yegenim var ilkokula gidiyor ogretmeni bayan bana karsi cok mesafeli diger velilere daha yakin muhabbeti iyi niye bana karsi boyle anlamis degilim aramizda oyle birseyde gecmedi gecen yegenim hastaydi okula gitmedi ben mesaj attim gelemicek diye geri bile donmedi bir gecmis olsun bile demedi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ona sorun bence
Kötü bir ruh halinde olduğu için öyle davranmış olabilir
herzaman bana oyle diger velilere defil
Konuşabilirsiniz herhangi bir sorun var size karşı ön yargısı mı var samimiyetsizlik hissettiğinizi belirtebilirsiniz
önyargisi oldugu belli cunku diger velilere cok yakin samimi sekilde yaklasiyor bana karsi mesafeli ciddi tavir icinde bide ben yalaka degilim ciddi bir durusum vardir
Bazı velilerin aşırı cıvık hareketleri olduğu doğru bu duruma katılıyorum bende, ciddi bir duruş sergilemek samimiyetin biraz daha geç ama daha güçlü olur. Onun sizi tanımasına izin verin
bazi veliler sirf cocugu icin yapmadigi yalakalik kalmiyor niye ogretmenin gozune gireyim cocugum iyi olsun ben sevmiyorum oyle yalakaliklari benim yegenim kendi cabasiyla basarsin veya basarmasin gozune girsin veya girmesin ben hayati boyunca yolunu acicak degilim
Genelde böyle şeyler çocukla daha fazla ilgilenilsin diye yapılıyor ama yanlış bir davranış bu bana göre, çocuğun azmi başarısı davranışları daha önemli olmalı öğretmen sevgisi ve ilgisi için.
ogretmen zaten neyin ne oldugunu goruyordur velilerin yalakaliklarina gore hareket edicekte degildir eger adaletli bir ogretmense sinifta ogrencilere adaletli yaklasir ama goygoyluga yalakaliga gore davranan tipse ona gore davranir onun karakterine bagli acikcasi ogretmen benim yegenime ozel ilgi gostersin diyede munasip birtaraflarini kaldiramam ogretmen herturlu degisebilir onrmli olan ailenin ilgisi sevgisi
Söylemek istediğim şey kısaca şu öğretmenin ilgisini çekmek samimiyet kurmak için kendinizden ödün vermeyin olduğunuz gibi olmaya devam edin
Belki diğer veliler çok yalakalık yapıyordur onlar kadının dininden çıkmıyordur
erkek mi kadın mı kaç yaşında
kadin benle ayni yasit
yani bugune kadar benimle ictenlikle yaklastigini samimi tavrini gormedim diger velilere oyle ama
Bence sizde negatif bir elektrik almış uygun bir zamanda yanına gidip sohbet edin iyi niyetli oldupunuzu hissetsin mesal tüm sınıf cocuklara kek yapın ikram edin
benim ona karsi bir kotu niyetim yok zaten bu davranisindan dolayi yaklasamiyorum zaten mesala bazen bir durum oluyor yegenimle ilgili mesaj atiyorum karsiliksiz birakiyor geri donmuyor
İnsanlar bazen küçük bir hareketten etkinir yanlşış anlar iletişim karşı karsıya yüz yüze kurmayı deneyin ben her zaman yüz yüze kurulan konuşmalardan iyi sonuçlar cıktığına inarım
Vardır bı sebebi o bilir sadece
Sana takmis ya biri arkandan bişe demiş olabilir
birgun ben velilerle odev konusunda konusuyorduk veliler cok odev veriyor gibisinden soyleniyordu bende dedimki bunu burada konusacaginiza hocaya soyleyin dedim sonra bir arkadas geldi muhabbete benim aram iyiydi onla ne oldu dedi bende dedimki hoca cok odev veriyor onu konusuyorduk gidip hocaya soyleyelim gibisinden tartisiyorduk dedim sonra birgun bu arkadasimla bulustuk bana dediki sezen ogretmen duymus dedi cok odev verdigini artik biliyor dedi
Yalakanin biri solemis bu sana sezen hoca duymuş diyen kişi nerden biliyon duydugunu
o iyi oldugum arkadas bana soylemisti bulustugumuzda hoca odev konusunu duymus biliyor artik dedi bende sasirdim ne demek istedi hem krndisi nerden biliyor
Sen demedinmi sen nerden biliyon
valla aceleyle isim vardi durup sormak hic aklima gelmedi ama bu cevabi suphelendirdi beni
Hocanın suçu yok gibi biri bunu dolduruşa getirmis.. sana soliyen kişide bir terslik var hocala konuşan biri demek.. hocanın soledigide orta yerde solenicek bişe del sana soliyene bence güvenme şimdi senide dolduruşa getirebilir
ben onunla konusmuyorum zaten bana guvenilir gelmedi iliskimi kestim
Aranızda bişey oldumu
hayir olmadi ben diger veliler gibi yalaka degilim kendimden emin durusum vardir tamah etmem cok onemli bir konu olmadikcada muhatap olmam
Yalaka olmadığın için zaten
boş ver böyle devam et
Bişe sorabilirmiyim abla
buyur
Oğlunuz var mı
Kendine zarar veren intar etmek isteyen birine ne yapılır
Yakınınız böyle olsa tedaviyi reddetse ne yaparsın
Abla
Neden cevap vermedin abla