+1 yılOnkoloji yani kanser hastalıkları. Gençliğim bir hastahane lojmanında geçti. odamın camından baktığımda tam karşımda acil servis sağ tarafta ise morg kapısı duruyordu. Evet zor karışık duygulara neden oluyor ama şu bir gercek ki insan herşeye alışıyor.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çalıştım onkoloji de evet gittim
06 Yorumla- +1 yıl
Umutsuzluk hakim değil bilirsiniz hastalara en çok moral lazımdır. Bütün hastalarla çok iyi geçindim ve mutluydum... Diğer insanlara baktığımda asıl umutsuzluk hakimdir. Bu kişilere baktığım da ise huzurlu oluyorum.. Bilirsiniz gözleri kapatmak sadece vücudun yok oluşudur ve bu insanların vücudunu her gün görüyorum içimde... Ama diğer insanları hiç bir zaman affetmeyeceğim üstüne nefret ediyorum.. Önemli olan insandır karakterdir diğer insanlarda bu yok en önemlisi saygı ve sevgi yok !
+1 yıl1 ay onkoloji hastanesinde Intern doktor olarak çalıştım. bn bu konuda duyarsızlastm açıkçası sürekli gormekten 1 günde yüzlerce kanser hastası görüyorsun insan bir süre sonra kendinden de şüphe duymaya basliyo
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle gelen hastalara istem yapıyoruz sonuçlarına bakıyoruz muayene ediyoruz snra hocaya danisiyoruz
- Aile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılannem meme kanseriydi. gitsem kaldıramam büyük ihtimal. klinikler bile aşırı kalabalık onkolojide. morale en çok onların ihtiyacı var. rabbim hepsine acil şifa versin ne diyim
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Onunden gectim iki uc kez tip fakultesine gittigimde.. iceri girmedim , danisma falan vardi.. buyrun kime baktiniZ denmesin diye..
17 Yorumla- +1 yıl
Gereksiz gormek degil.. her seyden once tip fakultesine gezmeye gitmedim. Farkli binalarda sonucta. Ama oraya da gezmeye gider gibi girmekten utandim.. giris hotel lobisi gibiydi.. ve 3-4 kiz ve guvenlik vardi uzun bir bankonun gerisinde.. isi olmayan giremez hsvssindaydi.. sanki girer girmez kome baktiniz , iceri giremrzsiniz dyrcekler gibi dusundum o yuzden girmedim.. yoksa giresim vardi. Cekindim.. hani disaridan mikrop getirdin diyecekler gibiydi..
- +1 yıl
Hmm anladım, oralarda hep öyle ama kimse kimseye bişey yapmaz zarar vermez çünkü insanlar orada başka amaçla ve çok önemli bir sebeple orda bulunuyorlar. Herkesin derdi başından aşkın ve orada çalışan insanların çoğu hoşgörülü benim gördüğüm kadarıyla. Umarım bir gün gider görürsün...
- +1 yıl
Ben de ayni fikirdeyim. Cocuk esirgeme kurumuna bagis yapmam , gider dana keserim gerekirse , ve gozumun onunde , tum etle tas kebabi ya da kavurma yapilip kurumun mutfaginda , o cocuklarin tum o eti afiyetle yedigini kendi gozlerimle gormeden ayrilmam oradan.. ayni mantik. Yardimlarin adil ihtiyac sahiplerine ulastirildigina inanmiyorum.. dedigin gibi , yardim yapamaya niyetim oldugunda ve tabi ki durumum , hastaneyi gezip gercek ihtiyac sahiplerine kendim ulasmayi yeglerim.. elaleme yediremeyiz uc kurus yardimimizi. . Gerekirse 20 liraya gider cicek yaptirip , hastaya, kendim gotururum ama kalkip losev ya, da, turevine kurus bagislamam.. ihtuyac sahibi o kadar insan var ki.. keske bir suru insana , hic ummadiklari anda ulasip , Allah mi gonderdi dedirtircesine , en şık ve alcak gonullu bir halde bir suru yardim edebilsem.. belki bir gun , Allah o imkani verirse bana. Ama , sadece onkoloji de degil.. dedigim gibi , cocuk yetistirme yurtlarina da.. insaallah.. neyse , kotu..
+1 yılbir zamanlar onkoloji hastasıydım. o durumları çok iyi bilirim kimsenin kafasında bir tane tüy yok ilaçlar seni mahfetmiş falan çok kötüydü. Allah kimseye yaşatmasın
13 Yorumla- +1 yıl
Hodgkin lenfomaydı tedavisi basitti ben şanslı olanlardandım. Ama çok kötü durumda olanları da gördüm hastanede tanıştığım kişilerin ölüm haberini aldığım da. Senin hastalığın neydi
babamin arkdasi hasta idi. zaten oldu olasi som agizli birisi kime doktora git dese mezara gider. o yuzden bana hastaneye git dediginde korkudan gidemiyorum:-)
19 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet iyi bilirim.. Hatta birkaç tanesinin kurulumuna danışmanlık da yaptım ;-)
14 Yorumla
+1 yılHayır ama akıl hastanesini çok merak ediyorum. Emin ol ordakiler daha beterdir.
14 Yorumla
+1 yılNe sen anlat ne ben söyleyim babannemi kaybettim hemde aylarca benden sakladılar Ankara dikmenden o yüzden nefret ederim. Babamda aynı şekilde şu an hasta aynı durumda
13 Yorumla- +1 yıl
Başın sağolsun ve cok geçmiş olsun. Bende Ankara şehrinden nefret ediyorum, Ankara Hacettepe Onkoloji Hastanesi, psikolojisi bozuluyor insanın. Benim babam abim falan olsaydı daha çok canım yanardi, neyse ki ben olmuşum diyorum bazen. Seni sıkmiyim bunlarla, yeterince sıkılmıştir, Hayat bu geliyor geçiyor aynı şeyleeeer ama hepsi birbirinden acı verici.
- +1 yıl
Senin ne hastalığın var yok alıştım artık babam biraz iyi sağol
Bro çapada saat 8 de oraya gidicem hatta elimdede bir kaç kücük cocuk resmi var ve gercekten allah ordakilere yardım etsin insanın hayata olan sevincini bitiriyo orası :/
11 YorumlaTam olarak içeriye girmedim ama gördüm kısmen de olsa. Allah onlarında bizlerinde yardımcısı olsun, hakkımızda hayırlısını versin, çaresiz dert vermesin inşaallah.
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. Allah hasta olanlara şifa versin. Kimseyi hastaneler düşürmesin.
11 YorumlaAkciğer kanseri babanın kızıydım ben. Görmek ne kelime bizzat yaşadım.
13 Yorumla
+1 yıl1 sene onkolojide kanser tedavisi gördüm. Allah yar ve yardımcıları olsun. Rabbim sabır sıhhat versin
112 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun öncelikle. Allah bir daha göstermesin. Lenfoma kanseriydim. Kemoterapi + radyoterapi aldım.
hatta bugun muanem vardı. Kontrollere gidiyorum sıkıntım yok iyiyim şu an. - +1 yıl
Lenf bezi kanseri yani. Atlatali çok oldu bnim. Şükür. Kotu bir süreçti ama bana çok şey katti
- +1 yıl
ufak bir şeye uzulmem artik. Dünya kaygisi gtmem. Vs vs
- +1 yıl
Calissen hyt göründüğü gbi değil ben 4 yillik üni btrdm. 3 yil Dr issizm
- +1 yıl
Allah başka skinti vermesin. Olur inşallah hepsi
- +1 yıl
Hayirli geceler
Bir defa hasta ziyareti için gitmiştim biraz sarsılıyo insan geçtiğiniz her oda yatan her hasta kanser kafanızı nereye çevirseniz kanserli insanlar oldukça uzucu Allah yardımcıları olsun
11 Yorumlakız arkadaşım lösemi hastanesi ve malesef biliyorum bu durumu
15 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskerde yogun bakimda nobetler tuttum mahkumlar icin.. Allah dusurmesin cok kotu seyler gordum insanlarin her halini gordum birdaha sukrettim..
11 Yorumla
+1 yılEvet gittim ne oldu ki :(
Kötü hissettiriyor umutsuzluk hakim01 Yorumla
+1 yılHayır hiç gitmedim. Allah kimseyi oraya düşürmesin.
01 Yorumlagitmedim, gordum sadece. Allah yardimcilari olsun 😐
04 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun, biliyorum o hastanede yaşanan birçoğu şeyi, yogun bakımı hiç görmedim ama onkolojiyi çok iyi biliyorum diyebilirim. Hasta olarak girince insan üzülüyor ama sağ şekilde girince insanın içini bir karamsarlik üzüntü sarıyor o insanları gördükçe. :/ bana uzun bir şekilde görüş düşünce hissettiklerini yazar mısın özelden? Bu konu hakkinda sohbet etmek isterim. Şimdi yatıyorum ben hayırlı geceler
onkoloji nedir desen on koleji diye koley mi açılmış derim o derece aram kötü o terimle...
06 Yorumla
+1 yılHiç onkoloji hastanesine gitmedim
11 Yorumla
+1 yıl@HARBİKİZ Aklıma Geldi..
111 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim Bu Kullanıcı Adını Kullanan Bir Bacım Vardı Pek Samimi Olmasak ta Sürekli Böyle Beddua Ederdi HAİNLERE..
- +1 yıl
Hatırladığım Kadarıyla Hainlerin Eşleri Çocukları Vs Kendilerinin Tek Adresleri Hastanelerin Onkoloji Servisleri Olsun! Neden Rica Ettiniz?
- +1 yıl
TÜRKÇEMİZ.. Neden Rica Ettin? Bundan Kastım Merak Etmemdi..
- +1 yıl
Neden Rica Ettiniz? @HARBİKIZ'ı Tanıyorsunuz Diye Düşündüm.. Bir Daha Biri İle Yazışırken Anlamazsan Bir Satır Önceye Dön Oku..
- +1 yıl
Ben Sizin Yerinizde Olsam Algılamaya Çalışırım? Burada Size Nasıl Emir Verebilirim Size? Saçmalamayın Pişman Oldum! Lütfen Yazmayın.
gıttım
rahmetlı babamın tedavısi ıcın gıtmıstım11 YorumlaOnkolojiyi biliyorum ama hiç gitmedim
00 Yorumla
+1 yılevet annanem için
16 Yorumla- +1 yıl
Göğüs kanseri annanem
- +1 yıl
9 sene önce vefat etti
- +1 yıl
çok sağ ol
+1 yılGitmedim.
11 YorumlaStaj yapmıştım orada bikaç hafta
01 Yorumla- +1 yıl
Neler düşünduklerini ve hissettiklerini, o insanların halini görünce düşünduklerini falan ayrıntılı bir şekilde yazmanizi rica etsem? Ben simdi yatıyorum ama insanların düşüncelerini merak ediyorum, bende orda yaşadım falan kaç kişi orayı düzgün bir şekilde biliyor, görüşlerden anlaşılıyor ki kimse umursamaz bir tavirda. Neyse artik. Bana goruslerini düşüncelerini boş bir zamanında uzun şekilde özelden yollar misin? Bu konuda sohbet etmek de isterim. Hayırlı geceler
+1 yılhayır gitmedim
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGittim :((( Allah yardimcilari olsun
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılgittim çokca bolca
05 Yorumla- +1 yıl
hasta bendim :)
- +1 yıl
yeniden bir yerlerden çıkana kadar geçti gitti tekrar tekrar konuşmaya gerek yok bence
- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılGitmedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHevet
10 Yorumla
+1 yılevet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem