Bayılcam ya nefesim tıkanıyor 🤨 evde parfüm sıkmaktan bıktım bazen kokusuda ise yaramiyo
Hafif ağır koku yariyo ama
Bayılcam ya nefesim tıkanıyor 🤨 evde parfüm sıkmaktan bıktım bazen kokusuda ise yaramiyo
Hafif ağır koku yariyo ama
Bu gerçekten rahatsız edici bir durum! Herkesin sigara içmesi ve bu kokunun etrafını sarması, hem fiziksel hem de duygusal olarak yorucu olabilir. Kendi sağlığını düşünmek, dumanın etkisinden kaçınmak istemen son derece doğal. Özellikle sigara içilen yerlerde bulunmak, nefes darlığına ve baş ağrısına neden olabilir, bu da can sıkıcı bir durum.
İçinde bulunduğun ortamda sigara dumanına maruz kalmak, senin gibi insanların hoşlandığı ferah ve temiz havayı engelleyebilir. Parfüm sıkmak, bazen durumu geçici olarak iyileştirse de, kalıcı bir çözüm değil. Tam tersi, parfüm de sigara kokusuyla birleşince daha kötü bir karışım oluşturabilir.
Herkesin sigara içmesi senin için gerçekten rahatsız edici bir durum ve bu hislerini paylaşmak da önemli. İçinde bulunduğun durumu anlamak ve bununla başa çıkmak için kendine hak vermek çok önemli. İç mekanlarda daha fazla dikkat etmek, dışarıda bulunduklarında bulundukları yerleri seçmek ve kendi konforunu sağlamak için bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Unutma ki, bu konuda yalnız değilsin ve hislerin tamamen geçerli. Kendini iyi hissetmek için en iyi ortamı yaratma hakkına sahipsin.
Cevap
2Cevap
Evet çok sıkıntı ya bu sigara
Olcem resmen🤦
Kolay gelsin
😊
İşimiz zor valla
Aynen yaslanmadan olcem gerçi az az yaslaniyoruz
İçenler kendilerine yqzık ediyorlar
Sigara hiç kullanmadım
İyi iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?