Kızlar ne olursunuz yardım edin işin işinden çıkamıyorum?

Arkadaşlar merhabalar konu biraz uzun 1 buçuk yıldır evliyim eşimle severek evlendik eşim çok iyi birisi normalde bana karşı yemez yedirir kendisi almaz bana alır aileme karşı çok değer verir ama problemim bu değil benim bir türlü geçmişimi ondan önceki olan hayatımı birileriyle konuşmamı kabullenemiyor benim eşimi tanımadan önce konuştuğum birisi vardı sadece konuştuk bi kaç kez de buluştuk başka hiç bir şey olmadı aramızda ama daha sonra eşimle sevgiliyken öğreniyorum ki onun arkadaşıymış tanıdığı diyelim neyse ben bunu sevgiliyken eşime söyledim ben bunla konuştum ama aramızda öyle sevgililik olmadı diye haberin olsun diye eşim tamam dedi problem etmedi ama evlendik evlendiğimiz günden belli 1 buçuk yıldır kendini onunla kıyaslıyor sürekli her kavgamızda o çocuğun ismini anıyor benden daha mı iyiydi sen onun gibilere layıksın sürekli ama bıktım artık ya çatal yüzünden kavga ediyoruz konuyu ona getiriyor neyse bi gün canıma tak etti yine kavga ettik yine onun ismini geçirdi bende bastım gittim o çocuğun çalıştığı yere dışarıda bekledim ve mesaj attım gelir misin seninle konuşmak istediğim bişey var diye gerçekten konuşmak istiyordum hani evliliğim senin yüzünden kötü lütfen eşimle konuş gibisinden çağırdım aslında ama gelmedi direk eşime mesaj atmış senin karın beni çağırıyor diye eşim geldi buldu beni dövdü sokak ortasında aileme karşı da haksız çıkarttı neymiş eşim gelmeseymiş ben onunla sxx yapacakmişim bu olayların üstüne babamla boşanma davası açtık oda tamam boşanicam dedi mahkeme günü geldiğinde mahkemeye gelmedi bizimle yanıma geldi boşanmayacağını beni çok sevdiğini söyledi bende inandım saf gibi ben özür diledim kendimi açıkladım neden çağırdığımı vs o şekilde barıştık 2 aydır birlikteyiz eşimle ama eşim yine aynı en ufak tartışmada onu başıma kakıyor sen namusu mu iki paralik ettin diyor o.. r.. ospsn diyor neler bunları dedikten 2 saat sonra barışmak istiyor ben ne yaptığını çözemedim ne yapıcağım hiç bilmiyorum delirmek üzereyim sürekli bana hakaret ediyor arkadaşım boşansaydın o zaman diyorum yap yap bu kadar kolay mı diyor boşanmıyor da

Kızlar ne olursunuz yardım edin işin işinden çıkamıyorum?