Bu aile dünyanın en zengin ailesi
Yazdıklarınız aslında aradığım cevaptıda
Maddiyat yönünden bill gates değil
Jacob Rotschilddir http://i.hizliresim.com/n5ONQB.jpg
Dünyanın en zengin insanı Allah'ı peygamberi insanları hayvanları bitkileri doğayı yaşayan herşeyi yardım etmeyi paylaşmayı mutlu etmeyi halden anlamayı kanaat eden şükreden herşeyi seven sevdiren kalbi temiz olan gözleri Aşk'la bakan hep gülen insan en zengin insan
saglikli, olumlu dusunebilen, sevdikleri yaninda ve destekcisi olan, kimseye muhtac olmayacak kadar para kazanip gecinini surdurebilen, az ama gercek dostlari olan, inancli, sevmeyi sevilmeyi hakkiyla yqpan insandir bence.
hmm güzel
levelm 1 olduğundan msjı sildiğinde mesaj atamıyorum
Dünyanın en zengin iş adamı Microsft un kurucusu Bill Gates dir
Türkiyede Acun ve Ağaoğlu diyen cahillerede ilk 50de bile olmadıklarını ve en zengin ailenin
Koç Holding olduğunu iletiyorum...
Helal olsun bende bunu anlatmaya çalışıyorum
Koç sabancı doğan aileleri türkiyede zengindirler
Aynen kardeşim cahillere he de geç ben ekonomi kitaplari delisiyim..
Dünyanın Zengin adamı David rockefellerdir onun kurduğu devlet tahvili borsada finansda bir günde gezen para miktarı 17 trilyon dolar bunların hepsini havuzlayan adam rockefellerdir Fed üzerinden bütün Amerikan vergi gelirlerinin tamamını Amerikan halkının hepsinin parasını bütün kazançlarını kendi kasasına dolduruyor tarihte görülmemiş en büyük havuzcu başı rockefellerdir senin bil gatesin sadece çalışan
Cevap
94Cevap
Karikatür harika,
Bazi insanlari cok kücük birseyler bile mutlu eder. Illa bu material birsey olcak degil, bir güzel söz falan.
Ben mesala herseyi alsamda mutlu olmam ama yasli bir amcaya yolu gecmesine yardim ettimmi kendimi Superman gibi hissediyorum.
Valla bence iyi kalpli merhametli kalbinde allah korkusu olan yetimin sirtini oksayan insanlarla dalga gecmeyen kimse o dunyanin en zenginidir ama maddiyat acisindan diyosan hic bir fikrim yok paraylailgili pek arastirma falan yapmam olursa harcarim ederim olmazsa oturur kalirim
En zengini kim bilmam ama en zengin soy israilloğulları. Adamlar butun Avrupa ve Amerika devlet bankalarinin sahibi ve dunya capinda cok buyuk sirketleri var. İsrailin nufusunu toplasan İstanbul'un 4'te 1'i
Dünyanın en zengin adamı kim bilmem ama Dünyayı ölümüne gezen adamın lüksüne hiç bir şeyi değişmem :
;))) güzel
dünyanın en zengin insanı benim çünkü umutlarım hayallerim hedeflerim var ve asla vazgeçmiyorum benim için en zengin benim :D
karnı tok, sırtı pek, sıhhatı yerınde ve az olmasına ragmen gonlunden verebılen ınsan en zengın ınsandır
Birincisi bu medyaya gözüken kısım, bi' de gözükmeyen gizli zenginler mevcut.
İkincisi ailenin soy ismini yanlış yazmışsın, "h" harfini de ekle lütfen.
Dunyanin en zengin insani. Allah ve resulunu seven. kalbinde Allaha derin bir aşk besleyen insandir kardeşim.
Cebimde beş kuruş param yok, gönlümde zengin değil ama beynim var hacı hepsine yetiyor da artıyor bile. para her şey değil ama çoğu şey yine de az para yetiyor insana napcan en zengini harçlık mı alacan boş ver böyle işleri git biraz kitap falan oku ne bileyim daha önemli şeyler sor, araştır falan...
Söyle Anlatayim size
eşiyle cocuguyla huzurla oturdugu evdir zengiliği bence. aradaki muhabbeti gülüşü mutlulugu huzuru. zenginlik bu.
valla bennnnnn.:) oğluşum kocam evim :D hepsi var allaha şükür :D gerisi zaten zamanla oluyor :)
Dini bûtün insandir davasi allah davasi olan insandir.
Dünyanın en zengin insani benim mukemmel bir ailem var o benim ocon en buyuk zenginliktir
benim gönlüm zenginse demeki o zengin benim kardeşim
Bana zenginik nedir diye sordular çekirge ; Eşim, ben ve keratalar
Dünyanın en zengin insanı , ailesi yanında sağlığı yerinde olan insandır..
Dünyevi şeyler insanı mutlu etmez hırslandırır
Dünyanın en zengin insanı herşeyi olana, gördüğümüz ve görmediğimiz her şeye sahip olana kul olandır.
En fakiri ise paraya köle olandır.
tesekkürler ama dünyanin en zengin hanedani Rotschild lerdir yahudi bir aile
bideBill gates den sonra geliyor carlos Slim
neden sesli mesaj ben senin sesini duymak zorundamiyim ;DD
76 Billion parasi varmis serefsizin
Bu arada ağzında loli popmu var? ya da şeker? ;)
Zenginlige bakıs acısı belirler bunu, Maddi olarak şu an Bill Gates gorunuyor, manevi olarakda Mevlana.
Roman Abramoviç dir. Bu dünyada paran varsa senden mutlusu yok diye birşey demek istemiyorum fakat. Sağlığın yerinde ise ve bu adam kadar maddiyatın varsa. Dünyanın en zengini sensin.. : )
Rotschild yahudi ailesi zengin b*k gibi para mavi ekran 404 not found...
O değilde resimdeki baba oğul- sülalem raad imajı veriyor :)
Kuralsiz!
Mutlu bir ailesi huzurlu bir yuvasi olan herkes zengindir benim gozumde
Sarkida da dedigi gibi "bu dunyadaki en zengin kisi gönul fethedendir"
dünyanın en zengin insanı sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yuvası olan insandır kardeşim
Zenginliğe bakış açınıza göre değişir. Kafası rahat, karnı doyan ve en önemli unsur mutlu olan kişi dünyanın en zengin insanları arasındadır.
cüzdan boş olduktan sonra gönül zenginliği kimin umrunda. millet artık parası olanı insan yerine koyuyor. gönül zenginliği önemsiz olmuş bu devirde
Dünyanın en zengin insanına sesleniyom "bana burs verin abi öğrenciyim mağdurum " :D
dunyanin en zengin insani her zorluga gogus geren ailesiyle birlikte olandir :)
Dünyanın en zengin insanı, Dünyanın en zengin insanının oğludur. Baba kazansın o yesin
Benim olmadığım kesin ama bu karikatürü her gördüğümde duygulanıyorum be 😢
Dünyanın en zengin insanı en çok şeye sahip olan değil, en az şeye ihtiyaç duyandır...
yuru git tamam ailelerimiz biz icin candir ama sevgiliymis bilmem neymis bunlarin onemi yok once para sonra ask hatta ask yoktur olmaz cunku ama hepsinden once dini inanclarimiz tabi sonra ailemiz sonra paramiz
Haha hepiniz yaniliyorsunuz tabiki Warren Buffet tir.
En zengin rockefeller di ya 192 billion du rotschild den de zengin diye biliyordum..
Hayır rothschildin 300 trilyon
Carlos Slim
ama koch ailesi kadar değil yine de :D
Dinini örf adetlerini bilen tanıyan yaşayan yaşatan
inanci maneviyati vede toplumla iletisimi iyi olan insan
Manevi olarak guclu insan...
Allahın rızasını kazanmıs insandır.
ben o rotschılın varya dunyada ser ıttıfakı kuran ıbıneler
Amenerrasulü yü bilen ve takva sahibi müslüman kişilerdir
dünyanın en zengin insanı herşeyi olan ama kaybedecek hiçbir şeyi olmayan insandır
Dünyanın en zengin insanı islamiyeti doğru yaşayanlardır.
Dünyanın en zengin insanı benim gönlümce istediğimi alıp satıyorum bu bana yetiyor
Bill gates den sonra mittal var hindistanlı metal zengini
Hiç Boşuna Sağlıklı Huzurlu Diye Birbirinizi Kandırmayın
Parası Olmayanın Huzuru Yoktur , Türkiye Fakir Dolu Kaçı Huzurlu?
Parası Olup , Sağlıklı Olanda Var
Çok mutluyum mınakoyayim diye sigara yakan insan = Dünyanın en zengin insanı
Google: Larry Page ------ Face book : Mark Zuckerberg. fakirlerdede gönül zenginliği deriz böyle kandırıldık hep.
Alım gücü yeterli, sağlıklı ve huzurlu bir ailesi olan...
Benim babam mola yerinde araba almis adam ak hayirdir
Mana'yı bulmuş ; aşk 'a kavuşmuş insandır.
Tabiki dini oturmuş insan
justin bieberdır herhalde onda ikiside vardır ya da michael jackson da olabilir :D
en az şeye ihtiyaç duyandır
Karikatük çok beğendim :)
Tabiki recep tayyip erdoğan yatili evden dünyanın 3 zenginler arasına girdi. Adamin özel jeti ucagi olgusunun gemickkleri masallah. Aylik 1000000 $ aliyor sanki.
önemli olan gönül zenginligi
(Paralı kocaya kaçtı xD)
huzurlu , mutlu, sglikli. gerisi de bosch.
Rockefeller ve Rothschild trilyonlarca dolarları var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar