Kendi kurdugum ilişkiler pek iyi degildi. Erkekler iyi degildi. Yordular beni. Ciddi sandim degillermis. Bir sey yasamadim ama duygularimla oynanmis gibi hissediyorum. Kendimi ya kapatacaktim erkek milletine ya da artik sevgi dilenmek, sevgi aramak vs yerine mantikla hareket edecektim.
Artik oyalanmakta istemiyorum. Ben yuvam olsun, duzenim olsun, cocuk isine de gec kalmak istemiyorum. Biyolojik saati daha esnek olan erkeklerin rahatligini artik cekemiyorum, biz kadinlari oyalamalarina tahammul edemiyorum.
Mantigimin uyustugu biriyle gorusmeye başladım. Daha önce gorusme talep etmişti sevgilim vardi o zaman geri cevirmistim. Uzaktan gordugum, zamaninda adim atan ama benim sevgilim var diye gorusmedigim biriydi.
Ilk adimi ben attim 2 aydir görüşüyoruz. Bircok istegime uyuyor. O yuzden iletisim kurdum zaten. O da sevgilimden yeni ayrildim dedi.
Evlilik dusunuyorsan, bana da bir sans veriyorsan goruselim dedim. Tipini beğeniyorum. Kariyeri maasi iyi. Bircok konuyu da konustum açıkça. Kendimle ilgili de bircok seyi anlattim, seffaf oldum. Ondan da aynisini bekledim. Konustuk bir suru devam ediyoruz. Biraz daha tanimaya calisiyoruz birbirimizi.
Iyi gidiyor. Mantik iliskisi iste. Artik adina gorucumsü bir sey mi dersiniz, mantik mi dersiniz bilmiyorum.
Kendisi fiziksel olarakta fena degil, kariyer olarakta fena degil, bana davranislari da simdilik iyi. Mantik dahilinde her sey yolunda gorunuyor.
Ama derseniz ki duygusal anlamda her sey yolunda mi? Degil. Sevmiyorum işin gerçeği. Bazi hareketleri zaman zaman hosuma gidiyor ama sevgili yaptigim erkeklerdeki hissettigim duygular yok.
Sevdik bir sey olmadi bari bu sefer iyi davransin, aile babasi olsun, bana sadik olsun bana iyi es, cocuklara iyi baba olsun bu sefer diye yola ciktim ama bu yolda mi yanlis bilmiyorum... zamanla baglanir miyim bilmiyorum. Geriden bir goz olarak baktigimda her sey yolunda ama icime baktigimda duygusal anlamda bir seyler yolunda degil gibi...
Bu bazi kizlar gorucu usulunde 2-3 ay icinde tanisip, yuzuk takip nasil evleniyorlar ya. Bende deniyorum ama anlamiyorum gercekten bunu. Evlenmek icin mi evleniyorlar, iclerine mi siniyor, tamamen mi mantik cercevesinde bakiyorlar anlamiyorum.
Yani hadi erkekler belki cok takmaz, bunlar sevmeden de beraber olabilen varliklar ama kadin icin sevmeden, hoslanmadan, icine sinmeden o adamla bir omur ayni yatakta olmak, ten tene olmayi falan diger kizlar nasil icine sindiriyor anlamiyorum ya. Bir sey yasamadim ama sevdigim erkegi arzuladim ben mesela. Sevmedigim birine arzu duyma ya da duyamama konusu da beni cok dusunduruyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer