Sporcu biriyle evlenmek istiyorum, sporcular nasıl tavlanır?

İlk aşık olduğum erkek milli güreşçiydi ama beni istemedi. Ben ona aşık olurken sporcu olduğunu bilmiyordum tabii sonradan öğrendim. Konu o değil de bunların bazen maçları oluyor şehirdışına gidip birkaç ay gelmiyorlar ya o çok iyi. Çünkü ben sürekli aynı evin içinde mıç mıç olmaktan hoşlanmam biraz birbirimizden uzak kalıp birbirimizi özleyelim isterim. Fakat sporcuları tavlamak nedense zor geliyor bana. Mesela ilk aşkımın beni istememe sebebi bir vasfımın olmamasıydı. Sevgili olduğu kız bir gelinlikçide modellik yapıyordu. Soranlara kız için model diyebiliyordu. Sonraki sevgilisi yurtdışında yaşıyordu, orada kuafördü ama yurtdışında olduğu için kız zengin gözüyle bakıyordu ondan sevgiliydi kızla. Geçen sene de yurtdışında yaşayan kuzenim bir vasfı olmadığı halde fitness hocası çocukla evlendi. Hem de instagramdan tanıştılar. Kuzenim evlenince çocuğu yurtdışına aldırdı. Gerçekçi konuşursak bu çocuk da kuzenim yurtdışında zengin diye evlendi kuzenimle bana kalırsa. Yani gözlemlediğim kadarıyla sporcular böyle vasfı olan ya da zengin olan kadınlara bakıyorlar ama benim ne vasfım ne de param var. Sporcular nasıl tavlanır, kadının parasına ya da mesleğine takıntılı olmayanı yok mudur bunların ne yapmalıyım?

Sporcu biriyle evlenmek istiyorum, sporcular nasıl tavlanır?