Güncellemeler
1 yıl
burada bi yiğit insanın yorumunu okumuştum gizli kullanıcı erkek yorumda şikayetçi olduğu kişinin nasıl dersini aldığını yazmıştı ailesi kendisi yalvarmış ama o şikayetçi olmuş devam ettirmiş çocuğun okul iş hayatı tabi bitmiş ama etmesemiş ben olsam belki geri çekerdim ama gizli kullanıcı adam acımamış dava etmiş yani burada insanın ders ibret alacağı çok şey oluyor erkek Aramıyorum bazıları buraya sırf zina için geliyor ama ben kafam dağılıyor kendi halindeyim sosyal değilim
Güncellemeler
1 yıl
Kadınız güçsüzüm o küfürü bi erkeğe yapsın bakalım yapabiliyor mu bide polis olcak yüzleşemiyorum bile korkudan taciz tecavüz olsa ya da ne bilim yakamıza yapışsa erkek güçlü Allaha havale ettim o küfürleri yicek kim ne ederse Allah karşılığını verir kimseye kötülük etmedim vicdanım gönlüm rahat
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir bardak su içerim gadası ne yapacak 🤣
Sana da ben etmiştim ama sen zorladım sınırları dengemi bozdun yoksa küfür etcek biri değilim neyse engel atmıştın kusura bakma hakkını helal et özür dilerim
Hatırlamıyorum ki olmuş olabilir sende hakkını helal et
Helal olsun kusura bakma tekrardan 👍🏻
Sorun değil helal olsun bari kendini göster de engelini kaldirayim
Umurumda olmaz! Küfredecek kadar pis ağızlı. Cevabını alamayacak kadar korkak.
Küfür attı engeli bastı kaldı öyle nasıl rahat vicdanı ben bilmiyorum
Çünkü karaktersiz ve korkak biri! 👌
Kanka diyorum ki bak bana engel atan oldu çok kişi ama sesiz attılar yazdım gene attılar bu her seferinde daha pis küfür edip atıyor özür dile desem daha pis edip engel atacak yanına kar kaldı
Şikayet etme düşüncesi oluşur
O an eli titriyor insan sinirden anında siliyor başıma geldi
Anlıyorum olabilir tabi bunları vercen savcılığa bak bakalım bir daha yapiyorlar mi bana da geçen öyle küfür edildi neden bilmiyorum bi arkadaşa sordum fake bir şey cikmaz deyince ben de silmiştim ama gene de uğraşmak lazım
Hayir bide sıkıntı şu ki şikayet ettiğin de davalık olduğun da adres tc adsoyad anne baba adsoyad her bilgin yazıyor görüyor bu kişi böyle olması çok kötü ve saçma bir şey
Yoo şikayetçi olunca çıkıyor dayım avukat dedi ama ben yine korktum sildim her seferinde unutuyorum ille küfür eden iftira atan ya da aşağılayıcı yorum yapan oluyor mesela sosyal medya da
Aynen o da var iste ister istemez herkes duyuyir o korkutucu
Evet sirf o yüzden şikayet etmekten vazgeçebiliyor insan hani açık adres veriliyor ya gelip saldırsa sen beni nasıl şikayet edersin diye
Ben bi yerde bi yazi okudum bi hesap takımlarla ilgili kötü bi şeyler yaziyo o takimi tutanlar kufur ediyor sonra kufur edenleri şikayet ediyor paralarini alıyor planli şekilde yapanlar varmış
O da var taciz tevcabuz ya da yakamiza yapılırsa aile de işin içine girse daha da korkuyor insan yani kime neyi nasıl amlatcan yakamiza yapılsa bu kim dense falan stres oluyo insan erkek olsan erkekler saklamayı kendini korumayı daha iyi biliyo kadın olarak elimize yüzüme bulaştırırım
Maalesef ki öyle yakin zamana unutursun ama böylelerine haddini bildirmek en güzeli tazminat ödesin ya da hapse girsin hatta zaten karakol dan araninca ya da dava kağıdı gelince ödleri kopar
Trafik polisiydi insan şaşırıyor tabi ama memur insan olunmuyor demek ki
Ben de karşılığını vermişim ki o da bu hareketi yapmıştır diye düşünüp takılmam bile
Kimseye saygısızlık yapmam haddimi bilen biriyim ama nedense ben kötülük oluuya bana hep ne bilim
Biz de durduk yere kaşınmıyoruz herhalde milletle laf dalaşına girelim :D takılma gayet olası şeyler alışacaksın
Yoo küfür olayına asla alışmam o küfürleri yicek inancım bu Allah büyük ona havale ettim kaç gündür bozuk psikolojiyle sakinleşmek için çabalıyorum sana biri a. kodugum 7 sülaleni bilmem diyip alta alta yazsın bakalım ağır şeyler kimse alismaz kaldırmaz insanım bende canim kalbim var acı çektim
Abartıyorsun herkes daha fazlasını yemiştir böyle hassas olursan daha çok üzerine gelirler, haddini bilmez bir sosyal medya kabadayısı yüzünden kendini yıpratmana değmez
Daha çok üzerime gelirler de polis bu küfürleri eden kişi Allaha havale ne diyim
7 24 aktif kullanıyor sosyal medyayı istese görüldü bile atmadan engel atabilridi özellikle küfür edip atıyor
Neden küfretti sebepsiz yere mi etti yani?
Sesiz engel attı seviyorum dediğim için evlenip ayrılmış biriyim istemedi okey sonra ben dedim hal hatır edelim böyle gitme baktım alt alta küfürler a. kodugumun salağı diyerek alta alta yani ne olursa olsun küfür şiddet kimse hak etmez hakim bile ne olursa olsun kimse şiddeti yapmaya hakkı yoktur demişti boyel düşünen insan yok neden etti ne yaptın diye soruları anlamak mümkün değil
Diyorum ki istese görüldü bile atmadı engel atabilidi adamın motoru var 7 24 aktif motorunda Instagram adı var çok sosyal reel de de sanal da da sosyal biri
E demek ki rahatsız olmuş yazmasaydın sen de boş ver takılma bu kadar
Engel sesiz atabilirdi özelikle küfür etti bilerek kötülük olayı var
bulurudm onu agzını burnunu kırardım sende öyle yap ıstersen ben tutuyum sen kemerle döv
Hayır şiddete karşıyım ama o küfürleri tek tek yiyip özür dilerim demesini isterdim ama her seferinde daha pis küfür ediyor yani istese görüldü bile atamdan engel atabilir suçum yok
bana biriiisni ettı watsaptan hakaret vs savcılgıa verdim devlete adili para cezası ödedi hapısle yargılanıp 30 bınlıra ve ıhtar aldı
Sinir oluyorum oylelerine ya ezikler sokakta laf atip kacanlar gibiler
Umrumda bile olmaz. Bu kadar aciz işte der geçerim
Çok kötü hissettim güçsüz aciz gibi
Alakası yok aslında. O o kadar aciz ki, senden gelecek sözleri kaldıramayacağını ve verebileceği başka bir cevabı olmayacağını bildiğinden diyeceğini diyip engellemiş
O küfür ederken şoke oldum korktum kaçtım ben sonra baktım engel atmış konuşamadım kaldı küfürler öyle sildim ağrıma gitti ama yapacak bisey yok napim nasıl vicdan rahat bilmiyorum aylarca konuştuk sırf evlenip ayrılmış biriyim o yüzden ne bilim insanım sonuçta insan saygıyı hak ediyorum
Ama karşındaki saygı yoksunu işte. Takma takılma. Benliğini görmüş oldun karşındakinin
Evdeyim iyileşmeye çalışıyorum Allah bi daha yaşatmasın bana şu durumu Rabbım yalvarıyorum sana bana bi daha küfür ettirme
Amin
bende onu engellerim avam sınıfıdır muhtemelen
Bizzat ben yapıyorum o yapmadan
Hiç umurumda olmaz aşağılık kompleksi insanlat
Bende içimden söverim
Yapamaz
Yani zor bişi