Yanlızken de gidiyor ve orada işleten bekar 30 u geçik bir bayan var ben yokken iyi kötü anladığım kadarı ile muhattap olmuş çünkü adın ile hiç bir muhattaplığım yok kadın eşim in ismi ile x işte buaksam da şansa yağmur var dedi eşim benden çekinip konışamadı ona hitaben gelşp ben konuştum bir kaç akşam sonra parkta bir köpeğe denk geldik eğitimliydi eşim köpek le ilgileniyorken kadın yine xx işte köpek senin mi diye geldi ve bir iki defa da köpeği bahane edip eşim e masaya geldi yine benden çekindi eşim konuşamadı sonra akşam arkadaşım orada ben gidiyim dedi gitmiceksin oraya gidice n yaptıgını biliyorum kadın bizim masaya senin ismini diyerek geliyor dedim dinlemedi gitti ve bende ilişkiyi kestim eşimle birlikte olmadım sen söz dinlemiyorsyn sen parka hadi dedim kızdı tabi birde ödül mü bekliyor bu erkekler böyle birisi olup ya yazık gercekten?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Siz bu durum karşısında ne düşünüyorsunuz kafanızda ki düşünce nedir hanımefendi
Ben daha 25 i doldurducam kadında bakımsız ben hep makyajlı felan gezerim evde bile olsam bakımlıyım o kadını bir kere süslen miş görmedim üstelik hamileyim 15 gün var doguma dinlemeyip gitti gece ve sabah seks istedi gece uyudum sabahta ödüş mü bekliyorsun birde dedim söz dinlemeyip kızdı tabi hem böyle bir şey yapıp hen ödül nasıl bekler o zaten koymuş kafaya ben zorla mı elde tutucam yaptıgı hatadan utanması lazım özür dilemesi lazım ama üste cıkmaya yer arıyor
Hanımefendi öncelikle inşallah güzel geçer doğum süreciniz ve doğumunuzu kolay bir şekilde atlatır sağ saglim evladiniza kavuşursunuz öncelikli dileğim bu hanımefendi hani tabi zorunuza gider siz sabah kahvaltı hazırlar akşam yemeğini koyarsınız çalıştığı içinde kıyafetlerini yıkar utulersiniz bunları yaptığınız hâlde ve birde hamile halinizle eşinize çocuk veriyorsunuz sizin şu an aşırı duygusal olduğunuzu ve ilgiye muhtaç olduğunuzu bilmesi lazım suç tabi burada sizin değil hanımefendi ama verdiğiniz karar doğru bir karar hanımefendi
Allahım sabır versin valla az bile söylenmişsin haklisin da
Ben daha 25 i doldurducam kadında bakımsız ben hep makyajlı felan gezerim evde bile olsam bakımlıyım o kadını bir kere süslen miş görmedim üstelik hamileyim 15 gün var doguma dinlemeyip gitti gece ve sabah seks istedi gece uyudum sabahta ödüş mü bekliyorsun birde dedim söz dinlemeyip kızdı tabi hem böyle bir şey yapıp hen ödül nasıl bekler o zaten koymuş kafaya ben zorla mı elde tutucam birde böyle biri olup ödül bekliyorlar ya hiç mantıga sıgar mı utanması lazım özür dilemesi lazım
Eşinin de zevki yokmuş ya genç dururken 30lu bayan nedir arkadaş
Ben daha 25 i doldurducam kadında bakımsız ben hep makyajlı felan gezerşm evde bile olsam o kadını bir kere süslen miş görmedim üstelik hamileyim 15 gün var doguma dinlemeyip gitti gece ve sabah seks istedi gece uyudum sabahta ödüş mü bekliyorsun birde dedim söz dinlemeyip kızdı tabi hem böyle bir şey yapıp hen ödül nasıl bekler
Esin kayiyordur belki o kadina
Ben daha 25 i doldurducam kadında bakımsız ben hep makyajlı felan gezerim evde bile olsam bakımlıyım o kadını bir kere süslen miş görmedim üstelik hamileyim 15 gün var doguma dinlemeyip gitti gece ve sabah seks istedi gece uyudum sabahta ödüş mü bekliyorsun birde dedim söz dinlemeyip kızdı tabi hem böyle bir şey yapıp hen ödül nasıl bekler o zaten koymuş kafaya ben zorla mı elde tutayım ben bakımlı biriyim o kadını bir defa bakınlı görmedim nasıl olur zaten anlamıyorum fiİkte yok kadında dümdüz gidiyor vucud yani anlamıyorum
Erkekler bazen fizik dışında şeylerden de etkileyebiliyor mesela yatakta çok iyidir saksosu çok iyidir veya yasak diye çekici gelir bilemeyiz ama anlattığıni. ben yapıyor olsaydım kayardim
Eşim anal oral hiç bir zaman yapmaz 3çher gece seks isteyip 5 dka da boşalır asıl benim aldatmam lazım onu ona kalırsa her aksam yarım bırakıyoe hamile halimle seks yapıyorum 5 dka için söyleyince çeşmemi bu böyle şdare et dşyen bşr adam kendisi ne trdavş ne geciktşrici herleye karşı
Ona bir oyun yapalım mı anlayalım başkası var mı yokmu ya da gözü disardami
5 dakika seks sayilmazki elimle bosalsam 10 15 sürüyor nasıl 5 dakikada boşalıp çıkıyor sen napiyosun sonra ki hamileyken kadınlar çok istekli olur
Ben 1 senedir evliyim ilk geceden beri bu adam böyle sevişirse eger sevişme esnasında boşalıyor o yüzden sevişmeyi sadece kaldırmak için yapar oda hemen dokunsa kalkar zaten uzun bile öpüşmüyor cünkü gördüm boşalıyoe sevişmede bile herşeye karşı geliyor yalayım diyorum mesela farklı şeyler yaşayalım hayır boşalcam zaten hemen gel otur diyor ebn 1 senelik evliyim beni 1 defa rahatlatmadı ikiyi yapar yapsada süre 3 dka oynar en fazla başlarda konustum tedavi ol, hayır geciktirici al hayır çeşmemi bu p... O. R. No filmi felan mı sandın gibi konuşmaya başladı ben onu çözüme ikna edemedim 5 dka lık seks için rahatımı bozuyorum yarım kaldıgım halde hamileyim birde adam ın gözü hovardalıga kayıyor hem nasıl oluyor bu adam erken boşalıp sevişse ilişkiye girmeye kalmadan boşalıyor hem hovarda nasıl oluyor anlamıyorum
Hemm herr gece seks isterr hemm kısa sürer hem hovarda anlamıyorum adamı
İnan bende anlamadim ki kadın hamileyken çok zevk. veriyor erkeğe seks çoğu kadın yalamiyor yalasin diye yalvariyoruz sen birde yalamak istiyosun
Dediğin gibi guzelsen bakimliysan her gece istemesi normal ama 5 dakika değil önce ağzına sonra içine bir 40 dakika minimum sürmesi gerekli
Ya ben eşimden önce ilişkim oldu cok tutkulu şehvetletliydi evlilik olmadı bazı şeyler oldu kaçsam olurdu kaö bana evlenelim dedi ama memleket uzal ailem var bırakamadım sonra bunu buldum attan inip eşeğe bindim resmen benim ilk ilişkimdeki adam boşalmadan 1 saat yapardı ben defalarca rahatlardım ilişki içinde sevişirdik kendimi kaybederdim ben eşimde hiç bir zevk alamıyorum hemde hovardalık yapıyor bu halde biri oldugu halde anlayamıyorum adamı gerçekten bir anlasam
Beni bir kere evde pjama ile görmedi hep gecelik giyerim makyaj desen evde de olsa yaparım hep bakımlı gezerim her gece ister ister ama kısa sürer hem kısalıgı hem bu hovardalıgı çözemedim cok güzel seks hayatım vardı eşimle evlendim maf oldu
Her pozisyonu yapardık herşeyi denerdik herşeyenç acık biriydi boşalmadan durabilirdi hep tutku şehvet yaşadım ama attan inip eşeğe binip hovarda birine denk geldim
Benim eşim. yalamak. isticek vermicem agzina boşalır hepsi bı yutturur devam ederdim
Bırak. evde gecelik giycek makyajli dolasicak yani konussam yeri değil. burasi
Sana bir soru sorabilir miyim benimle ilgili özelden yazabilirmisin
Sen evlimisin bekar mı yani ben hep özen gösteririm kendime ama adamda hayır yoksa elden bir şey gelmiyor hem bana şlgilş hem ilgi kısa sürsün hem dışarıda hovarda olsun sonr abenden yüz bulamaz ben yine bakımlı gezerim akşam uyudum kızmıl yastıgını, fırlatmış uyudum diye kendi gelmiş uykumda kolumu başının altına koyup yatmış farkında değilim kimbilir daha neler yaptı da uyanmadım bu sabah işe gitmeden öperek uyandırdı tersledim hak etmiyor cünkü ben şu samana kadar ilişki kesmemiştim
İyi yapmışsın biraz anlasın hatasını bana yazcakmisin
Karaktersizmis esinnn
Seni. İçin zor bir durum cidden
Limana demir atmiş dikkat et
Boynuz spor
Üzücü
Birde hamileyim 15 gğn var doguma ilişkiyi kesmemiştik hiç bir zaman baktım söz dinlemiyor gitmek istiyor ilşşkiyi kestim ğstelşk kızıyor birde ne sandı o yapsın ben beraber mi olucam hamile demeyio beraber oluyorduk birde
Kaç yıllık evlisin