Esimle bosanma asamasindayiz?

Esimle boşanma aşamasındayız boşanma davası açık. Ailesiyle yaşıyorduk tartışma esnasında beni evden kovdular 2 yasinda kizimiz var Ev tuttum. Bugun barisicaz diye ikinci el beyaz eşya aldık birlikte kendimiz ait olan eşyaları ailesi vermiyor diye. akşamında beni annemlere bıraktı eve gidiyorum dedi alinan eşyalar yarın gelicek. Beni annemlere bıraktıktan sonra aradim acmadi yarim saat sonra acti işyerindeyim diyo avm kapanmis et aracı diye bi sey varmis gece et getiriyormus goruntulu gosterdi eşim garsonluk yapiyor. orada bi arkadasi var garip tipli o arkadaşının da eşi onu bırakmış üç çocukları var. Simdi tekrar aradim et araci gitmedi hala yok etler devrildi felan yalan atıyor. Sonra yine aradi bu defa arabayi yolun kenarına çekmiş arabadan inmiş arabayi uzaktan gösteriyor arabanin içini göstermiyor. Annemlere bırakırken de para istedim vermedi yok dedi. Görüntülü konuşurken de cips yiyor arabanın içinde. Ne yapmaya calisiyor anlamiyorum. Neyse iste benim eşyalarım ailesinin evinde yatıyor ben ne yapıp ne edip o eşyaları da almam lazım nasil bi yol izlemeliyim
Esimle bosanma asamasindayiz?