Örneğin doktor mimar mühendis ne bileyim avuktalık falan sizce?
Cevabın nedir?
Guc gerektiren meslek olmasini isterim cunki en son okudugum haber de İsviçreli bilim adamlarin yapmis odlugu deneylere gore erkekler ne kadar cok bayan isi yaparsa ostorojen hormonu salgilayip erkek bebek yapma riski azaliyomus hep kiz cikiyomus :) o yuzden masa basi olan bir isi olan bir erkek istemem bu haber benj cok korkuttu ben erkek dadasi istiyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılmimar olabilir ama en iyisi mesleğini gereği gibi yapması.. kızı da işini de aynı anda yürütecek kadar becerikli olsa yeter ;)
44 Yorumla- +1 yıl
Mimarmı o zman ben 1 adım öndeyim. Yupii 😅😍
- +1 yıl
Hmmmm iyiymis :)
- +1 yıl
Mimarliga bu kadar deger verenleri gormek guzel:)
+1 yılhepsi ucmus bu kizlarin yunus ne abi bildigin polis gel git arac in bin asketleri nasil dusunurler bilmem ama askerlik yapsalar tiksinirler subaydan once kendi mesleginizi bir yazin sonra ne istiyorsunuz onu gorelim.. ask olunca sevince paranin onemi yoktu amunuyum ne oldu o iş yalan.
benim kadar kazanamazsada bir muhendis ogretmen bayan olabilir derim00 Yorumla
+1 yılYav arkadaş şu kızların üniforma takıntısı beni yedi bitirdi :D Gerçi bende hemşire fantezisi var ama çokta aramam yani, kız kafama göre olsun, altı üstü bir üniforma değil mi gider alır giydiririm olur biter :D Sırf bu fantezi için gidip 10-15 yıl illa okuyup o mesleğe sahip olmasını beklemek saçma :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
290
Cevap
62Cevap
+1 yılwww.ajanshaber.com/.../66018_34621.jpg
EVİ İÇİN CANINI ORTAYA KOYUP ÇALIŞAN ERKEK CANIMDIR (:132 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevap budur
bir soruy osrman biraz garip olmuş :D çoğu kızı meslek değil getirdiği para ilgilendiriyo. Ama bana her zaman polisler falan cazip gelmiştir ( Bide yabancı filmlerdike FBI Ajanları) :D bana kendimi güvende hissetiren bir erkek bana her türlü çekici gelir
04 Yorumla- +1 yıl
James bond olmak gerek diyorsun yani :)
Valla sadece meslek çekici gelmiyor bana. Bazı tiplere bazı meslekler çok yakışıyor. Tam anlatamadım ama öyle bir şeyler :) Bir genelleme yapacak olursam eğer o zaman arkeolog/ sanat tarihçi, sanatçı (müzisyen ve ressam) ve mimar diyebilirim ilk üçüme :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılAğır sanayiide çalışıyorum. İşçiyim. Bu meslek kimseye seksi gelmez mi ülen?
uidder.org/.../agir%20is%20kolu.jpg42 Yorumla- +1 yıl
@DeAmor işin şakasındayım. Ben her halim ile seksiyim diye kendimi avutarak gidiyorum :)
Erkeklere gore paradan baska bir sey dusunemez olmusuz :))) adam istedigi kadar zengin olsun sayet iki cumle kuramiyorsa aninda uzaklasirim. Kafasini kullanan, donanimli adam cekicidir. Muhendis iyidir. Ince bir espri anlayislari vardir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı. Kızların en çok dikkatini çeken meslek "Mühendislik"tir. Ne mühendisi olduğunu umursamaz ister Gıda, Endüstri isterse İnşaat, Bilgisayar. Mühendis olsun yeter onlara biraz fazla saflar.
02 Yorumla- +1 yıl
Ahahahab iyi tespit :)
+1 yılkültür bazı en önde olan meslek bence, ki bu 1den fazla dil, yurtdışı seyahatleri, katılınan seminerler bulunalan ortamın eğitim düzeyi demektir. çünkü kadınlar yanlarında taşıdıkları erkeklerin her konudan anlayıp konuşabilmesini ister. o konuştukça "bak neler de biliyo eee kimin sevgilisi" duruşu sergileyebilmek için.
11 YorumlaWala şmdi ben kaslı uzun boylu sewiyorum. Hiç öyle olan doktora, mühendise rastlamadm. Türkiye şartlarnda kaslı erkek dmek ya kasap ya sanayide demir ustası :)))
11 YorumlaSubay, denizciler, mühendis... Doktor olmaz benim için. "Evet, böbreklerde taş var," dediğinde, elinde neşterle hastayı biçerken çekici değil bence. Ama beyaz önlük yakışıyor :D
10 Yorumla
+1 yılAdam olmanın ne demek olduğunu bilsin çöpçü olsun fark etmez hedefleri ve hayalleri değerleri ve inançları duruşu benim için en çekici gelen meslek ;)
30 Yorumla6 senelik erkek arkadasim doktor ogrencisiydi,,, tipine bakmistim hayatimdaki en yakisikili ve doktor olan. insandi,,, ama avukat olsa iyi olur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben biliyorum knk https://i.hizliresim.com/z20MND.jpg
21 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahh :)
Biyolog ya da doktor bilmiyorum tam meslek unvani ne olsun ama prof. olmak gayet cekici bence. Boyle tip alaninda genetik, biyoloji vs. alanina projeler yapmak, makale yazmak, arastirmak filan
00 YorumlaMimar. Bende mimar olmak isterdim. Güzel meslek bence. Ama sevmek önemli mesleğe göre adam seçilmez sonuçta.
05 Yorumla- +1 yıl
Sen ne yapıosun yanı ne okuyosun?
- +1 yıl
Ben mimarlık okuyorumda merak ettim teşekkürler
+1 yılBence ceo olsa en iyisi ama şaka bir yana resim yapan müzik besteleyen söyleyen erkekler çok çekici tabi bunu bir hobi olarakta yapabilir. Yani ne olursa olaun kendi olsun yeter be
00 YorumlaMeslek önemli değil ailesini geçindirebilecek gayrete sahip olsun yeter
31 Yorumla- +1 yıl
sevdim seni bak şimdi
+1 yılbana nedense mühendisler cekici geliyor bir otorite ağırlığı var sanırım ondan ama hiç bir cacık olmaz :)
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılMeslek çok önemli değil ama zeki olmalı, ticaret kafası olmalı mesala. İsini severek yapsın eve asık suratla gelmesin yeter :)
22 Yorumla- +1 yıl
Sağol hemşerim :)
mesleki acidan bakmamak gerek essege altin semer vurmuslar esek yine ayni esek kilik kiyafet meslek adamligi karakteri belirlemez bence
30 YorumlaAsker-komando
Havacı Pilot
Polis
Deniz Subayı
Bakıyorumda galiba üniformaya karşı aşırı bağımlılık var😂01 Yorumla
+1 yılDiş hekimi , Komiser, Poliste severim ama o kostümün içinde seksi bir polis olacak mesela Yunus Polisi de olabilir ama seksi fiziği olması lazım çekici bulmam için öyleee sadece meslekle olmazzz
00 Yorumlailginçç.. kadın içinde erkek içinde mimar tercih meselesi.. ama benim tanıdığım bütün mimarlar genelde 40larında ve bekarlar...
00 Yorumlaelektirik :D şaka bir yana bülent ersoy'un bir sözü var gençler uydurmuşlar bir elektirik diye elektrigi bulunca hamal olsa farketmez diyor.
00 Yorumla
+1 yılsporla ılgılensın profesyonel futbol falan acayıpp cekıcı
023 Yorumla- +1 yıl
Diyelimki mimar ama Hobi olarak yapiyorsa :)
- +1 yıl
kabul etmıyorum :)
- +1 yıl
Tuh gitti firsat :)
- +1 yıl
vur basını duvarlaraaa :))
- +1 yıl
Okadara gerek yok ya cok para kazaniriz iyu mimar oluruz sonra sen vur duvara basini ahahah :)
- +1 yıl
futbolcudan daha cok mu kazancannnnnnnnn :P
- +1 yıl
Yerine gore ewt kazanirim yaptigin ise bagli isinde iyi olduktan sonra git dubaide rezidanslar ciz Futbol takimi kurarsin :D
- +1 yıl
umut guzel seyy :D
- +1 yıl
Elbette guzel sey ama olmayack bir sey degil ;)
- +1 yıl
hadı ınsallllah zengın olunca haber ver :d
- +1 yıl
Olur hemen paraya kon :D
- +1 yıl
onemlı olan para degıl mıktarıı :)
- +1 yıl
Allah doyursun bu kadar paraci olma ya hayatta parasiz mutlu edebilecek seylerde var :)
- +1 yıl
işin şakası be benm kadar kucuk seylerle muutlu olan kısı yoktur :)
- +1 yıl
umarım oyledir pek oyle gözükmüyor ama eger oyleyse hayyatta hep daha mutlu olursun :)
- +1 yıl
mutluyum zatennnnnnnnnn :D
- +1 yıl
ne güzeil işte inş hayatta her daim daha mutlu olursun ne diyim :)
- +1 yıl
hep beraber :)
- +1 yıl
yorum yazdıkça yzıyoruz burada bıtırelım artık yeter :)
- +1 yıl
tamam kes :)
- +1 yıl
Bak suna hele kes diyor uzatiyor :)
- +1 yıl
kessen uzamıcaktı :D
- +1 yıl
Tm bundan sonra sustum kadin milleti degil mi susmaya calistiginda bile uzatiyor konusuyr :D
Doktor böyle 1.90 adonisli yakışıklı olcak her gün kendimi hasta eder giderrdm sırf görmek için :))))
00 YorumlaMimarlık olabilir böyle elinde dosyalar falan ve bazı kızlar gitar çalan erkeklerden gerçekten hoşlanır mesela ben :D :D :D
10 Yorumla
+1 yılHukukçulara hayranım doktor milleti benden uzak olsun :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Takim elbise giyen erkege bakmayan, imrenmeyen yoktur.. Erkegi asil gosteriyor ve daha saygin.. :-)
12 YorumlaBenim yarim avukat ama mesleği değil yuregini çok seviyorum o bir tane bu dünyada :)
10 Yorumla
+1 yıl17yaşında barmenlere aşkım başladı çoğu tatlı ve serseri oluyolar ^^
11 Yorumla
+1 yılSubay pilot kaptan kanka Polis de olur ya üniforma olsun :D
11 Yorumla- +1 yıl
arada bende varım :)
askeriyede kendinden emin kıdemli bir üst veyahut salaş ama bakımlı başarılı bir mühendis.
10 Yorumla
+1 yılYunus polisler ya da subaylar. Üniforma erkeğin makyajıdır be
10 YorumlaBoyle sacma soru olmaz kusura bakma ama meslek meslektir. Doktor olupta adam olmayan var sonucta. Isini seviyosa zaten basariya ac olarak yasar bu onu dahada cekici yapar bence
10 Yorumlakızlar siz varya hepiniz elizabete talim ya üniformalı eş istenirmi ne nöbeti biter ne görevi dul gibi yaşayacaksınız ya da birer erkek arkadaş bulacaksınız demekki
00 Yorumlameslek çekici gelmez ki mesleğe göre mi aşık oluyoz ne biçim soru la bu
10 Yorumla
+1 yılGenelde muhendis mimar begendikleri. muhendislik diplomasi tamam da ne zamandir birde gonlumdeki meslek mimarlik okusam mi calisirken diyordun su cvplardan sonra farz oldu. yarin ilk is osymye basvuracam:))
00 Yorumlasubay , denizciler , yunus polisler yani kısaca üniformalılar :))
23 Yorumla- +1 yıl
3 ay yolunu gözlersin.
- +1 yıl
Ben her akşam 16:30 da evdeyim :)
+1 yılbence kesinlikle genetik mühendisliği veya konservatuar
00 YorumlaHakimlik, avukatlık, doktorluk. Mimarlıkta olabilir aslında.
00 YorumlaHayatıma girecek insanı mesleğine göre seçmiyorum ama iç mimarlar biraz farklı bir konuma sahipler
00 Yorumla
+1 yılRessam, şarkıcı, sporcu (özellikle dövüş sporları), yarışçı, rütbeli asker, gizli ajan...
00 Yorumla
+1 yılTabikii iş adamı 😎 hatta kel ve uzun olursa tercihimdir.
00 YorumlaMesleği önemli değil adam gibi adam olsun, beni sevsin ve değer versin, bu kadarı yeter de artar :)
00 Yorumla
+1 yılAskerler subaylar cok hos :)))) o uniformalarina bitiyoruum
00 Yorumla
+1 yılMeslek yönünden bakmamak gerek ama hukukçular dikkat çekici hani :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMimar ama sırf mimariye duyduğum ilgi o onun dışında bir erkek bir şekilde farklıysa öndedir görünüşüyle ya da düşüncesiyle çoğu insanın ön yargılı yaklaşyıpı tipler benim ilgimi çekip yakınlaşıyorum
00 Yorumla
+1 yılMimar olsun isterim esimin olmadi muhendis olmadi doktor :)
00 Yorumla
+1 yılNe is yaptigi onemli degil. Eger ileri goruslu ve is bitiriciyse her turlu onu aciktir:)
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bir soru da benden veteriner hekimler de doktor statüsünde mi yargilandi burada çünkü bizde doktoruz sadece 4 ayaklilarin :)
00 YorumlaDoktorlar, özellikle Beyin cerrahları. Sanki hepsini ajanstan seçmişsin gibi yakışıklılar :)
00 YorumlaDoktorlar veya dis hekimleri ile mimarlar cok cekici karizmatik durusa sahipler
01 Yorumla
+1 yılbana kesinlikle avukatlar savcılar ve hakimler çekici geliyo :)
00 YorumlaNe yani bizlere çekici gelen meslekleri mi yapacaksınız?
00 Yorumladış mimar var mı :pp mühendislik yerine mimarlık olsa kızlar olmazmı yaa :asd
00 YorumlaFizikci var? Muhendisiz bide.. kimseye mi cekici gelmez fizik :D
00 YorumlaMühendis bence erkeğe çok yakısan bir meslek.. Bir de polis, oda erkekte gücü simgelediği icin hoş bence..
00 Yorumla
+1 yılSıfır araba satışı mesleği olabilir varsa :D aklıma bu geldi
01 Yorumla- +1 yıl
galerisi olsun yani bu guzel tercih
Gizli Üye(30-35)+1 yılhelal kazansın isterse hamal olsun yeterki hak yemesin o bana yeter
30 Yorumlabir doktor yar ile tanışmıştık sapık çıktı ya tövbe yarabbim
00 Yorumla- Devamını Gör (292)
Devamını Gör(337)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026