acı tecrübem size not ; gidenin geldiği bir dünya yok seven daima kalıyormuş gidenlerin resmini yırtıp atın. affetmeyin
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yapma be valla akşam akşam üzdün 🚬🚬
Gözümün önünden film şeridi gibi geçti
9 ay oldu ayrilali tüm resimleri kaldırdım telefondan...
Katılıyorum ; giden geri gelmez, kalan kendi haline kalıyor. Zaman en güzel ilaçtır
evet benimde yaklaşık olarak o kadar oldu seven insan en fazla 2 gün içinde döner dönmüyorsa zaten hiç olmamıştır
Genelde 3 hafta 1 ay içinde dönerse döner , yoksa dönmez. Ha bazen dönebiliyorlar. Tabi o sürede sen iyilestikten sonra kabul eder misin o ayrı. Geçmiş olsun
dönme sebebi de senden daha iyisini bulamazsa diye düşünüyorum
Başıma geldi daha önce
Biliyorum.
Senin dediğin de bir ihtimal ve de kuvvetli ihtimal
senin başına ne geldii
İlk ayriliktan sonra 2 ay sonra dönmüştü; çok üstüme geldi, ısrar etti, bende kabul ettim sevdiğim için. Daha sonra 3 ay sonra kendisi bu sefer ikinci kez ve son kez olmak üzere ayrıldı, ayrılmak istedi.
birdaha gelirse kabul etmeyi düşünüyor musun
Hayır Kabul etmem. Çünkü çocuk oyuncağı değil ve 9 ay geçmiş aradan bu saatten sonra olmaz. Ben bir kez hayatımda benim için önemi anlamı farkli olan, çok sevip değer verdiğim kadina şans verdim bu ilk ve sondu. Bir daha hayatımda kimse varlığıyla ya da yokluğu ile terk etme curetinde tehditinde bulunup yokluğu ile korkutamaz. Ayrılmak mı istedi anında kapı orada. Bitti. Belki bir kez neden diye sorarım, ayrılmak mı istiyorum dedi. Fırla kapı orada derim. O eskidendi peşinde koşup, geri döndürmeye çalışmak.
aynen bencede. anlar sonradan neyi kaybettiğini
Peki sana bir soru sorabilir miyim?
tabiki sorr
Teşekkür ederim
Bak şimdi şöyle bir durum var
9 ay oldu biz ayrıldık, o günden sonra 5 ay sonra farklı bir bahane ile bir şey sormak için yazdı kısa cevaplastik o kadar
Onun dışında ben sosyal medyadan her yerden çıkardım engellemedim, sadece çıkardım. WhatsApptan ne zaman hikaye atsam bakıyor.
Sence bu neden? Neden bir insan hayatında istemediği ve ayrılığı da kendisi istedi. Sosyal medyadan neden insan hayatından çıkarttığı birini takip eder.
Ben asla stalck yapmıyorum. Hatta instagram hesabini gorunur hale getirdi ve adım kadar eminim bilerek görmem için görünür hale getirdi.
Düşünceni merak ediyorum bir bayan olarak senin
bence yedekte tutuyor olabilir seni başkasından ilgi alamazsa senden alacak o ilgiyi gerçekten seven bir insan ayrılmaz ayrılsa bile telafi eder çabalardı bak mesala ben de seviyordum ama bana artık yazma yazarsan da cevaplamam dedi bu yüzden sildim attım bende onun gibi eger bana açık kapı bıraksaydı ben dönerdim diye düşünüyorum alan bırakmadı o kişi ne istediğini bilmiyor bide sen sevmişsin analdığım kadarıyla yüz buluyor ama seni istemediğini düşünüyorum yarın barışsanız bile yine terk eder gibi algı oluştu bende senin burada ona vermen gereken en büyük cevap numarasını silip onu dumur etmek... ozaman başından aşağıya kaynar su dökülür. çok inanmış senin sevgine seni yedek kulubesinde tutuyor
bence yedekte tutuyor olabilir seni başkasından ilgi alamazsa senden alacak o ilgiyi
**BU SAATTEN SONRA Benden o eski ilgiyi istese de alamiycak. Çünkü ben akillandim o eski saf , karşılıksız ilgi vermeyi icsellestirmis, ideal sevebilecek o adamı kaybetti.
gerçekten seven bir insan ayrılmaz ayrılsa bile telafi eder çabalardı bak
**BENCE DE COK DOGRU Söylüyorsun. Yeniden hayatıma girmeyi, bin pişman özür dileyerek beni sevdiğini unutamadigini söyleyen de oydu. Ama nafile. Bir kere inandım hem duygularima hem aklima yanlış yaptı.
mesala ben de seviyordum ama bana artık yazma yazarsan da cevaplamam dedi bu yüzden sildim attım bende onun gibi eger bana açık kapı bıraksaydı ben dönerdim diye düşünüyorum alan bırakmadı
**BAK SEN O KADAR DOGRU BİR HAMLE Hareket yapmışsın ki çok doğru bir adım atmışsın direk süresiz no contach direk bitirmissin ve bir daha dönüp bakmamissin hem istememiş, açık kapı bırakmamış. Bu yönüyle ayrildigin kişinin delikanlica bir davranışta bulunduğunu düşünüyorum. Neden diyeceksin şimdi bana?
Çünkü benden ayrılan kişi hiç bir zaman bana seni istemiyorum, hayatımda görmek istemiyorum sakın yazma ne yaparsan yap vs vs asla ters bir cümle, kelime, ifade kullanmadı. Aksine arkadaş kalabilir miyiz dedi bir iki kez bu konuda çok net keskin bir cümle kullandım asla arkadaş kalamayiz, bir daha bu konuda tek kelime dahi etme. Bittiği anda biter, sevdiğim kadınla dünyada kadın kalmayacağını bilsem, arkadaş kalmam bunu kafandan çıkar dedim. Hep bir açık kapi bıraktı ve sert ifadeler kullanmadı, hatta ne dedi biliyor musun. Ayrıldıktan sonra bir gün çalıştığın yere, yaşadığın şehire gelsem seni ziyaret etmeye görmeye beni kovar misin yoksa sevinir misin dedi. Dedim estf kovmam tabiki öyle şey olmaz ama gelmeni de istemem ayrıldıktan sonra bu şekilde karşı karşıya gelmeyiz dedim.
o kişi ne istediğini bilmiyor bide sen sevmişsin analdığım kadarıyla
**COK SEVDİM. Onun için burada neler yaptığımı yazsam, şunu şu kadar iddia ediyorum. Hayatı boyunca ne o nede başka bir kadına kimse bu şekilde duygular yasatamayacak. Ben zirvede everestte biraktiim mutluluğu onda , onun hayatında. Benden sonra net söylüyorum. Onun için yaptığım her şeyi göremez imkansız. Direk
yüz buluyor ama seni istemediğini düşünüyorum yarın barışsanız bile yine terk eder gibi algı oluştu bende senin burada ona vermen gereken en büyük cevap numarasını silip onu dumur etmek... ozaman başından aşağıya kaynar su dökülür. çok inanmış senin sevgine seni yedek kulubesinde tutuyo
Yedek kulübesinden çıkalı çok oldu. İnan bana sosyal medyadan cikarttim, asla yazmadım, doğum gününde mesaj atmadım, aramadım. Bir şeyleri bahane edip yazmadım. No contach yapıyorum o zannetti ki bir daha ısrar edicek ariycam supriz yapıcam yanına gidicem gorucem. Bitti o iş.
Evet numara silmedim doğru belkide silmem gerekir. Benim bir iş değiştirme durumum var. Yakında numaramı değiştiricem o zaman zaten istese de bir daha bulamiycak sosyal medyadan yazması dışında. Tüm kapılar kapanmış olcak.
Evet çok inandı çok garantili sevgi vermiştim ona. Aslında böyle olmamaliydi. Ondan sonra çok şey öğrendim maalesef karşılıksız sevgi vermemeyi mesela. Bitti artık
Yorumların için teşekkür ederim seni de yordum kusura bakma. Seninde sormak istediğin bir şey varsa...
abi haklısın hepsini okudum beni terk eden delikanlı değildi bana umut verdi şüphe bıraktı ayrıldıgında da sordugumda sevyormusun diye bilmiyorum dedi şimdi o delikanlı değil saoll
O zaman haklısın, umut verip yarı yolda birakmak da kansızlık hangi kitapta yazıyor bilmiyorum. Ama en azından seni 2 sene 3 sene oyalayip istemiyorum dememiş. Bir yönden de iyi düşün bir kaç sene senden faydalanıp sonra görüşmek istemiyorum da diyebilirdi. Devir kötü, artık kotunun iyisi diyoruz şu hale bak
:(
Sıkma canını üzülme benim 9 ay oldu yavaş yavaş iyi hissediyorum kendimi. Bazı şeylerin ilacı gerçekten klasik olcak ama Zaman...
Peki sen onu geri dönse kabul edicek misin?
dönmesini istemiyorummm :)))
Sen öyle diyorsan problem yok Patron 🙂
abi bir şey sorabilir miyim
Sor kardeşim benim
çapkın bir erkek ama yakışıklıda kızın yanında niye heyecanlanır böyle anlamadım
Diğer kizlarin yanında heyecanlanmayip, normal davranıp, dediğin kızin yanında heyecanlaniyorsa bu bir tık daha ondan hoşlandığını soyleyebilirim... Neden ki
tuhaf geldi onun için sordum
Aslında normali digerlerine davrandığı gibi heyecanlanmadan, ağzı bir karış tavana değmeden, normal bir şekilde iletisim kurması heyecanını bastirmasi lazım ama. Ama bu dediğin sorunun cevabı dediğim gibi duygularını dizginlemekte ustalasmayan biri, bu şekilde yakayı daha çabuk ele veriyor. Ondan hoşlandığını daha farklı davrandığını bununda hareketlerine yansidigini düşünüyorum