Arkadaslarinin bir kısmını is arkadaslarini ve normalde gorustukleriyle tanistik gorustuk. Zaten 6 yillik bir iliskimiz var. Ama bu arkadasini tanimadim dugunu var beni pek cagirmak istemedi gitmem sacma mi olur
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır neden sacma olsun. Sevgılunle bırlıkte gıdıyorsan sorun yok
Sıkılırsın dedi erkek kadin farklı oturururz falan dedi de kız tarafı gocmenmis cok aciklarmis bence ayri oturmazlar
Bence senı goturmemek ve orada capkınlık yapmak ıstıyor.. gotururse yapamıyacak
Dugun acik dedigim icin mi dediniz
Düğüne git takı tak yeni evlilere yardımcı il
Seni çağırmak istemediyse gitme bence
Sıkılırsın falan dedi gitmesen olmaz gitsen olmaz vs dedi
Bunu söyleyen sevgilin galiba. Bana tarşı net bir cvp ver ona göre hazırlanıcam deseydin
Net cevabi benden bekledi
Boyle dusunuyorum ama 6 senedir beraberiz inan cok zorluklar atlattik he sonunda ben issiz kaldim o su an calisiyor ama benim emegimle biyerlere geldi aslında. Hic gormedegim ama yakin oldugu birinin dugunune gitmek cidden sacma mi abes mi olur
Neyse işlerim vardı zaten onları halledeyim deyip gizem yarat 😂 ne işi derse kişisel ya dersin
Ahahah tamam
Şimdi şöyle sevgilinle gitmen normal bence tanımasan da o insanları sevgilin tanıyor ve sen o insanın partnerisin soruçta. Ama sevgilin mırın kırın ediyorsa gelmeni istemiyorum ama alınırsın diye söyleyemiyorum kafasındaysa gitme bence işim vardı zaten ya dersin 😂
Bence gideyim hastanede calisiyor orada ben de olayim neden olmayim ki boş ver tedirgin olsun kac sene issizlikle bogusurken yanindaydim simdi oraya buraya istemezse yüz bulur ya da belkide artik terkedilme vakti geldi
Dürüst olmak gerekirse sevgilinden ben de bi işkillenmedim değil
Nisan yapacaz tektas aldi bana buyuk geldi daralttik daha bugun Nisan yuzugunun nosunu soyle dedi bana gecen yani 7 ay once yine boyle bir etkinlikte bulustuk arkadaslariyla bi elimi tutmadi he utangactir normalde de utanir tutarken de yinede cok kizmistim bence oraya gitmeliyim elini tutmaliyim bi emeli varsa bile orada zort diye kalsin zaten terk edilme zamanı geldi oyle kolay degil emek verdik
Evlenmeden önce iyi tanımak gerek sonra bir hinoğlu çıkarsa daha çok üzülürsün.
Simdi sacmalik su benim yuzugumu hep takmami ister bunun 7 ay omceki is arkadaslariyla tanismamda yuzugumu unutmusum cok da onemi yoo zaten demisti ama 6 ay onceye kadar calisiyordum yuzuk tak yazardi hep
Bu senden utanıyor mu bena mı öyle geldi
O gitsin kendinden utansin uzerine giyecek kiyafeti yoktu hediye bahaneysiyle kislik yazlik alirdim
Ayrica guzelim fizigim yerinde sarisin mavi gozluyum burnum kucuk yanlis anlamayin lutfen yakismayacak biri degilim fiziksel olarak
Sinrilendim sacmaladim
Simdide sinirlendi o gunu mu buldun gezmeye diye
Erkekler böyledir yüz verdikçe şımarır. Kendini Johnny Deep sanır. Ben de yemeğini aldım cebine para koydum öğrendim ki bi babaanneme yürümemiş. Gezme kısmını anlamadım
Yani o gun benim baska planlarim var deyince de ne isin var diyor
Kişisel işim var özel deseydin bunlar da her şeyi sorguluyor
Anneme dedim belki ortami begenmiyordur o yuzden istemez bir de o acidan dusun dedi
Pavyona gitmiyorsun düğüne gidiyorsun sandalyede oturup gelecesin fuhuş yuvasının ortasına düşmüyorsun ay ne alaka ya
neden saçma olsun
saçma bence
Neden