Evlenme amacı ne olmalıdır?
Yuva sahibi olup çor çocuğa karışmak mı?
Düzenli bir hayata kavuşmak mı?
Sevdiğine sarılmak mı?
Ya da ne?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlenme amacı ne olmalıdır?
Evlilik her bakımdan mantıklıdır. Doğru insana denk gelinirse elbette ve tabii doğru insan konusunda da kişiler kendi irade ve akıllarını kullanmalı.
Legal seks falan diyen olmuş ta.
En baştan beri evlilik diye bir şey olmasaydı oluşacak kaosu düşünmek bile istemem; kim kimin anası, kim kimin babası belli olmazdı.
Baba kızıyla, kız erkek kardeşi ile, amca yeğeni ile denk düşecek bir birinden habersiz... biz hayvan değil insanız, soy ağacımız olması gerekli! Bunun içinde evlilik şart.
Evliliği sadece uçkur için düşünmemek lazım, aile olmak her bakımdan kaostan çıkarır insanı, elbette doğru insanla.
Lakin günümüzde pek çok insan doğru insanı arasada, doğru insan olmak konusu da sınıfı çakıyor. Ya da kafa hep bel altı çalıştığı için evliliği saçma görüyor.
He bazı insanlar evlilik insanı değildir; buna bende dahilim. Ben evlilik yürütemem, ama evlilik istemeyip gidip onunla görüş, bununla yat kalk mantığında biri de değilim. Evlilik düşünmüyorsam hayatımda birinin olması da bana saçma geliyor.
Ama bakınca insanların bazısı; evlenip sorumluluk almayayım, ama cinsel hayatımda işlesin vs vs hesaplarında. Çok değil bir kaç 10 yıl sonra bugünün bu kafa tipleri sayesinde bahsettiğim kaos yaşanacak, soyu belli olmayan kardeşler dahi bir birine denk gelecek kardeş olduklarından habersiz.
İşin acı kısmı tam olarak bu.
Evlilik saçma demek yerine, ben sorumluluk alacak tiynette değilim demek zoruna gitmesin kimsenin, evlilik saçma falan değil evliliğin içindeki hayatı evliliksiz yaşamaktır saçma olan.
Cevap
2Cevap
Sevdiğim insanla daha rahat vakit geçirebilmek için evlendim şahsen
Sorumluluk sahibi olmak demekdir, herkes evlenmesin.
Biriyle birlikte yaşamak için evliliğe gerek yok, benim için bir anlamı da yok
Sevdiğinle birlikte bir hayatı paylaşmak
Saçmalıkk
Beraber yaşamak
aldatılmak
Legal seks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?