddi düşünüyorum da uzaktan bu siteden nasıl olucak benim dediğim gibi ciddi biri misin bilmiyorum ahahsh
- 1 yıl
Instagramı mı vereyim (l. nkmyhrt) evet ciddiyim tabii ki
- 1 yıl
Ama arada boşluk yok tabiki fhsjsjs
Soran1 yılBen instagram kullanmıyorum 🥹
- 1 yıl
Kullandığın bir sosyal medya varsa o olur telegram YouTube artık aklıma çok gelmedi ama şu an
- 1 yıl
Kendi fake hesabı sana vereyim oyun hesabımı fhsjs ordan yazabilirsin
- 1 yıl
Yeter ki işte bir yolu bulunur
Soran1 yılTelegram vardı benim
Soran1 yılNasil vereceğim onu
- 1 yıl
Benim oradaki adım da aynı buradaki nickle
- 1 yıl
SultanKalavun yazınca çıkar yani
- 1 yıl
O sağ üstte arama yerine çıkar büyük ihtimalle
- 1 yıl
sanırım vazgeçtin
Soran1 yılHayır da bulamadım shshshwh
- 1 yıl
Sağ üstte arama yeri var oraya SultanKalavun yaz zaten başka yoktur
- 1 yıl
istersen burdan yaz veya istek at özelden senin adını atarsın
- 1 yıl
bana pek hevesin yok gibi geliyor
Soran1 yılAhshhshs ya internetten nasıl hevesli olabilirim ki anca arkadaş olabiliriz, bu arada yoğunum o yüzden
- 1 yıl
mesaj attım ordan yaz dedim ama yani istesen yanına da gelirdim ama ne bilim
- 1 yıl
istek de atmadın o sen misin onda da emin değilim.. sildim.. bir an olur gibi davranıp şimdi böyle yapman cidden kalp kırıcı bir davranış
Soran1 yılSana mesaj attım telegramdan
Soran1 yılKaç saat oldu yazmadın sildim ben de
- 1 yıl
Tekrar atar mısın kaç saattir bakıyorum gelmedi ne ara atıp sildin şu an at meselaa
- 1 yıl
😁😅 yok artık her erkek ilk gördüğü kadına sana çiçekler yollardım diyormuş öğrenmiş olduk.
Maalesef öyle birisi yok ya da bizim karşımıza çıkmıyor
10 Yorumla
1 yılUfak ama çok büyük derdi olan şeyler bu zamanda dediklerin
012 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Yani basit küçük bir istem ama gelde anlat
Soran1 yılDimi
- 1 yıl
Bak ufak bir sitem ettin soru cevap niteliğinde hemen tanışalım gel bana vs vs vs
- 1 yıl
Yazan yazana
Soran1 yılBuradan ciddi ilişki olur mu Allah aşkına? Ne diyeceğim siteden buldum mu? Ben sadece üzgün olduğum bir durumu ifade ettim
- 1 yıl
İşte mesele burada çok çeşitlilik ve bunu gören sen önyargı hemen devreye giriyor erkekler böyle şöle vs
Soran1 yılOndan değil. Adanada yaşıyorum ben küçük bir yerdeyiz böyle şeyler sorun olur buralarda
- 1 yıl
Adanamı
- 1 yıl
😁😁😁
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Bende adanada o yüzden
Herkes kitabın sonuna odaklanmış kimse başından yaşamak niyetinde değil.
00 YorumlaSakın bu yönünü kaybetme. Allah mutlaka kalbine göre verecek...
00 Yorumla
1 yılvar hepside bana denk geliyor boş ver evliliği hayatını yaşa evlilik demek erkeğe hizmet demek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılMaalesef öyle, artık her istediğini yaptırıp bırakan erkekler var
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 578 cevap paylaştı.
1 yılÖyle kız bulamıyorum genelde maddiyat üzerine bakıyor beni para olarak görüyorlar
00 Yorumla 22 yaşındasın ben 24 yaşımdayım böyle mentalide erkek fenotipi yok.
00 Yorumla
1 yılBunun erkek versiyonunu da az önce sormuşlardı bulun birbirinizi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu dünya ve günümüz en çok da seni üzer çok zor işin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılHepimiz ciddi ilişki istiyoruz ama yok bizim kusagin erkeklerinde sorun var hepsi çok pasif
00 Yorumla
1 yılErkek çok ama adam gibi adamlar çok çok çok nadir artık işimiz çok zor vallah kızlar
00 Yorumla
1 yılDevir kötü ama yine de bizim gibi ciddi düşünen bir sürü insan var. Denk gelmek önemli.
00 Yorumla
1 yılBurada bir abi vardı o da senin gibi düşünüyordu keşke karşılaşsanız.
00 Yorumla
1 yılKarısını paylaşmayı bırak bazı gavadlar var karısını kızını kıskanan bakire olmasını isteyen açık giydirmeyen erkeklere bile sallıyor ulan gavad herkes senin gibi olmak mı zorunda yaa babaları da gavad öylelerinin demek ki
10 Yorumla
1 yılSekülerim, şehirde büyüdüm. Ben de senle aynı fikirdeyim. Ciddi düşünen erkek yok hepsi takılma derdinde. Gevşeklik almış başını gitmiş. Biraz ahlak olmalı.
29 Yorumla- 1 yıl
Eskilerde aşk varmış. Şimdi kimse kimsenin değerini bilmiyor. Keşke eskisi gibi olsa toplum bu konuda. Bak ben dini inancı olmayan da bir insanım. Bunun dinle vs de ilgisi yok. Milletin karakteri bozuldu
- 1 yıl
Seküler olamazsın soran gibi düşünüyorsan
- 1 yıl
@noprosecution iyi de bunun seküler ve muhafazakar olmakla ilgisi yok ki. Sağlıklı ilişki kurulamıyor. Milletin derdi sadece seks. Sevgi, aşk, bağlılık gibi kavramlar yok oldu.
- 1 yıl
Seküler olanlar zaten seks odaklı düşünüyor evlenmeden seks yoksa muhafazakarsın
- 1 yıl
@noprosecution mini etekli, alkol kullanan, dini bağı olmayan ama ilişkilerde gelenekçi biriyim. Evlenmeden seks yapılabilir bence ama ciddi olucak ilişki. Herkesin herkesle takılması, herkesin birbirinin bedenini kullanması itici geliyor.
- 1 yıl
Aile kavramı da önemli bence.
- 1 yıl
@elizabethbennett3 vallah bende erkek olarak senin gibi düşünüyorum.. birde aşk , saygı sevgi hatta cinsellik bile ucusuzladı.. hiç biri kalitesi kalmadı.. çünkü insanları karakteri değişti ve bu modernleşme , özgürlük çığırtkanlık yapanların yüzünden insanların yapısını bozdu maalesef.. her şey ucuzsa kaçıldı.. cinselliği heryerde yaşayabiliyorsam evliğini bir anlamı olmuyor bana göre vede o işin illüzyon kaçmış oluyor..
- 1 yıl
Dinsiz misin
- 1 yıl
@noprosecution eveet
Gizli Üye(25-29)1 yılsağlam olsam sana yazardım da işte maalesef
yürüyorum ama yürümek için birinin yanımda olması lazım00 YorumlaSoruya cullanmışlar bizi seçer diye🤣🤣 pikachu diye bağır bakım😀
01 Yorumla
Soran1 yılAhahshs
1 yılKöyde büyümek ile kezolugun alakası yok hiçbir erkek direkt evleneyim diye yaklaşmaz bu saçma tavırları bir kenara bırak hoşuna giden insanlarla konuş olursa olur olmazsa ayrılırsin
12 Yorumla- 1 yıl
Köyde büyümek kezo olmanı gerektirmez yani
- 1 yıl
Erkeklerin çoğu ilk günlerde evlenmek istiyor ama bizimle napacağız bunlarla canım
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Emir Sarrafoğlu gibi erkek vardı da biz mi evlenmedik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPara önemli para. Sen bu kafayla kesinlikle sana değer veren birini bulamazsın.
01 Yorumla- 1 yıl
Para önemli evet ama tek önemli şeymiş gibi söylemen de ne bileyim
Gizli Üye(18-24)1 yılBende öyle biriyim dediğin kriterde birini arıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen ciddi ilişki istiyorum ben de kız bulamıyorum işin tuhafı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılO esnada bir yudum sevgi için canını vermeye hazır 1.70'ten kısa agalar ve ben.
00 Yorumla
1 yılBen öyle biriydim aslında ama güven kalmadı kimseye bu sefer de herkese şüphe ile yaklaşıyorsun ve aklına bir sürü senaryo geliyor
03 Yorumla
Soran1 yılO da var...
- 1 yıl
Şizofreni falan değilim ama aklıma hep kötü senaryolar geliyor olumsuz şeyler geliyor
- 1 yıl
Neden güven kalmadı kadınlar naptı sana
- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri